Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na okne - jednoducho a lacno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
Canadien
Stálý Člen

Karma uživatele Canadien - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

citace:
Původní příspěvek od Papek
Tak já jsem si kýtí přesadil do většího květináče a žluté listy jsem otrhal. Jen se nemůžu rozhodnout, jestli to mám nechat jen tak za oknem nebo jestli to zatemňovat. Co myslíte??

Mně už připadá, že se blizničky skoro netvoří a tvoří se na těch ,,paličkách´´jenom takové malé listy.
Celá rostlina má asi tak 30 cm. Kolik myslíte, že by z toho na závěr, jestli bych to teď začal zatemňovat, bylo g???

díky za odpovědi

P.S. Jinak to pravítko má 20 cm.
No...jestli to nechas jen tak rust za oknem tak se obavam ze ti rostlinka zblbne a zacne ty paldy olistovat,coz neni moc dobre.Uplne idealni by bylo,teda aspon podle me,kdybys to dal nekde kde na to bude pres den prazit slunce a pak to zatemnil v 12/12 cyklu.Podle me to ma dvoji efekt:za prve ti to nenahodi listky a bude ti to vesele kvest dal a za druhe tim ze do toho bude pect slunce ta kyticka zacne produkovat vice krystalu na palickach,ktery sou aspon podle toho co vim ochrana pred sluncem.Vynos v gramech..tezko rict,hrozne blbe se to odhaduje,budes se muset nechat prekvapit=)Snad sem ti nejak poradil..

Old Post 26-05-2007 v 11:09 AM
Canadien je offline   Profil uživatele Canadien   Find more posts by Canadien   Foto galerie člena Canadien   Click here to Send Canadien a Private Message   Add Canadien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Canadien
Stálý Člen

Karma uživatele Canadien - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Tak...i ma palicatost a vira ve vsemocnou prirodu byla na moje "roubovani" kratka. Holt se mi to nepovedlo, mozna by to jeste slo ale ten rizek byl chudak tak dorasovanej ze uz by to asi neprezil...ne vzdy se dari. Kdybych nebyl linej a koupil si ten steparskej vosk tak by se to nejspis povedlo ale to by zase bylo proti mym pokusum pestovat za co nejmin penez. Prave v tom je totiz kouzlo windooru.
Jako vrchol vseho mi vcera jeden z clenu moji milovane rodiny oznamil ze jednu ze tri kyticek ktery mam musim vyhodit jinak pujdou vsechny....asi uz vam doslo kterou sem si vybral. Nastesti jsou vsechny samicky takze to neni tak hrozny. Nicmene sem za ne nedrzel minutu ticha..ale rovnou dve. Je to strasny kdyz se o neco pres mesic s laskou starate a pak se toho musite zbavit.

Old Post 28-05-2007 v 13:20 PM
Canadien je offline   Profil uživatele Canadien   Find more posts by Canadien   Foto galerie člena Canadien   Click here to Send Canadien a Private Message   Add Canadien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

po delsi dobe prihazuju foto (stare tak tyden)

flow,grow,glow

Old Post 20-06-2007 v 01:20 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

Tak tady je moje pestovani,kdyby mel nekdo zajem tak tady je vice info
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29685

Papek: Tak co jak si se rozhodl,zatemnujes nebo ne?Jak to vipada?Vim ze trochu pozde ale ja bych radil pockat na podzim....

Naposledy upravil xpapousek 27-06-2007 v 10:48 AM

Old Post 27-06-2007 v 10:40 AM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

Tak tady máme tu naší tak týden, dva před sklizením. Panuje docela spokojenost, ikdyž mohlo toho být trošku víc no, ale tak pro potěšení.

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 27-06-2007 v 11:52 AM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

To xpapousek:
Já už jsem to šoupnul ven někdy v půlce května. Roste to moc pěkně mezi kopřivami, nakonec ten květ ustoupil a začala znova růst. Musím to jenom vyfotit a dodám srovnávací fota. Myslím, že kdybych to měl asi za oknem, tak to takhle velké a tak pěkné nebude.

To vaanha: Kdyžtak pak napiš, kolik g jsi zklidil a usušil.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Naposledy upravil Papek 29-06-2007 v 09:37 AM

Old Post 27-06-2007 v 22:03 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

Odhaduju to určitě pod 10g. Jak říkám, tohle bylo jenom tak pro radost, na výnos mám venky.

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 28-06-2007 v 10:05 AM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

Tady přidávám ty fotky.

1, foto z 23.5. , kdy jsem ji měl ještě za oknem a začala pomalu kvíst

2, fotka z 28.6. , když už byla kýtí asi 14 dní venku v zemi a přepla se znovu na růst

3, stonek kýtí s víčkem od limonády - pěkně zesílil

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 29-06-2007 v 09:39 AM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

dneska sem ji poradne ostrihal..sem fakt zvedavy co a jak

flow,grow,glow

Old Post 29-06-2007 v 11:35 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 266

pěstování na okně je hezké, ALE:
víš že sklo nepropouští UV záření? a to je složka světla, kterou mají kytičky velice rády... takže za oknem to bude sice dobrý, ale nikdy to nebude tak dobrý jako kdybys je dal ven přímo pod slunce. Prostě to sklo tak zavazí... ale máš to pěkně, K+ za to, že sjem taky tak pěstoval hy

Old Post 29-06-2007 v 13:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 267

dik kamo ALE:
ja mam non-stop otevrene okno, takze to az tak nevadi
ale chapu ze venku by i tak byla uroda lepsi

flow,grow,glow

Old Post 29-06-2007 v 13:39 PM
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

listy Příspěvek č. 268

HorrigEn : Cau hele k tem listum mi to neprijde jako stastna volba... Cetl jsi
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8 ?
Posledni prispevek to docela pekne cele zakoncil....

Old Post 29-06-2007 v 13:58 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Příspěvek č. 269

ted uz cetl, dikes...
mno tak uz strihat nebudu, ale stejne sem rad ze sem ji oholil pac vypadala velice zdegenerovane a jednotlive patra se do sebe pletly atd...

flow,grow,glow

Old Post 29-06-2007 v 14:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 270

kvasimodo: chcelo by to foto update...

Old Post 06-07-2007 v 16:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

ahojte vazeny pestovatelia na okne .... takze som tu zas s nejakymi tymi foteckami ... co sa tyka pestovania ide to celkom dobre len my robia starosti svilusky svine ... ak mate nejaku radu tak sem s nou ... inac cakal som ze svikebara bude mat trocha tvrdsie sichy . ako hulenie je to v pohode ale tiez by to mohlo byt lepsie . rozmyslal som ci by nepomohlo ak by som to rosil ... takze :

foto c. 3, SVIKEBARA , v pozadi afghan a erdbeer celkom podrastol len este stale neviem ci ty dvaja budu samce alebo samice . ak by boli samice ako svikebarka tak by som sa im aj viac venoval ale takto sa mi akosi nechce ...

foto c. 2, siska SVIKEBARY

foto c. 1. odfiknuta jedna vetva ...

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Naposledy upravil kvasimodo 08-07-2007 v 23:38 PM

Old Post 08-07-2007 v 23:12 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

len nechapem preco mi nechce zobrazit tu tretiu fotku ...

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 09-07-2007 v 10:18 AM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás