Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nějaké fotky jak to tady probíhá.. 1. 2. foto je z 19.dne po výsevu
3.foto je z dnes 26.den od zasazení.
4.foto udělal jsem si radost a podruhé si koupil omáčky od super výrobce Radovana Frona a jeho Gaston chilli,doporučuji všem! Není to žádný shit z mashů atp. jako tady předvádí někteří doktorové třeba.
Od zítřka půjdou do velkého stanu pod 250W MH a možná jim pustím i 400W MH 😁..na chvilku, než budu zásoben deštovkou a rozjedu kouř.
Celkově ale musím říct že na to celkem jebu, jsem věčně v práci kvůli Kundavirusu a už jsem si tím i prošel, takže není moc čas, ale víkend vše změní. I promise...
Ahoj, letos nijak 😁😁 všechny sazenice jsem už na jaře prodal.
Nepodařilo se mi sehnat bilou plachtu na foliovník a zásob mám ještě dost z let předešlých 😉
Tak tohle vše budu letos sadit.
Nechám si tak 10 sazenic většinou Jalapeno a 7Pot Apocalypse + Brown Bhutlah po 1ks z každé.
Bílá fólie na foliovník už je na cestě. Musím ještě zajet k babi pro kuřince a pořádně oživit a vyplét hlínu ve foliovníku.
Práce je fest.
Sadit se chystám tak v pùlce února.
1.foto Superhoty
2.foto Habanera a Aji Verdion
3.foto Jalapenos atd.
4.foto Obyč. papriky pro rodinku
5.foto Omáčky od Zach's pesto and chilli (Zach's BBQ a Uzené Cayenne + Habanero jsem již sežral)
Plánuju to tak do 100ks 0,5l kelímků abych se vešel. Některé sladké papriky půjdou po dvou kusech do kelímku.