Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi mám hrozný dilema od jednoho člena gr jsem si obědnal seeds, za to mu děkuji došli v poho + bonus a já od vás chcu radu budu selektit ženský , ale místo v boxu je omezený takže mi poraďte co tam dát
MTF x g13 x Out Mix
nebo
MTF x g13 x Passion 1
?
samozřejmě to nebude jen jeden model z těchto dvu ete tam bude pár dalších , ale u těchto se prostě nemohu rozhodnout :-)
a ještě jedna věc mám semena Critical + (fem.)
myslíte že je hodně velký hazard z hlediska genetické nestálosti a hermafroditismu z nich dělat řezy na out ? (někde jsem tu četl že se Dinafem s Critical + ktery rozdavali na Cannafestu moc nevytáhli a občas herměj .....)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
nom sice moc skuseny nejsom a nechcem tu davať rady ale jasi myslim žebi to šlo možno sa objavi par hermoušku ale malo by to byť ok ved to skus na chybach sa učime tak aspoň budeš poučeny
Semena to sou asi od Pana Ker což? Já bych řekl, že je to jedno Ale out mix si vychvaloval více... Critical + nevím jak by dokvetl outdoor, ale mam tady doma taky jedno semeno, tak kdybys ho chtěl, ozvi se. ¨cca. 90% bych to tipoval na samice, přeci jenom to dávali zdarma.
Původní příspěvek od krast Semena to sou asi od Pana Ker což? Já bych řekl, že je to jedno Ale out mix si vychvaloval více... Critical + nevím jak by dokvetl outdoor, ale mam tady doma taky jedno semeno, tak kdybys ho chtěl, ozvi se. ¨cca. 90% bych to tipoval na samice, přeci jenom to dávali zdarma.
Ne, Outmix je můj, vychvaloval jsem ho já a semena jsou taky ode mě
Re : krast :-) já mám 2 ono stejně u mě na poly bude jen jeden .......spíš my šlo o to že když bych chtěl podarovat kamarády a tak jen takovej nápad , ale jinak díka za nabídku
a s dokvětem tomu věřim přece jenom doba květu 45-50 neni moc
no asi tam hodim ten cross s Outmixem
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Já nevěřim ničemu...ze 7 kytek-2 samci, 3 nedozrály a pouze 2 to stihly a to jen tak tak. A jestli seženeš další semena tak poznáš tu manii, kdy máš kopu semen, nemáš vůbec místo na poli a ještě chceš kupovat další
věř i že já v tý manii sem asi 10 druhu semen a ještě mám vybraný fem semena a ještě bych chtěl řezy , ale to prostě na pole nenarvu ze zoufalství sem musle s kámošem přistoupit na to že urobíme další políčko
ze 7 kytek-2 samci, 3 nedozrály a pouze 2 to stihly a to jen tak tak
to mluvíš o Critical + ?
ne, ne..to jen naznačuju že někdy nevyjde vše jak má. Nedozrál mi 2x early durban a New city citral začal kvést začátkem října(jiné pheno tu někomu dokvetlo v pol. září)
jinak ta manie se semenama je fakt hrozná to dilema vyzkoušet něco jiného než co pěstují ostatní a rizikem že to nedokvete
no a já to mám dvojitý dilema co dát do boxu na selekci a druhý dilema co všechno dát na pole s tim žes se mi do box vejde tak 1/4 toho všeho co bych chtěl a na pole tak polovina
tak aspoň že se ti vejde polovina na pole. já bych na to stávající dokázal dát tak maximálně 1/5 a stejně se asi neudržim a ještě další semena objednám a pak děj se vůle boží!
new city citral mě jedno pheno dokvítalo v září tj. ostatní začly příliš pozdě ...
early durban od FD dělám matky tak snad natrefim na dobrý early phena . ještě máme balík od zenseeds ale to je bokovka
zacinam rozmyslat o tohtorocnom outdoore a mala by to byt co najindikovejsia rastlina...ak mate skusenosti poradte do akeho strainu sa oplati investovat.