Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute
no nerad se chlubím cizím peřím jak se říká
sou převážně dědy a dost velká část z nich tam je co si pamatuju.tak +-20let no a počet opravdu nevím
čuste
tak dneska ráno skončil můj těžkej boj s přerostlýma kytičkama..a řek bych že se mi to povedlo korunu sem krasně prosvětlil ale řek bych že my ta 4kule trochu opaluje paldy no uvidíme..
čaute
dnes je to přesně sedmý týden bez dvou dnů od začátku mého druhého kola...jelikož se furt jen dozvídám spoustu novinek o hydru(bubbler) a také o mé zvoleném modelu(White Widow) a ještě by se my samo hodilo o hodně víc informací....zrovna se snažím zjistit jaký to je druh WW.ale na to že teď uznávám že mé znalosti načtené tady byli opravdu dost malé,tak se divím že mi to ještě ubec roste
Tak že díky všem co sem dáváte své příspěvky...a hlavní díky těm co nám umožňují tyto super stránky.....
Já ,,bohužel" od tohoto týdne mám dost náročnou práci a už nebudu mít tolik času na grow ani na to koukat jak vám borcům to krásně roste ale 100% se dozvíte jak tady to kolo skončí...
Tak že kytičky se maj stále fajn..krásně se jim nafukují paličky a jejich krásná vůně se mi zas začíná prodírat i z boxu ven
PH mám +-6
EC mam až 2
ale jelikož každý den musím do bubbleru dodat +-5L roztoku tak se mi ty čísla docela lišej ale to si myslím že je způsobený jen nedostatečným promíchání...při dolívání roztoku.což se za pár minut vyřeší samo.
na této fotce se můžete kouknout jak my to 4kylo pálí par vršků ale v tom bych moc velký problém neviděl..ale pravdou je že to nedokážu uchladit v boxu se mi za teplých dnů ukáže i 37°c
na této fotce se můžete kouknout jak my to 4kylo pálí par vršků ale v tom bych moc velký problém neviděl..ale pravdou je že to nedokážu uchladit v boxu se mi za teplých dnů ukáže i 37°c ale to opravdu jen u vrcholků..