Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co po jointu dělaté nejraději??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

no ja sa po huleni najradsej pohybujem hocico: tancujem, skacem hram nejaku hru abo tak...

nehybem sa len ked davam na dobru noc...

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 05-04-2007 v 12:07 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

buď si dávám cígo a nebo spim,to je pohoda...

Old Post 08-04-2007 v 11:45 AM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpra
Nový Člen

Karma uživatele jumpra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

jak kdy,ale casto se taky uzvaru do sebe mam svuj svet a nechavam plout myslenky...

život bez smíchu neni život!!!

Old Post 15-04-2007 v 17:00 PM
jumpra je offline   Profil uživatele jumpra   Find more posts by jumpra   Foto galerie člena jumpra   Click here to Send jumpra a Private Message   Add jumpra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

mně zhulenou strašně baví cvičit jogu. úplně cítim jak to blahodárně působí a to tělo se mi rozplyne v prostoru, jak zmizí hranice mezi mnou a okolním světem a jen tak jsem a mam radost ze života.

Old Post 15-04-2007 v 20:36 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

Ja si nejradsi sednu s prately nekde v klidu na chate. Po tme kdyz sviti jen nejaky maly svetlo, hraje pohodova muzika, poruce nejaky sladkosti a dobry piti a vodni dymka
Ted jsem zrovna dostal velkou chut na visnovy tabak

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 15-04-2007 v 21:33 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rayniac
Stálý Člen

Karma uživatele rayniac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

nejraději? vEZMU DO RUKY NÁSTROJ(kytaru.....) a hraju si....buď sám nebo s někým,něčím.......improvizace...pibidybidýýýý

Old Post 16-04-2007 v 09:28 AM
rayniac je offline   Profil uživatele rayniac   Find more posts by rayniac   Foto galerie člena rayniac   Click here to Send rayniac a Private Message   Add rayniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnson
Nový Člen

Karma uživatele johnson - 85% PěstitelskáKarma uživatele johnson - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

Nejraději po špeku dělam vše, jako kdybych nekouřil, něco hůř ale nakonec je to vždycky sranda :-D Včera jsem byl třeba na hoře Říp, dal brk a za 20 minut jsem už měl nacpanou hlavu adrenalinem, bo jsem dával krutou race v autě. A ted když je to super počasí je super dát špeka a procházet se po městě, kozatý počasí mam moc rád :-D

Old Post 16-04-2007 v 13:06 PM
johnson je offline   Profil uživatele johnson   Find more posts by johnson   Foto galerie člena johnson   Click here to Send johnson a Private Message   Add johnson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

jako rayniac tiez vezmem do paprce NASTROJ(bassu) a honim jej hmatnik az kym nieco nezlozim alebo nemam na ruke pluzgier..

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 16-04-2007 v 21:36 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chomrst
Nový Člen

Karma uživatele Chomrst - 31% PěstitelskáKarma uživatele Chomrst - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

pouštění kajta (řiditenýho draka) je po bůčku taky dobrý stravení času, ale stoprocentně nejlepší jsou výtlemy s kamošema prece =)

Drum&bass a oupnérky,....Break beat a pěkný žénky.. todle všechno s friendama a bukovejma hajema.

Old Post 16-04-2007 v 23:36 PM
Chomrst je offline   Profil uživatele Chomrst   Find more posts by Chomrst   Foto galerie člena Chomrst   Click here to Send Chomrst a Private Message   Add Chomrst to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Chomrst! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delloyt
Stálý Člen

Karma uživatele delloyt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

neda me to nenapsat. je videt ze vsichni mame kladny vztah k prirode (prochazky, vyhlidky, mista kde je nam dobre) mel jsem obdobi kdy jse rad se vypalll na hrbitove- je z nej mega vyhled na hrad a zamek.
clovek se dostane do pohody uvolni se a dle me vnima veci kolem sebe tak nejak intenzivnejs a to je dobry k poslechu hudby, zcihnuti filmu atd. ja rad hraju sachy....... ma li nekdo stejnou zalibu, muzem nekdy dat hru, na servru sachy.sk jsem pod nickem jako zde. a taky rad pisu, ale kdyz vystrizlivim nedava to moc smysl )

punks not dead

Old Post 17-04-2007 v 11:25 AM
delloyt je offline   Profil uživatele delloyt   Find more posts by delloyt   Foto galerie člena delloyt   Click here to Send delloyt a Private Message   Add delloyt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 267

Co po jointu dělaté nejraději??

nejraději jsem po jointu zkouřenej - když nejsem zkouřenej neni to tak nějak ono

ale vážně - v poslední době se rád procházim v přírodě. Dřív jsem měl rád procházky ve městě ale teďko jsem objevil skrytou krásu přírody a na tý si ujíždim. Je to paráda sednout si někam do stínu na louku a pozorovat tu nádheru kolem.
Ovšem rád se taky vozim v autě, ať už řídit nebo se jenom vézt a kochat se.

Old Post 17-04-2007 v 12:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

ted jsem objevil krasy audiobooku. je parada se zhulit, pustit si do prehravace nejakou knizku a v klidku si poslouchat

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 17-04-2007 v 12:46 PM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Real-Shit
Stálý Člen

Karma uživatele Real-Shit - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 269

ROzhodne rad jezdim na kole a pak uz jenom ten relax.....

Old Post 18-04-2007 v 14:59 PM
Real-Shit je offline   Profil uživatele Real-Shit   Find more posts by Real-Shit   Foto galerie člena Real-Shit   Click here to Send Real-Shit a Private Message   Add Real-Shit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

čumím do blba a blbě se směju :-D

Old Post 18-04-2007 v 16:01 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

Ja si hrozne rad zahazu frisbeeckem, mozna i zahraju fotbal, nebo jine hry. Prozitek je mnohem vic intenzivni. Taky si rad dam vychlazeny pifko hezky nekde na zhradce s kamosema. A zahraju Q3A. jojo... to jsem se zasnil...

Jedy strikes back!

Old Post 22-04-2007 v 07:55 AM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

Real-Shit- tak to je fakt real shit nkdy by me nenapadlo, ze po brcku pujdu jezdit na kole.ledy kdyby to bylo porad z poradnyho kopce

Old Post 22-04-2007 v 17:33 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás