Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to trosca:je to ipomoea tricolor a purpurea(povojnica-povíjnice).Semienka som pomiešal,tak neviem ktoré sú ktoré.
to animalúfam pestujem to 1. krát,tak uvidím.Nezrelé by som radšej neskúšal
kulička nejdřív zelená, pak zhnědne a nakonec se rozdrobí a vevnitř jsou černé nebo světlé semínka...
e_d1: hehe, otec má podobný porost, strašná jungle, slíbil mi semínka
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
no takze dlho som tu nebol
to expiry: jojojo....pekne to mas, dokonca krajsie ako ja
to bawy:kvet odkvitne a potom sa tam vytvori "seed capsule" take volaco ako plod podlhovasty, to vyschne a pak su tam3-4-5 semienok..
all: Tak ohladne toho koleusu som dost skepticky
Desmanthus som videl pestovat uplne v malom crepnicku, cca. 10 cm v priemere a zda sa, ze rastol (??!)
2 eNDy: mas uplnu pravdu s tymi plodmi Ipomoey
zkousel nekdo experimentovat s puskvorcem /Acorus calamus/ viz. foto. Ucinky pry v malejch davkach nakopavaci ve vetsich lechce halucinogeni..
dale premejslim vo nakupu katusu san pedro, kery by meli rust o dost rychlejc nez klasicky peyotly. daj se koupit u nas tak za 30 - 40 Kc prumer 2-4 cm viz. google.
zatim muj nejzajimavejsi zazitek byl s 10x extraktem salveje - odputani od vlastniho tela....doporucuju hulit opravdu jen z dozorem - salvejka dokaze odstrelit opravdu hodne vysoko
to colek.ja som pridaval puskorec do huboveho caju...cakkal som fajny vylet ..ale to co som zazil...to bolo strasny extrem... takze myslim ze pusworec ma nieco do seba...len je strasne horky..
to polux: to mi hovor... vzdy ked najdem nejaky vzacny kusok tak sa zatvarim tak profesionalne, pridem k tomu dotycnemu, vyberem si ho slovami: zoberem si tu lophophoru a typek skoro vzdy na to: aaaa, lophophora proste pohoda....
san pedraky nemam..... ale budem mat
pri prvych zimnych dnoch, ked sa zacne prikurovat (topit), budem mat v izbe suchsi vzduch, co nebude prospievat salvii divnorum, takze som sa rozhodol, ze vsetky maximalne oberem (listy) a stonky s malymi vyhonkami dam zakorenit....spravim si taku malu plantaz to dam do akvarka..... na jar pride sklennik, takze to bude zuuuzo
a pre lophophoraky spravim taky "mescal town" zozeniem si akvarium/terarium, tam umiestnim peyoty, obsypem ich pieskom, pekne im to zariadim a kupim nejaku lampu, netreba vykonnu, len nieco aby to bolo lepsie ako v zime na okne... aku lampu by ste doporucovali pre kaktusy (peyoty) ktore pochadzaju z mexika....? ake spektrum? aky vykon?
To eNDy: S peyotmi nie je v zime problem, najlepsie prezimuju niekde v xlade, a nemusia mat ani extremne vela svetla. Pokial im nedoprajes zimny odpocinok, stanu sa z nix kratkoveke rastliny. Salvia suxsi vzdux znesie, ale je dost napadana skodcami, hlavne roztocmi v zime.