Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na ty tečky se mrknu zejtra odpoledne, až pudu na "políčko" s foťákem zase... Skusim je najít a kdyby jo, večer pošlu foto.
A ještě k tomu se mi zašli takhle divně krouti listy..
Ahoj všem!
Mám uplně stejnej problém, jsem v polovině květu a ty skvrny se mi začínají dělat právě nahoře, u vrcholovejch palic..je to to stejný? Má to taky nechat být? Nebo jak byste to řešili vy?
Díky moc za každou radu..
Takže sem byl dneska opět na políčku a zděsil sem si při focení makra Ty sviňský housenky tam byli zase.. Sice 2 ale byli velký. Ta kytka na který byly, byla zvladlá.. Když sem ty mrchy vodstranil, začala se narovnávat.. Přikládám nějaký fotky...
1. - ta vetší svině
2. - tečky na listu u jedný rostliny (u ostatních sem to nenašel)
3. - teta podruhý
4. - nevim co to je.. bylo to blízko těch housenek - asi výkaly
5. - teta po zákroku
6. - další sviňka
7. - takhle se mě kroutily divně listy
8. + 9. - nějakej brouk co tam furt lítal..
taky mi to něco papááá....Ale člověk by s tím měl počítat, když jede outdoor....řešit každý list nemá cenu...Prostě příroda....neřeším a kytičky rostou nádherně...a když ji někdo chce papat...tak ať si dá..Je tam dost pro všechny...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Zdravim vsetkych chcem sa vas opitat ze vcom je problem ak moe sadenice White widow maju zltu farbu asi pred tyzdnom vysli s pody ..svietim na nich 600w Plantastar vzdialenost 80cm...miestnost 150cmX150cmX200cm..je tam jeden vetrak na odtah a jeden stolovy ventylator ktori fuka na rastliny....a mam tam aj jeden Skunk Noname ale ten rastie v poho tak newem..a tie white widow som objednaval su feminizovane indoor...Zelievam ich kazdy den a postrekujem s rosprasovacom,lebo nemam zvlhcovac...Prosim vas o nejake rady DAKUJEM
chtelo by to fotky ale jeden dotaz mam postrikujes za svetla nebo za tmy???jake pouzivas hnojivo??meris ph??jaky substrat si pouzil??je tu celkem vic veci ktere by nas zajimali ale hlavne skus foto nebo hledej
nemoci skudce atd tady je toho hodne povetsinou i s fotkami zatim zdarek
Postrekujem aj za svetla aj za tmy...a na hnojivo je podla mna este skoro...a substrat som kupoval v shope som vyberal taky ktori ma pH5.5-6.0...SKUSIM PORIESIT FOTO
kdyz jsou holky zluty je to nejcasteji problem z PH...zajdi si do nejbližšího Growshopu a kup si PH metr...(nehlevnějsi, ale stačí, kolem 1500 kč) a nejaky hnojky...(doporučuju AH..jsou levny(cca 500kc komplet) a roky vyzkouseny) ....