Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky se přidám, už se rozjelo vše, Passion#1 x G13MTF už to valí nějakej ten týden, nedávno začla Purple Widow (nebo že by Bublegum X W.W.?) a dnes Big Bud XXL.
Moje holky už taky valej do květu
Teda až na DOUBLE GUM ten zatim ani chloupek ten to podlě mě nedá a skončí v mastičkách.
Nejlíp je na tom S#1, kvete víc jak 14 dní. Zbytek kytek (viz. můj dred) kvete cca týden.
Ahoj, mam problem kvítky pořád nikde mam White Russiana.
Dostal jsem takový nápad :-) myslítě že by mohlo pomoct trochu to přiživit ripenem? Nebo je to blbost?
pred desiatimi dnami sa zacali objavovat prve blizny ale po krystaloch zatial ani stopa
je to hashberry od mandaly a podla ich stranky by mala dozriet prvy oktobrovy tyzden. myslite ze sa tam stihnu spravi vacsie sisky? zatial to vyzera biedne :/
Gramy:
Ripen je picovina v Ba v Groweri mi tipek povedal, aj napriek tomu, ze to tam predaval, ze to len zabije rastlinu a tym ju prinuti natlacit posledne zvysky enrgie do dozretia palic, navyse to komplet dojebe chut ked to malo vyflushujes.
Teda Ripen neodporucam.
Na kvet je najlepsie, zaroven najlacnejsie obycajne PK(čko).
Původní příspěvek od Jimmy Zdar Bando, no já mám JH a dohajzlu NIC ! Myslíte, že to stihne ?? :-/ !! Prostě zatím ani počátky květenství, vypadá to, jako by to pořád chtělo růst
Tě nechci strašit, ale obávám se že začne až bude rovnodennost 12/12 což je někdy po 20tým Září a esi napadne zas v Řijnu ta bílá s...... Tak je to víš kde.
Myslíš, že by se tomu dalo dát kopanec ve stylu nějaké vyšší dávky květových hnojek ? Už jsem tu kdysi někde četl, že to někdo na podzim prolije 10 kýbly vody s 5x překročenou koncentrací (za předpokladu velkých kytek) a pak, že to začne kvést dříve... Je to možné ?
Původní příspěvek od Jimmy Myslíš, že by se tomu dalo dát kopanec ve stylu nějaké vyšší dávky květových hnojek ? Už jsem tu kdysi někde četl, že to někdo na podzim prolije 10 kýbly vody s 5x překročenou koncentrací (za předpokladu velkých kytek) a pak, že to začne kvést dříve... Je to možné ?