Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mně zhulenou strašně baví cvičit jogu. úplně cítim jak to blahodárně působí a to tělo se mi rozplyne v prostoru, jak zmizí hranice mezi mnou a okolním světem a jen tak jsem a mam radost ze života.
Ja si nejradsi sednu s prately nekde v klidu na chate. Po tme kdyz sviti jen nejaky maly svetlo, hraje pohodova muzika, poruce nejaky sladkosti a dobry piti a vodni dymka
Ted jsem zrovna dostal velkou chut na visnovy tabak
Nejraději po špeku dělam vše, jako kdybych nekouřil, něco hůř ale nakonec je to vždycky sranda :-D Včera jsem byl třeba na hoře Říp, dal brk a za 20 minut jsem už měl nacpanou hlavu adrenalinem, bo jsem dával krutou race v autě. A ted když je to super počasí je super dát špeka a procházet se po městě, kozatý počasí mam moc rád :-D
neda me to nenapsat. je videt ze vsichni mame kladny vztah k prirode (prochazky, vyhlidky, mista kde je nam dobre) mel jsem obdobi kdy jse rad se vypalll na hrbitove- je z nej mega vyhled na hrad a zamek.
clovek se dostane do pohody uvolni se a dle me vnima veci kolem sebe tak nejak intenzivnejs a to je dobry k poslechu hudby, zcihnuti filmu atd. ja rad hraju sachy....... ma li nekdo stejnou zalibu, muzem nekdy dat hru, na servru sachy.sk jsem pod nickem jako zde. a taky rad pisu, ale kdyz vystrizlivim nedava to moc smysl )
nejraději jsem po jointu zkouřenej - když nejsem zkouřenej neni to tak nějak ono
ale vážně - v poslední době se rád procházim v přírodě. Dřív jsem měl rád procházky ve městě ale teďko jsem objevil skrytou krásu přírody a na tý si ujíždim. Je to paráda sednout si někam do stínu na louku a pozorovat tu nádheru kolem.
Ovšem rád se taky vozim v autě, ať už řídit nebo se jenom vézt a kochat se.
Ja si hrozne rad zahazu frisbeeckem, mozna i zahraju fotbal, nebo jine hry. Prozitek je mnohem vic intenzivni. Taky si rad dam vychlazeny pifko hezky nekde na zhradce s kamosema. A zahraju Q3A. jojo... to jsem se zasnil...