Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kolumbus nazdar...kolko jej davate aby nebola stoned?..
kazdy vas nazor mi pomoze...please
foto by mali byt aj v galerii..
Ta už brzo bude. Aspoň podel fotek mi to tak připadá. Osobně bych si počkal ještě na pár slunečnejch dní za sebou a pak bych jí sek.
Mimochodem lidi ušetřili byste si spoustu vrávorání, kdybyste si zapamatovali, kdy vám kytka začala kvíst. ..připočítáte dva měsíce a máte velkou šance, že už bude blízko zralosti
Já být tebou bych je sekl.Pokuď nemáš lupu tak je nejlépe ji seknout když má 80% pestiků zhnědlích.Nejlepší je ji vytrhnout s kořenama.Pověsit ji celou někde kde není přiliž vlhká (aby se netvořili plísně a materialu)Nejlépe někam do tmy.
Zdar,kdy je lepší kytky sklidit,když jsou mírně nedozrále,nebo přezrálejší.? já bych právě potřeboval sklidit už ted,ještě nedozrálý tak odhadem 60% blizen hnědých,malice už jsou to pěkný,hustý,ulepený voněj ale sem tam je ještě nedozrálý semínko,ale jsou tam i plně uzrály,pryskyřije je ještě čirá,ale mam obavy že už to tam každym dalšim dnem nemusí bejt..tak proto,radši nedozrály,než nic ale aby to k něčemu bylo,je jasný že kvalitně dozrálý to bude silnější,než nedozrálý,ale zajímalo by mě o kolik..aby to nebylo jako hulit technický ,má to teda smysl sklidit dřív?nebo to bude k ničemu?díky za rychlou odpověď.
gremlin - hele neni nic jednoduššího než si z každý fáze tedka uždibnout paličku a posoudit sám jinak já se přikláním k názoru že je lepší to nechat o trochu déle nežli to seknout dřív. nejde ani tak o stoned ale o opravdu dozrálost...třeba soma seeds radí : když už kytka vypadá že by šla tak jí nechte ještě týden dozrát. jako ovoce - když ho necháte o týden dýl má víc cukru...imho to má něco do sebe...tvoje fáze 60% hnědých blizen bych teoreticky řekl že chce ještě NEJMÍN TÝDEN
tady na G je všeobecně rozšířenej omyl že když je většina blizen hnědých tak je to akorát...jenže když blizny hnědnou znamená to že kytka zraje a tudíž se nachází v té nejlepší fázi kdy dává nejvíc energie na dozrání a tak je dobrý ji ještě chvili nechat
a pokud bysme se bavili o trichomech tak hnědý trichomy neboli přezrálost znamená už že stav půjde asi více do sedativa čili stoned...a průhledný trichomy taky nejsou to pravý - ono když to zkosíš dřív tak je ten stav většinou takovej ne sto procentní a taky to dřív odezní než při regulerní dozrálosti...ale pokud to bude jen o pár dní dřív rozdíl asi nepoznáš
prostě když vidíš trichomy tak sklízej když je většina mléčných