Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mara w2 Nazdárek,tak jsem prosušil první várku ještě něco vysí ve spíži,ale moc toho už nebude a dorůstá mi ještě poslední wappa ve foliaku,čekal jsem míň ale z první várky je 31g uvidím kolik bude celkem až sejmu wappu a dosuším zbytek
Těch 31g je ze 3miniwap a amnesie z foliaku, samozřejmě z amnesky bylo nejvíc sem to nevážil zvlášť ale cca 20g bylo jen z ní,ta poslední wappa ještě roste a nabírá na mohutnosti ale bude tam taky jen cca 15g na konci to sečtu vše udělám čáru a jedu druhý kolo s 18-ti automatama a jedním řezancem kterej už má měsíc
Původní příspěvek od drago101 Druhé kolo pôjdeš z 18 auto.? Tak nato sa tesim👌
Jj protože jak jsem psal tak místo 5-ti ginger my poslaly 10 AK auto a jako omluvu zdarma těch 5 gingerů, objednal jsem je protože mi poslali 6 mazaru a nevyšel mi ani jeden,až nedávno vykoukli 3 tak se mi to shromáždilo,mazaři už rostou ve foliaku v hlíně spolu s AK f1 řízek..hulim už 15 let ale nikdy mě nechytlo pěstování..až teď kdy mám "detox" a nehulim,ale věřím že co jsem zatím sklidil budou pecky..to prostě poznáš
Ja hulim 11 rokov a tiež nepestujem dlho 3 roky ale tak ze leto zima 😀 tiež si dám sem tam ,, detox ,, telo a hlava si to sem tam vyžiadajú. Ale nikdy sa mi nepodarilo mat úplnú pauzu dlhšie ako 2 týždne,,No aj zato som vďačný 😎😎😎
Dnes jsem si vyzvednul omluvný balíček(ZDARMA) za zaslání špatné objednávky..(nevadí mi to 😂 přihodily další semínka gratis bože to už musím nechat na další rok..
Původní příspěvek od drago101 Aké to tam máš všetko semena?
5x ginger punch auto a nějaký 2 bonusy LOL.. nějaká super sativa co jsem četl,to nechám na příští rok..nebo ti můžu poslat jedno semeno pokud budeš chtít