Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Snáď ti to vyjde, potom daj vedieť, aj keď času ešte dosť. Ale dávaj si pozor na pleseň! Obrovská hrozba!!! Aby si potom neoplakával 20 cm šišky totálne zničené plesňou.
Koloman, nikdo tu nemachruje :-) sme sa nepochopili, napisal som 7modelov ktore sa mi polubuju, a chcel by som z nich 4. Taxom cakal ze niekto poradi,isty som si zatial len Northern Lightom a Afghani a maju to byt semena nie rezy. Vdaka :-)
Pokud něco nemá vyloženě třeba 14 a dýl týdnů květu, tak nevidim rozdíl mezi indoorovejma a outdoorovejma odrůdama... Pokaždý když mi někdo řekl "todle ti venku nedojede to je indoor", tak to vždycky dojelo...
Původní příspěvek od Svahadji Pokud něco nemá vyloženě třeba 14 a dýl týdnů květu, tak nevidim rozdíl mezi indoorovejma a outdoorovejma odrůdama... Pokaždý když mi někdo řekl "todle ti venku nedojede to je indoor", tak to vždycky dojelo...
No jo, jenže máš odrůdy, co jsou tak zvyklý na indoor, že opravdu nakvítaj až při periodě 12/12, což je až od podzimní rovnodennosti(23. 9.). A to je pak provar...
tak zvyklý na indoor, že opravdu nakvítaj až při periodě 12/12, což je až od podzimní rovnodennosti(23. 9.).
Jasně že takový rozmazlenci jsou... Ale již několik let mám venku jen samý indoorový druhy a zatim se to prostě dalo...
Jinak když už, tak se nemusí čekat až na rovnodennost a třeba od konce července jim nasadit květový hnojiva, případně (pokud je to možný) několikrát přes den natáhnout neprůsvitnej pytel (třeba od zeminy) - prostě jakkoliv jí dávat impulzy aby začala kvíct dřív...
Ok dik, mate niekdo s tymito skusenosti ???
Please poradte
mandala Seeds : Sadhu de Luxe
sensi seeds : Hindu Kush
greenhouse seeds : himalaya gold
seeds : california orange
seeds : early california
seeds : misty
od seed som mal mango a afgani a orage bud a vsetky 3 boli dobree. diik za rady. Bude to vsetko outdoor. Semena na nete maju vsetky ze by mali rast out ok. Zaujimaju ma vlastne skusenosti
Ok dik, mate niekdo s tymito skusenosti ???
Please poradte
mandala Seeds : Sadhu de Luxe
sensi seeds : Hindu Kush
greenhouse seeds : himalaya gold
seeds : california orange
seeds : early california
seeds : misty
od seed som mal mango a afgani a orage bud a vsetky 3 boli dobree. diik za rady. Bude to vsetko outdoor. Semena na nete maju vsetky ze by mali rast out ok. Zaujimaju ma vlastne skusenosti
please help
uz nebudem kopirovta nic , sorry, len som chcel poradit od niekoho z vlastnej skusenosti, precital som tu toho mrte ale odpovede na moje otazky ohladne tych modelov co potrebujem vediet nenasiel. Svadhadji, sorry, peace