Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nakonec jsem poslední krasavice sklidil v 88.dnu, což byli především OG 18tky.
Všeho všudy toho nakonec bylo 617g suchého, což je při 30 rostlinách nějakých 20,6g průměrně na rostlinu. Výsledkem jsem velmi potěšen vzhledem k tomu, že bylo vše ze semen
Po několika denním testování jsem dospěl k těmto výsledkům:
Nejvonavější odrůda - Chrozar (Chronic x Mazar)
Nejchutnější odrůda - Critical Kush
Nejsilnější odrůda - Kosher Kush
Nejvýnosnější odrůda - Chrozar
Nejlepší stavba palic - Kandy Kush a Kosher Kush
Kdybych měl vybrat jednu nejlepší odrůdu zvolil bych jednoznačně Kosher Kush, ne nadarmo se zde ukázalo proč vyhrál 3x cannabis cup v kategorii indica. Chuťove, sílou i výnosem mě mile překvapil Vynikající byli též Stacked Kush, Crirical Kush, Chrozar, Kandy Kush. Trochu zklamání mi připravil Skywalker Kush, především z toho důvodu, že 2 ze 3 kousků byli hermáči a musel sem u nich likvidovat kvítky, zde by seedbanka měla ještě zapracovat a odrůdu ustálit
Komůrka: 1,2x1,3x2m
Lampióny – růst: Sunpulse 6.4K 600W
květ: Sunpulse 3K 600W
konec květu: Sunpulse 10K 600W
Stínítko – A-Wing medium s tepelným štítem
Řadič - GIB Lighting NXE 600 W s regulací výkonu
Odtah - Prima Klima 360m³/h s regulátorem teploty
Ofuk – 2x klipsňák + 1x Honeywell ventoš
Filtr: ICON 350m3/h
Software:
Hlína - Loco Canna mix (60% Terra profesional plus + 30% Canna kokos + 5% perlite + 5% Bat Guano)
Hnojky - kompletní řada BIO Canna + na proplach FS od AH
Postřiky - Cannacure, Vita Race(Crop-Max), Sugar Royal(Phyt-Amin)
Tentokráte to bude hodně různorodý mix:
Tutanchamon x Mazar – 3ks regular moje křížení
PEPR x Nebula – 2ks regular moje křížení
Euforia - 5ks regular od Dutch Passion
Shiva Skunk - 5ks feminized od Sensi seeds
White Widow - 5ks feminized od Green House seeds
S.A.D. - 3ks feminized od Sweet seeds
White Domina - 2ks feminized od Kannabia seeds
Sensi Star – 2ks feminized od Paradise Seeds
White Berry – 2ks feminized od Paradise Seeds
Ice Cream – 2ks feminized od Paradise Seeds
Grandoggy Purps - 5ks feminized od Granddaddy Purple
Zensation - 2ks feminized od Ministry of Cannabis
Plus jsem tady měl nějaké bonusové feminizované vždy po 1ks...
Sour Candy – G13 Labs
White Widow - Dinafem seeds
Celkem všeho všudy 40 semen. Každopádně počítám s tím, že budou nějací samci, neb pyl na další křížení by se určitě hodil. Když bude ve finále 25-30ks samic budu velmi spokojen
Všech 40ks semen jsem zasadil bez předklíčení rovnou do hlíny. Jako médium jsem použil od Canny jejich seedmix, mám s ním na klíčení velmi dobré zkušenosti, svůj mix používám až při přesazení
Prolito jen vodou s přídavkem kořenáče, teď už jen čekat co se na svět vyklube
Takhle nějak to vypadalo po 20.dnech od zasazení. Nakonec ze 40 semen vyšlo 35 rostlinek. Bohužel toto nebude: 1x Shiva skunk, 1x White Widow, 2x Grandoggy Purps, 1x Sour Candy. Vzhledem k tomu, že tyto všechny odrůdy byli feminizovaný, tak je stále ve hře ještě možnost 10 samců z regulárek. Uvidíme jak to ještě celé dopadne