Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Compo ...
já to poznám ze suchýho listí , stačí jen malej kousek (ja sem použil ty prvni dva lístky co na začátku "odpadnou" .... )
myslíš plodové lístky? ty plodové lístky, co jsou z ("v") každého semena stejné a bez účinných látek???
compo todle je pekna picovina cos napsals. Tajem to rekl docela presne: Metoda jako noha, takze jako v matkarne nemusim delat selekci staci mi pripalit suchy delozni listky a su v klidu. Parada diky, usetril jsimi psoustu starosti a 3 mesice cekani.
CO TO TADY ŘEŠíTE ZA ZHOVADILOSTI?? svět se zbláznil .... asi byste měli přestat už konečně hulit to svinstvo škodí to vašim mozkům!!! někerejm víc a někerejm eště víc (compo) - už běžím do matkárny podpálit všechny selektovaný kytky abych věděl co že to tam vlastně mám.ROFL
kyticky jsou pohlavne zrale cca v 8 tydnu zivota.Indyky vetsinou ukazuji pohlavi uz v 8 tydnu zivota a sativy o neco pozdej.Muj postreh je takovy,ze pokud zastipnete FIM technikou kytku v 8-10 tydnu zivota cca 6-8 patro tak vam na 100% ukaze pohlavi at uz je to indyka nebo sativa.zatim me to nesklamalo.
neumim to vysvetlit ale pokud zastipnes klasicky tak se kytka driv vzpamatuje ze soku a zacne rust.Kdezto pri FIM zastipnuti se defakto zastavi rust a kyticky zacnou ukazovat pohlavi.(jakoky nakvetat)
to Dwarf: ty jsi napsal ze ukazou pohlavi cca v 8 tydnu zivota a pak ze zarucene ukazou pohlavi kdyz je zastrihnes v 8-10 tydnu zivota ... takze fakt nevim co jsi tim chtel rict a jaky tam je duvod to zastrihnout i kdyz se to treba pekne vetvi samo a ukazou ti pohlavi porad stejne ...
jo nekdy ukazou pohlavi sam i bez zastrihnuti vetsinou INDKY!!ale neni to pravidlo.Vsimnul jsem si ,ze pokud je zastrihnu FIM technikou tak ukazou bud chloupky nebo koule..
Dočetl sem se tu,že nejlepší je udělat řízky a ty dát na 12/12, ale chci se zeptat kdy je tam mám dát,jestli je mám nechat nejdřív zakořenit na 18/6 a pak až na květ a nebo jestli pohlaví ukáže hned. Můj tajnej typ je,že nejdřív zakořenit,ne ? protože nemůže cpát energii do kořenů a do květů zároveň.......dík za odpověď
sol - no jasně že zakořenit..
a čim líp si kytky připravíš v růstu tim lepší bude všechno pak. naopak když bys hned přepl pravděpodobně by ses zkrátil o výnos
btw věta "nejlepší je udělat řízky a dát je na 12/12..." to sou hovadiny - nejlepší je dycky něco jinýho podle stylu a způsobu pěstování, nikdy neni univerzálně nejlepší to a to .)