Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Vemenex zdar ta fotka cislo 3 je z kosy?
vsechny dnesni fotky jsou z kosy, asi tusim co mi chces rict... ale ver mi ze to je zraly, vetsina pestiku je sice svetla (a i ty hnedy sou hoodne svetly), no mikroskop se nemyli... (btw. to je zrovna CK, mensi palicky, ale sutry)
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Nic neříkám jen jsem se optal ale máš recht vsechny ostatní vypadaj v cajku tohle vypadá mladšího ražení ne jen ty pestiky ale i ty kalichy takovy trochu nedomrdly každopádně pěkný to máš ať šmakuje
Já trebas ten radoby mikroskop mám a v zivote jsem podle nej nesklizel oko neni pica oko vidi ať se daří
Jo taky se mi to nezdalo, ale podle mikroskopu je to v cajku. Zralejsi mi nevadi klidne bych to i jeste nechal jenze se mi nechtelo svitit specialne na jeden kus, tak sem radsi veril mikroskopu.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik