Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od autobuz Muze prosim nekdo kouknout na moje fotky? Díky
Jestli myslíš tu Blueberku z předchozí stránky, tak ta má ještě hodně času. Aspoň tři týdny a nebude to na konci žádná sláva. Záleží na konkrétní rostlině, ale minulej rok nebyla ta moje hotová ani na začátku listopadu Ale třeba máš rychlejší variantu...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od zelenysatan a jak se to pozná kdy je ten v hodný čas? pouhým okem, když nemám mikroskop.
Pouhým okem? Tak třeba že se palice už nenafukujou, většina pestíků je hnědá (ty tam máš ještě hodně bílých) a nakonec orientační doba květu.. většina modelů dozrává mezi 50. - 70. dnem květu.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdravím, prosím o radu, jak nejlépe sklidit outdoor, kamarad mi rikal, ze mam sparit koreny v horke vody a hned useknout a povest vzhuru nohama, pak mi dalsi kamarad rikal ze mam koreny obalit mokrym rucnikem a ze po stonku stece vic pryskyřice.. pak jsem slysel ze to nastrihat na vetvicky a povesit na nejakou snuru.. diky za info, chci sklizet tento vikend. děkuji
Ps.: kdyz mam kytky v kyblu, bude stacit tyden na proliti? diky