Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

"Takže by to mohlo bej takhnle, nebo vlastně i takhle, no dokonce ještě takhle.....Posloucháš mě vůbec?"
"Ne."
"Ty idiote, vždyť tady mám zrovna filozofickou myšlenku!"

Viva México!

Old Post 23-06-2005 v 07:43 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

No podle mě mezi nesmrtelné hlášky patří tzv přežblebty které nás doprovázejí( ať už si je uvědomíme nebo ne) tak například

Přeploť skoč - přeskoč plot
Prázl do šlápna - šlápl do prázdna
Co tak čumně blbíš? - .....
CHceš vyočit pícho
Vyzubit buzy
kulí mě svrbky
Mě asi šlefí trak
Morel ořský
rybyla krmičky
To je ale hodro(zkomolenina vedr a horko)
Sluní svítíčko
Venku se ale čení žerti
vlčka smeků - smečka vlků
CHči na to psijou - psi na to chčijou
Mě kolí boleno

mám aji 2 v angličtině:
I ront demember - I dont remember
hives leare - lives heare

Jednou se takhle dívám na az qvíz a typ povídá:
A vyhráváte logo s tričkem naší soutěže

Je toho :strašně moc s khemem sme to zapisovali a měli sme jich asi okolo 90 ale moje paměť....
Když nějáký znáte tak přispějte diky čau

Old Post 23-06-2005 v 10:58 AM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meSaja
Nový Člen

Karma uživatele meSaja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

Jo čumně blbíš ,to je krásná klasika. Jo a zapisovat by sis to měl, já si to (když se mužu hybat) píšu do mobilu, to je jistota!

Old Post 23-06-2005 v 23:35 PM
meSaja je offline   Profil uživatele meSaja   Find more posts by meSaja   Foto galerie člena meSaja   Click here to Send meSaja a Private Message   Add meSaja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

Kámoši byli na kalbě s nějakejma týpkama a jeden z nich, ať konstatoval cokoliv, dodal k tomu: Dyk, von taky! Tak říkáme někdy brčku Dykvontak...

Old Post 24-06-2005 v 11:07 AM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Příspěvek č. 261

Trochu nepochopitelnej rozhovor mě a kámoše:
Já: "Nedáme si támhle v hospodě pivo?"
Kámoš: "A jak že se jmenovala? Kamila Špráchalová?"

Viva México!

Old Post 24-06-2005 v 17:03 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mia
Nový Člen

Karma uživatele Mia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

S kámoškou jsme daly špeka a wyrazily do wíru města a ona tak po půl hoďce zahlásila: "Ty woe, jsem zmatená, jak Goro před Tokiem":D

Mia

Old Post 24-06-2005 v 21:19 PM
Mia je offline   Profil uživatele Mia   Find more posts by Mia   Foto galerie člena Mia   Click here to Send Mia a Private Message   Add Mia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

Jsem nervózní jako fakýr na běžkách

Old Post 24-06-2005 v 21:40 PM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

to Ondřej : velmi dobré !
A co včera kámoš : nasedli jsme do auta a on zahlásal :" Tak včera jsem zalíval tůně."

Old Post 25-06-2005 v 12:38 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

teď jsem zlukoval můj archív ve founu a:
Zahaldit bang
Rozplašený stašák
No však to je odchlorované...(při vaření mlíčka)
žíli pod vodu
to je abses jako třešně
V zimotě
Zima na rike

Old Post 25-06-2005 v 13:39 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vencza
Nový Člen

Karma uživatele vencza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

no já bych tu pro vás měl taky pár výpečků:
tento je z našeho školního výletu: kluci hrají šachy přiopilí...
,,,ale Péta ty hraješ přesilovku to není fér!´´ (standa podává petrovi sklo)
druhá je ze školních lavic a je dokonce naučná:
učitel: ,,Cívka je jako dívka,nejdřív napětí a potom proud,,
spolužák ,,a kondenzátor jako děvka,nejdřív proud , potom napětí,,

PS:hláška mého dlouholetého spolužáka: tam kde lišky dávají na dobrou noc a Bebe dobré ráno....

Old Post 25-06-2005 v 14:19 PM
vencza je offline   Profil uživatele vencza   Find more posts by vencza   Foto galerie člena vencza   Click here to Send vencza a Private Message   Add vencza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Příspěvek č. 267

Bude se to konat v pátek pětadvatácýho.
Jdete se mnou spodem dolem kolem řeky?
Nemám žádnej příjem, mám jenom odjem, oddej, odvej...

Viva México!

Old Post 25-06-2005 v 14:51 PM
Mia
Nový Člen

Karma uživatele Mia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

takhle sme byli na jedný akci...na hlawní stage hafo lidí...a nějak sme se s kámošema nemohli najít...kámoš mi poslal sms we stylu: "sem naproti lewýmu sloupu asi deset metrů pred nim a 20 kroku nalewo..." fakt že sme se našli :)

Mia

Old Post 27-06-2005 v 13:49 PM
Mia je offline   Profil uživatele Mia   Find more posts by Mia   Foto galerie člena Mia   Click here to Send Mia a Private Message   Add Mia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Medvidek Pu
Nový Člen

Karma uživatele Medvidek Pu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 269

...jsme vsichni?...mame vsechno?

ZIVOT JE KRASNY

Old Post 28-06-2005 v 10:54 AM
Medvidek Pu je offline   Profil uživatele Medvidek Pu   Find more posts by Medvidek Pu   Foto galerie člena Medvidek Pu   Click here to Send Medvidek Pu a Private Message   Add Medvidek Pu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Karma uživatele ragnar - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

To Dan.Bass - ty si pekne trapny chlapce. - ale aj to je niekedy smiesne

Old Post 30-06-2005 v 01:54 AM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

citace:
Původní příspěvek od ragnar
To Dan.Bass - ty si pekne trapny chlapce. - ale aj to je niekedy smiesne

....hej ragnar , dalsi body za prudy chces pokracovat dal ?? ....

Hlava

Old Post 30-06-2005 v 01:58 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

Díky,Hlavo. Doufám, že si náš milý a inteligentný Slovák přečte (a hlavně pochopí) to, co jsem mu napsal v jiném threadu.

Old Post 30-06-2005 v 11:58 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás