Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zato ja sem predminulej rok nasel pekny misto v lese u studanky, abych nemusel chodit pro vodu. No a prisel sem tam asi za mesic uz z predpestenejma kytkama a koukam, ze uz si tam nekdo ZASADIL misto me..... No tak sem sel rychle hledat misto jinam.
Ja sem predminulej rok nasel pekny misto v lese u studanky, abych nemusel chodit pro vodu. No a prisel sem tam asi za mesic uz z predpestenejma kytkama a koukam, ze uz si tam nekdo ZASADIL misto me..... No tak sem sel rychle hledat misto jinam.
hlavně tady napište že ji máte u bývalého muničáku, aby vám ji ostatní mohli oškubat.. Já osobně se přimlouvám za kukuřici a ty neoraný místa na poli, ale pozor na hnojiva, kdoví čím to jzdáci hnojí... hlavně kolem sloupů s el. napětím
Vychital jsem flíček na kraji pole s kukuřicí kde je les a u toho kraje je svach plny ostružin a šípku takže nikdo nemá šanci.tak skuste to nějak ošefovat i když vim že je to hodně těžké.
Ja jsem minuly rok našel fakt dobry flek na konci lesa kde byly tak 180cm kopřivy tak jsem tam hnedka šoupl par kousku.a když jsem se chystal sklidid tak mi to sčořil mislivec který mně tam vychital.
Jak tak slyším tak je tu většina lidí, za který sklízel někdo jinej, lae i pro ty mám malou radu... Zasejte si kukuřici na vlastním poli a doprostřed jich pár upíchněte, doproučím vám však oplocenej pozemek, protože lidi jdou krást kalsy a najednou narazí na travku, je jasný, že to tam nenechaj
ještě mám v polách vyhlídlý jedno místo, kde kdysi někdo pěstil travku, ta se samozřejmě rozsemenila. A na podzim se tam dá vychytat tak 30 rostlin malého vzrůstu, Kvalita nic moc, lae uvažuju, že to tam budu chodit hnojit...
Záruka je skleníck, tam bych sázel orig. genetiku - ven bych se ji asi bál dát...
ale nounejmem jde zamořit celý okolí - ostružiní & maliní, kopřivy,... prostě místo kam nikoho nenapadne jen tak přijít
vzhledem k mému koníčku (lezení) jsem si všiml dalšího pomyslného místa, kde by (teoreticky) šlo vysadit MJ
jde o vrcholy skal
nevím jestli je to uskutečnitelný, ae myslim si že jo
jde o to vylízt na ne moc vysokou skalku, vytáhnout nahoru kýble, zeminu, semínka atd. zasadit, občas zalít a pak jen doufat, že lezci jsou solidární a moc nepajcujou
a představte si ten pocit - vylezete na skálu, a tam na vás čeká TAKOVÁ odměna - no není to idyla???
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
No s kýblem na zádech bych si to asi nedal
Normálně tam vylezu a pak to tam nenápadně nataháme
Ale je to jen takovej pokus...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Stejně to něgdo wopajcuje, tak co... Každopádně doufám, že bude mít radost
Už vidim jak "znalci" trhaj v červenci metr vysoký kytky v naději jaxe zmastěj... No, proti gustu žádnej dišputát.
(ale pár paliček by mohli nechat)
když chceš pěstovat venku, tak musíš všem potenciálním šmejdům rozdat tech. semena a oni se budou zaměstnávat vlastním pěstěním, než by po něm někde čuchali. )
ja som mal posadene u nas v zahrade vo foliovniku.kedze som staly pestovatel,ludia z dediny to beru ako skutocnost,s ktorou sa uz vyrovnali.ale jeden pankac od nas mi to ukradol.viem na 70% ze to bol on.ale neda sa to dokazat,preto som este vzdy najebany.teraz som posadil lampy a jebem na ten zlodejsky svet
Papšmír:Sadiť do lesných škôlok je največšia pičo..ina.Lesnici to tam chodia dosť často kontrolovať vždy v lete kedy sa počitaju percentualne straty suchom a potom ked su stromy staršie tak sa tam robia pestobne zásahy.Viem o čom hovorím študujem na VŠ lesnickej.Takže lesne škôlky NIE
Panove a damy, ja to davam okolo cyklistickych stezek a muzu rict ze je to nej nej.Slunko pali celej den a kyti rostou.Doporucuju se obcas projet po nejake cyklostezce a divat se kolem sebe.Zadny corkari tam nejdou a cyklisti tam jen profrci na kole...teda krome me :-D
jako místa k sazení je mnoho, ale vždycky se musí vychytat, a to dá dost práce...minulý rok jsem se chtěl na pěstování venku vysrat až nás na padlo udělat políčko v silně zarostlym křoví....chceto jen trochu odvahy a dost času,ale mohu doporučit...
- najít si silně zarostlé křoví a dosti velké, naše křovíčko ma tak 30m na 15m
-uprostřed vysekat místo které se musí tak do 1m vykopat a nevést zeminou (kůli kořenům a zamezení množení křoví) naše pole je ctevrec o 5m, pro 5 rostlin ideal
-přístupovou cestu radim udelat co nejmenší (kůli lidem a hlavně kůli vysoké....)
Nedoporučuji pěstovat v rákosí....sice je to zajímavé, ale většinou se rákos nachází u zdroje vody a docela se tam sere vysoká zvěř a hlavní problém rákosu je že se množí jako svině.........
No,zdarec dneska jsem proŠel snad celej les u nas a našel jsem takovy misto nahoře na skále a za ni je hnedka pole a je tam strašne moc stop od zvěře(divočáci,srnky a zajici) co se da proti tomu delat at mi to nesežerou dikec za odpoved.....