Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Papek Tak já jsem si kýtí přesadil do většího květináče a žluté listy jsem otrhal. Jen se nemůžu rozhodnout, jestli to mám nechat jen tak za oknem nebo jestli to zatemňovat. Co myslíte??
Mně už připadá, že se blizničky skoro netvoří a tvoří se na těch ,,paličkách´´jenom takové malé listy.
Celá rostlina má asi tak 30 cm. Kolik myslíte, že by z toho na závěr, jestli bych to teď začal zatemňovat, bylo g???
díky za odpovědi
P.S. Jinak to pravítko má 20 cm.
No...jestli to nechas jen tak rust za oknem tak se obavam ze ti rostlinka zblbne a zacne ty paldy olistovat,coz neni moc dobre.Uplne idealni by bylo,teda aspon podle me,kdybys to dal nekde kde na to bude pres den prazit slunce a pak to zatemnil v 12/12 cyklu.Podle me to ma dvoji efekt:za prve ti to nenahodi listky a bude ti to vesele kvest dal a za druhe tim ze do toho bude pect slunce ta kyticka zacne produkovat vice krystalu na palickach,ktery sou aspon podle toho co vim ochrana pred sluncem.Vynos v gramech..tezko rict,hrozne blbe se to odhaduje,budes se muset nechat prekvapit=)Snad sem ti nejak poradil..
Tak...i ma palicatost a vira ve vsemocnou prirodu byla na moje "roubovani" kratka. Holt se mi to nepovedlo, mozna by to jeste slo ale ten rizek byl chudak tak dorasovanej ze uz by to asi neprezil...ne vzdy se dari. Kdybych nebyl linej a koupil si ten steparskej vosk tak by se to nejspis povedlo ale to by zase bylo proti mym pokusum pestovat za co nejmin penez. Prave v tom je totiz kouzlo windooru.
Jako vrchol vseho mi vcera jeden z clenu moji milovane rodiny oznamil ze jednu ze tri kyticek ktery mam musim vyhodit jinak pujdou vsechny....asi uz vam doslo kterou sem si vybral. Nastesti jsou vsechny samicky takze to neni tak hrozny. Nicmene sem za ne nedrzel minutu ticha..ale rovnou dve. Je to strasny kdyz se o neco pres mesic s laskou starate a pak se toho musite zbavit.
To xpapousek:
Já už jsem to šoupnul ven někdy v půlce května. Roste to moc pěkně mezi kopřivami, nakonec ten květ ustoupil a začala znova růst. Musím to jenom vyfotit a dodám srovnávací fota. Myslím, že kdybych to měl asi za oknem, tak to takhle velké a tak pěkné nebude.
To vaanha: Kdyžtak pak napiš, kolik g jsi zklidil a usušil.
pěstování na okně je hezké, ALE:
víš že sklo nepropouští UV záření? a to je složka světla, kterou mají kytičky velice rády... takže za oknem to bude sice dobrý, ale nikdy to nebude tak dobrý jako kdybys je dal ven přímo pod slunce. Prostě to sklo tak zavazí... ale máš to pěkně, K+ za to, že sjem taky tak pěstoval hy
ted uz cetl, dikes...
mno tak uz strihat nebudu, ale stejne sem rad ze sem ji oholil pac vypadala velice zdegenerovane a jednotlive patra se do sebe pletly atd...
ahojte vazeny pestovatelia na okne .... takze som tu zas s nejakymi tymi foteckami ... co sa tyka pestovania ide to celkom dobre len my robia starosti svilusky svine ... ak mate nejaku radu tak sem s nou ... inac cakal som ze svikebara bude mat trocha tvrdsie sichy . ako hulenie je to v pohode ale tiez by to mohlo byt lepsie . rozmyslal som ci by nepomohlo ak by som to rosil ... takze :
foto c. 3, SVIKEBARA , v pozadi afghan a erdbeer celkom podrastol len este stale neviem ci ty dvaja budu samce alebo samice . ak by boli samice ako svikebarka tak by som sa im aj viac venoval ale takto sa mi akosi nechce ...