Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady je krasne videt jak se to zacalo snazit zase byt ok,, krasne nove byle koreny,,, smula pozde,, a k nicemu.. ale ted uz vim ze to bylo proste pouze a jenom prehnojene nic vic,,
přesně musíš hlídat ec v zásobníku a rozjíždět to s nižším ec a nezvedat to prudce já v nft kolikrát mám do 1,5ec na konci a kytky si nestěžujou u tebe podle mě byl hlavní problém ten že tobě jak se kytky trochu chytli tak si je vočudil a bylo hotovo.
presne tak,, ja sem to nahulil uz jeste nez se chitili, pak sem to vylil,, a pak zase nacudil,, proste total popalene,,ale zadna plisen ani nic jineho,,, nastesti,,proste nehorazne popalene,, ja mam vstupni ec.0,2.. proste ec 1,8 bylo vazne moc,, ale kytky obrovske chudinky,, a ja sem jeste vetsi chudak ted,, neni z toho ani listecek,, skoda no