Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tato metoda je vynikajici, páč spolu se zaštipovanim se da udělat z jedne kytky až 5kg! Toto mi osobně sdělil Jorge Cervantes, když jsem se s nim bavil na Cultivě ve Vidni :-)
Zdravím, pěstuju letos poprvé a hned zkouším trochu ohýbání (ne ten SuperCropping-příjde mi to až moc drastické ).
Hodím sem odkaz na fotku, jak jsem to prozatimně pořešil, hodlám tu kytku nějak protáhnout pod provázkama, určitě tam ještě nějaké dodělám.. kytka už má cca 90cm.
Původní příspěvek od Žmilek Tato metoda je vynikajici, páč spolu se zaštipovanim se da udělat z jedne kytky až 5kg! Toto mi osobně sdělil Jorge Cervantes, když jsem se s nim bavil na Cultivě ve Vidni :-)
tak to ti závidim (v dobrom .)) mať tú česť rozprávať sa s J.C.
ale k tématu : možno to tu je ale to nevadí....
K super croppingu podla mna patrí nadvezovanie rastlín hlavne u Outdooru
kde hrozi vetšia šanca že budeme mat pliesen... Pretože ked bude mat každá vetva vetší priestor čo získáme nadvezovanim bude tím vetšia cirkulácia vzduchu..
Pokial nechceme použiit prípravký proti pliesnam je toto najlahčý postup ako tak tomu zabránit.. Dokonoca aj Jorge Cervantes to robí aj ked žije v oblasti kde
je minum výskitu pliesni.. vid.video ak otom rozprava cca 1,30 https://www.youtube.com/watch?v=Ryv...0NPJn0CW5cvbt5A
a dlšie video kde ukazoval nadvezovanu rastlinu https://www.youtube.com/watch?v=sfR...0NPJn0CW5cvbt5A
toto leto som nadvezoval 2 rastlínky
a na 2 som skúšal super cropping pri jednej sa mi podarilo nechtiac zlomit hlavnu paličku no po druhej návšteve sa spravili asi 4 nové odfotim to je to fakt dobrá vec
a používaju to podla mna vela velkých borcou...
To s tim foliakem mne taky zajima. Sice mi už zahradu straži dva pitbully ale i tak si nesu jisty. Kolega o dva baraky vedle došel o pulnoci domu z pivka a nejaky šramot ze zahrady. Jde kouknout a tam dva čorkaři. Psa nema ale taky ani foliak ani extra velky plot. Takže na dalši rok řešime jestli to v tom foliaku muže byt celou dobu.
Životy jiných končí při rychlosti u
které životy druhých ožívají ........
Čau snažím se ohybat každý rok. Ale pak jak přijdou bouřky na podzim a větry tak se me to pokažde hodně poláme i když to mám přivázané. Tento rok budu zas ohýbat jak satan co nejvíc to půjde.
Dělam to tak , že první měsíc semínko zastřihuji a pak jak se to rozvětvi tak to roztahuji co nejvic to jde.
zdar souhlas s plagatem minula sezona cela NL rozlamana a to sem mel k tomu svazanej bambus aby to nelitalo, nepomohlo. Nejlepe pri spatnem pocasi uklidit
Ahoj chci začít s trenovanim mich 9 rostlin ale nevím jaká technika bude nejlepší později dam asi síť ale tet jak začít ohybanim nebo zastipnutim a top nebo Fim nemůžu se rozhodnout díky za vaše rady