Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

lidi mám hrozný dilema od jednoho člena gr jsem si obědnal seeds, za to mu děkuji došli v poho + bonus a já od vás chcu radu budu selektit ženský , ale místo v boxu je omezený takže mi poraďte co tam dát

MTF x g13 x Out Mix
nebo
MTF x g13 x Passion 1

?
samozřejmě to nebude jen jeden model z těchto dvu ete tam bude pár dalších , ale u těchto se prostě nemohu rozhodnout :-)

a ještě jedna věc mám semena Critical + (fem.)

myslíte že je hodně velký hazard z hlediska genetické nestálosti a hermafroditismu z nich dělat řezy na out ? (někde jsem tu četl že se Dinafem s Critical + ktery rozdavali na Cannafestu moc nevytáhli a občas herměj .....)

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 14-02-2011 v 20:20 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zippo007
Stálý Člen

Karma uživatele zippo007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

no jabisom zvolil asi to MTF x g13 x Passion 1

nom sice moc skuseny nejsom a nechcem tu davať rady ale jasi myslim žebi to šlo možno sa objavi par hermoušku ale malo by to byť ok ved to skus na chybach sa učime tak aspoň budeš poučeny

wueej

Old Post 14-02-2011 v 21:13 PM
zippo007 je offline   Profil uživatele zippo007   Find more posts by zippo007   Foto galerie člena zippo007   Click here to Send zippo007 a Private Message   Add zippo007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

no ja pravě si chyby dovolit nemůžu když to zhermí tak mi to oprca celý pole to raději budu mít critical + jen jeden než abych to ryskoval

jj sem toho passion chtěl dát spíš tak si to ete rozmyslim třeba ete někdo něco poradí .-) jinak dík za odpověd ...........

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 14-02-2011 v 21:21 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

Semena to sou asi od Pana Ker což? Já bych řekl, že je to jedno Ale out mix si vychvaloval více... Critical + nevím jak by dokvetl outdoor, ale mam tady doma taky jedno semeno, tak kdybys ho chtěl, ozvi se. ¨cca. 90% bych to tipoval na samice, přeci jenom to dávali zdarma.

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 14-02-2011 v 23:46 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

citace:
Původní příspěvek od krast
Semena to sou asi od Pana Ker což? Já bych řekl, že je to jedno Ale out mix si vychvaloval více... Critical + nevím jak by dokvetl outdoor, ale mam tady doma taky jedno semeno, tak kdybys ho chtěl, ozvi se. ¨cca. 90% bych to tipoval na samice, přeci jenom to dávali zdarma.

Ne, Outmix je můj, vychvaloval jsem ho já a semena jsou taky ode mě

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 15-02-2011 v 00:04 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

jasně

2011-Review 2011

Old Post 15-02-2011 v 12:05 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 263

Re : krast :-) já mám 2 ono stejně u mě na poly bude jen jeden .......spíš my šlo o to že když bych chtěl podarovat kamarády a tak jen takovej nápad , ale jinak díka za nabídku

a s dokvětem tomu věřim přece jenom doba květu 45-50 neni moc

no asi tam hodim ten cross s Outmixem

Old Post 15-02-2011 v 15:12 PM
krast
Stálý Člen

Příspěvek č. 264

Já nevěřim ničemu...ze 7 kytek-2 samci, 3 nedozrály a pouze 2 to stihly a to jen tak tak. A jestli seženeš další semena tak poznáš tu manii, kdy máš kopu semen, nemáš vůbec místo na poli a ještě chceš kupovat další

2011-Review 2011

Old Post 15-02-2011 v 16:49 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 265

věř i že já v tý manii sem asi 10 druhu semen a ještě mám vybraný fem semena a ještě bych chtěl řezy , ale to prostě na pole nenarvu ze zoufalství sem musle s kámošem přistoupit na to že urobíme další políčko

ze 7 kytek-2 samci, 3 nedozrály a pouze 2 to stihly a to jen tak tak
to mluvíš o Critical + ?

Old Post 15-02-2011 v 16:56 PM
krast
Stálý Člen

Příspěvek č. 266

ne, ne..to jen naznačuju že někdy nevyjde vše jak má. Nedozrál mi 2x early durban a New city citral začal kvést začátkem října(jiné pheno tu někomu dokvetlo v pol. září)

jinak ta manie se semenama je fakt hrozná to dilema vyzkoušet něco jiného než co pěstují ostatní a rizikem že to nedokvete

2011-Review 2011

Old Post 15-02-2011 v 20:43 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 267

se divim s tim early durbanem

no a já to mám dvojitý dilema co dát do boxu na selekci a druhý dilema co všechno dát na pole s tim žes se mi do box vejde tak 1/4 toho všeho co bych chtěl a na pole tak polovina

Old Post 15-02-2011 v 20:50 PM
krast
Stálý Člen

Příspěvek č. 268

byl od seedsmana, příště pouze od flying dutchmen

tak aspoň že se ti vejde polovina na pole. já bych na to stávající dokázal dát tak maximálně 1/5 a stejně se asi neudržim a ještě další semena objednám a pak děj se vůle boží!

2011-Review 2011

Old Post 15-02-2011 v 21:11 PM
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 269

Bez problémů během růstu, různých plísní a s ohledem na počasí v minulých 3 letech, mi vyrostli tyto odrůdy:

Purple Widow, WidowSkunk od DeSjamaana
TNR, KC.36 - KC.Brains
Fruit spirit - RQS
TOP44 - z řezu a tuším že nabízí Nirvana

Nebylo třeba nic extra, jen nebejt blb a o kytky se trochu starat...

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Old Post 15-02-2011 v 22:13 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 270

new city citral mě jedno pheno dokvítalo v září tj. ostatní začly příliš pozdě ...
early durban od FD dělám matky tak snad natrefim na dobrý early phena . ještě máme balík od zenseeds ale to je bokovka

Old Post 16-02-2011 v 06:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

zacinam rozmyslat o tohtorocnom outdoore a mala by to byt co najindikovejsia rastlina...ak mate skusenosti poradte do akeho strainu sa oplati investovat.

Old Post 25-02-2011 v 17:26 PM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 272

kammo - kámo, čoveče řeknu ti tady žádný informace nejsou. už vůbec ne konkretně v tomhle vlákně

Old Post 25-02-2011 v 18:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás