Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja jel s palenim pres hranice mockrat a vzdycky no problem. Asi mam holt stesti, ponevadz nejsem zrovna nehulicskeho vzhledu nicmene spise doporucuji pred hranicema nehulit, paklize ssebou neco vezete. usetrite si zbytecnou schizu, protoze nahuleny jsem na hranicich vzdycky stihoval jak blbec...
najbezpecnejsie prenasanie cez hranice je podla mna sacik v nejakej tekutine prilepeny na dne.Pes nic nezaciti a colnici si nedovolia vyliat napriklad kavu z termosky...
Vždycky když jedu do Amstru tak si hůlo pošlu domu. Na poště v centru Amstru nás byla celá fronta takovejch pošťáků. Smrdělo to tam jak v coffee shopu. Akorát sem to špatně utěsnil a hned jak jsem otevřel dveře od baráku,už jsem ucejtil,že to přišlo. Nechápu,jak to mohlo projít celnicí.
Kámoš si to posílal taky,jemu to nedošlo,za pár dní měl návštěvu v uniformách,jestli náhodou neví,kdo mu posílal něco z Holandska. Toť vše. Příště asi líp utěsnit..
4apfel:presne to samy se stalo me plus vyslech na cajtech,brani otisku+focenicko z cislem proste pruda qwuli 30q ktery my poslal kamostakze tezko říct jestli doporucit.
no přes hranice-letadlem-sem teda ještě nevezla, ale třeba pokud de o to řecko...letos sem tam byla s kámoškou na 2 tejdny no a dobrý známosti nám zaručily řeckýho kamaráda kterej pěstuje na olympu (byli sme na olympský riviéře) takže sme hulili skank přímo ze sídla bohů a takový brka jaký balej řeci... uff
4Popiset:
Jasně že doporučit. Je to lepší než dřepět na hranicích,když ti to najdou v baťohu,tak se z toho těžko vykecáš.
Ale když ti to pošle anonym z Amstru tak na ně můžeš ještě křičet,co tě otravujou,že o tom nic nevíš. A maj smolíka.
má rada zní nic nepašovat zbytečně neriskovat nestojí to za to a když už jsi takový že to nevydržíš souhlasím s tím že zabalit do vice pytlíku a pak kafe ješte jeden pytlík. no a pak kam stím že?? do holky tampon a.....a nebo do prdele tam ani světlo nepronikne
já sosbně bych nejvíc věřil to tegovacímu liháči, asi to tak vyzkoušim, jelikož líh je vysoce těkavej a jeho zápach je docela intenzivní, takže na přehlušení smradu by měl bejt OK
kdyz uz nekde maji psa, tak ten je vycvicenej na jeden typ drogy (kokain, herouin). no, spis vycvicenej, je v totalnim abstaku a snazi se za kazdou cenu k droze dostat. a dostanou se k ni takto i celnikove.
ale koho zajima vyklepanej trotl se trema saklama travy? na letistich se jede v kilech koksu, budte FREE.
Hele jestli jedeš s rodičema,tak žádnou rodinku kontrolovat nebudou,to jenom kdyby si letěl sám a nebo s kámošem to byste byli podezřelí!Ale jinak když nějakou tu paličku narveš do boty nebo ještě lepší do podrážky,,tak to projde,,ale musíš uvážit, že je to risk a jestli ti to za to stojí!!!Držim palce
Původní příspěvek od JoEl V pondeli jedu do Egypta da se tam neco sehnat?Ale pro jistotu si sebou nejakej ten pytlicek vemu a jeste musim vymyslet kam ho dam
když sem byl naposledy v egyptě cca 2 roky, malí děti tam na ulici prodávali hašiš jak cihle,,,a když by si to přepočítal tak to vyšlo tak na 50 korun!!!Jenže převez to!!!
Přiznám se, že jsem nečetl celé tohle téma, ale tak mě napadá, co si z toho udělat nějaký jídlo a vzít si to na cestu. Třeba udělat mlíko nebo koláčky a mít to normálně v tašce. Dyť v tom se vám snad nikdo hrabat nebude a celkem bych i pochyboval, jestli by to vůbec objevil pes. I když na druhou stranu žádný zkušenosti s tim nemám.
A jestli to tu už někde je, tak sory za OT.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!