Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako me je nejakej vynos u pr..le . Ted sem chtel sice jet na vynos ,ale uz to bude znacne ovlivneny. I kdyz to na 34 den vypada dobre , foceno pred rozsvicenim kazdej den vidim zmenu na palicich a to je dulezity.
40 den, sleduju ze se zacinaj zakalovat trichomy.
Kazdopadne se mi ten deficit nedari zastavit, s kamosem sme se shodli ze se muze jednat o nejakej druh listove plisne. Prve zacne flekatet, pak se od spicky smerem ke stonku zacne kroutit nahoru a hnednout , tim mam na mysli ze se ho dotknu a rozsype se na prach. Ma na sobe nejaky puchyrky , siri se to jen na listy . Podle me nachylnejsi genetika , jedu i v substratu s jidb a tam maji stejny deficit , jen v trosku mensi mire.
Uz je toho na.me moc , dalsi kolo pojedu az koncem roku, ted se zamerim na selekci mamin.
Byl mi doporucen strain designer og. Docela nad tim premyslim . Ale to necham az si dam veci do kupy.
Ja uz nevim co to muze byt , docela je me to ale uz jedno . Palice sou aspon trochu dobry ,tak na to seru.
Jo ,koncem roku ,ne li dyl. Ted se zamerim na selekci kushy haze , chci to odkvest aspon 3x nez budu vyhazovat . Takze tak sem to myslel , ze ani nepojedu celej box , budu experimentovat s velikosti a dobou rustu kdy bude nejlepsi prepnout . Ted pojedu jen ledky ,ma mam jen 1 panel a chci at se nijak nemackaji abych videl potenci , takze pojedu treba jen 5 kytek a bude se experimentovat. Tohle me bavi vic nez cucet na rizky jak kvetou
Bor me taky napadl , z pocatku to byl zcela jiste deficit cal mag , t se zastavilo ,ale ted to vypada jinak. No kazdopadne na nejaky zastavovani kaslu , budu to jen hlidat ,popripade to seknu. Diky za nazor.
Jáj Bitire to me sere, ty listy jsou fakt na hovno ale na 34 den to vypada dobre, vzpomen si na moje lsd jak vypada v 5 tydnu a co z toho nakonec bylo. Na selekci si počkam protoze vim ze udelas prdu. A pro me udelej maminu jednu krasne svetle zelenou a smradlavou na 100 metrů :-D
No ja doufam ze to nakyne trochu ,jeste maj cas , porad lepsi podprumer nez aby mi to slozila plisen ,takze budu rad i kdybych to mel setnout zitra .
Pro tebe uz mam vybranyho favorita
Jj dik za radu. Nejspis bych pouzil borovou vodu , ale nevim v jaky koncentraci. Musim pohledat , tohle asi jeste vyzkousim az se dostanu do lekarny.
Info.
1. U big buda nepozoruju zadny postuoy deficitu, nevim cim to bylo , od zacatku delam vse stejne , pod hps je to horsi jak pod led , listy byly zasazeny vic , uvidim jak se to sebere,zazraky uz necekam.
2. Veci se maj tak ze mi brutalne zacly zloutnout a chcipat kushy haze ktery sem mel tyden preply , veci se maj tak ze sem se bavil se sousedem a ten likvidoval postrikem travu kolem dvora ,mezi dlazbou ,kolem plotu atd. Problem je v tom ze to splichal konvou na vinohrad a aby toho nebylo malo ,tak mam cimru asi 3 metry od plotu kde to splichal. Postrik delal uz po treti . Takze je dost mozny ze to mam z toho ,jediny kytky co nemaj problem sou big diesel a ten je ve druhym stanu kterej je zavrenej a na druhe strane od pritahu. Problemy nastaly u kushy haze pred 4 dnama ,jen z lehka a ted je to v hajzlu , shodou okolnosti soused pred peti dnama strikal travu zejo.
Nevim jestli ty deficity u big buda byly kvuli tomu ,ale kushy haze v podasate vsechna zezloutla a povadla . Postup sem mel stejnej jako vzdy ,problem na me strane nejspis nebude aby mi napul chciplo 16 kytek.
Good luck, vzalo mi to vitr z plachet.
Dik za podporu , nejak to uz dotlucu ,jeste to vidim na dva tydny max a jdou dolu, trichomy se zacinaji pomalicku zakalovat ,ale prijde mi ze big bud to jeste nevzdal, teda aspon pod ledkama a par rostiln v zadu pod sodou .
Me uz je to asi jedno ,az soused vytahne zas postrik ,tak mu ho asi narvu do prde** sirsim napred.
Kazdopadne sem udelak rizky z te zubozene kushy haze ,ale nemyslim si ze se chytnou.
Probehla kosa asi ve 42 dnu . Vse je suchy , dohromady je tam 860g z toho necelych 420 pod ledkama. Nejspis sem nasel pricinu problemu a spolecne se sousedovym postrikem to vzalo za svy. Docela zajimavy ze prestal splichat a kushy haze zas pomalu jede. I kdyz je to bida.
Problem byl v prelivani nft , kraj v pohode ,prostredek a druha strana porad prelita. Jak koreny prorostli kanalkama ,tak se voda zacla prelivat z vrchu a v podstate tam vznikaly jezirka s malou vymenou vody. Coz vedlo k "preliti" ,naslednymu oslabeni korenu , mel sem je posledni tyden trochu nahnedly, myslel sem ze to je hnojkama ,ale koren se doslova rozpadal. Takze pokud nekdo pojede system nft podle hodinare ala vana ebb& flow ,doporucim skrtici ventil na cerpadle a ladit to tak at je zaplaveno 3/4 korenu .
Ja udelal chybu ze sem menil hadice a dal sem na kazdou stranu o 3 diry navic a pak tam bylo moc vody.
Dalsi problem jak uz mi psal metracek , nejspis malo rouztoku na tolik kytek. A pri tom poctu kytek i velky rw kostky.
Za me uz jedine kolem 5l na 1 kytku v nft.
Takze je to pouceni snad i pro ostatni co jedou nft , sam sem se presvedcil ze pokud si to clovek stavi sam ,tam nft jde prelit .
Jinak se stim rostliny popraly dobre , i kdyz na ukor vynosu . Big bud mi nechutna , mozna je to tim ze se to posralo, ale i tak ,slaba vune susiny a kour je z pocatku chutnej , pri vydechu trochu ovocnej a zustava mi v hube jakoby mata ,nebo neco podobnyho.
Hydromani, at se dari , aspon sem ukazal jak se to nedela .