Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja zacal nekdy ve 14..ze zacatku sem moc nehulil, pak se to zacalo stupnovat a uz aspon tri roky hulim dene a docela dost..je mi 21..a prestoze si myslim, ze me to nijak neovlivnuje, tak vim, ze to na me vliv ma..sice nevim, jestli a jak bych se choval jinak, kdyz bych nehulil, ale vim, ze kdyz se nezhulim, tak nemam chut k jidlu, sem podrazdenej a agresivni.. jo a pamet mi to taky dost ovlivnuje.. Ale sem rad ze se tahle uzasna rostlinka dostala i ke me..a doufam ze ji budu moct jeste dlouho vyuzivat..
no ja hulim od 15 asi od prveho rocniku na strednej skole...teraz maturujem mam 19 a citim ze mi to trochu pamet ojebava ale nejake vaznejsie zmeny ani nie,a to hulim tak asi dva roky denne:-)
no ja zacal hafec brzo a to ve12 a ve 13temer dene no proste chtel sem bejt frajer vzdit to znate proste sem byl fakan co chtel bejt dobrej tecka ale cast viny na tom mely rodiny duvody rozvod,hadky,novej fotr proste vetsi psychyckej natlak nez kterej sem v v tom veku moh prekousnout tak sem toresil hulenim.huleni me zmenilo hodne sem otevrenejsi a klidnejsi atd.ale vubec by mi nevadilo kdybych se k tomu dostal treba az ted ale jak rikam uz se stalo tecka
Ja som zacal hulit ked som mal asi 15 a prisiel som na SPSe v Pieštanoch...teraz mam 19 a hulim kazdy den asi 2roky:-) no teraz maturujem a o ten grass je trosku nudza bo vsetku urodu som uz sfajčil:-)
Původní příspěvek od PalYno 03-02-2007 no ja hulim od 15 asi od prveho rocniku na strednej skole...teraz maturujem mam 19 a citim ze mi to trochu pamet ojebava ale nejake vaznejsie zmeny ani nie,a to hulim tak asi dva roky denne:-)
citace:
Původní příspěvek od PalYno 07-02-2007 Ja som zacal hulit ked som mal asi 15 a prisiel som na SPSe v Pieštanoch...teraz mam 19 a hulim kazdy den asi 2roky:-) no teraz maturujem a o ten grass je trosku nudza bo vsetku urodu som uz sfajčil:-)