Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od skafto Máte niekto osobné skúsenosti so Šamanom??? ako sa mu darí v našej klíme,aký má výnos...tento model mi dosť zachutil už pri prvej ochutnávke :-D ...
Používej FAQ nebo HLEDEJ .. Ne jeden grower pěstoval letos šamana na své zahrádce
Vo FAQ toho o Shamanovi veľa nenájde
skafto: Shaman a DP sú pravdepodobne najčastejšie out modely na G.cz
Pozri encyklopédiu a nájdi si pár threadov klik
Shaman je v pohode ale hlavne ho zastrihni aspon raz lebo sa malo vetvi.inak som s nim nemal ziadne problemy...myslim ze bol hotovy prvy oktobrovy tyzden..
Poradte ktorá z tichto sa hodí najviac za odpoveď dakujem
Lekvár je skvelý vynález ,ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu ...
Kottonmouth Kings - Pack ur bowls ...
Kottonmouth Kings - Where's the weed at...
no raz som sa pital ale neodpovedali skusil som tu druhi krat tiež nič tak so msa nato v*jebal a ano vyber je obrovsky
Lekvár je skvelý vynález ,ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu ...
Kottonmouth Kings - Pack ur bowls ...
Kottonmouth Kings - Where's the weed at...
a indika dominat ? mal by šancu dozrieť ? alebo by ma zaujímalo abko by som mohol ja nejako inciovať kvet bez zatemnovania ktoré by v mojich podminkach nešlo diki
tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s kteroukoliv z techto odrud v tuzemskych podminkach: himalayan gold, white rhino, GWS, el nino, cheese (vsechno greenhouse) dik
Původní příspěvek od Borisek tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s himalayan gold v tuzemskych podminkach dik
Tak za 1. bych doporučil zadat Himalayan gold atd. do vyhledávače, hmmmm?
Jinak já jsem jel tenhle model venku a asi takhle, první rok jsem měl jen jednu samici a naprostá hrůza, snad nikdy jsem neviděl nic horšího (už nikdy od GHS), žádný palice, jen listy do tvaru květu... Nedal jsem si ani jeno brko z 2m kytky! Rok na to jsem to zasadil aby se neřeklo, když doma byl plnej pakl semen. A nakonec i když stavba celý kytky vcelku prapodivná, tak výnos, vůně, chut i zmaštěnost docela průměr, možná i nadprůměr...
Loni zas 2 smaci...
Každopádně GHS pro mě skončily, všude jen samá reklama, 1. místa v Cannnabis Cupu, ale když už se tak vychvalujou, tak bych čekal nějakou stabilitu! Každej dokáže pokřížit pár modelů a když jsou dobrý, tak se tam vždy nějaká kvalitní matka najde, ale to je pro nás outdooráře docela k ničemu!
Co bych doporučil já, tak je The Purps od BC Buddepot, už mi pod rukama prošlo docela hodně věcí a tenhle model mě přesvědčil, že laťka, která pro mě tvořila první třídu v outdoor modelech se dá překonat a to několikanásobně, nedávno jsme tim přichucovali a umocňovali kvalitní geny z pod 4kila, což by mě vživotě nenapadlo, že se dá s outdooorem udělat!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Borisek tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s kteroukoliv z techto odrud v tuzemskych podminkach: himalayan gold, white rhino, GWS, el nino, cheese (vsechno greenhouse) dik
GWS som si siel, darilo sa mu velmi dobre, dozrel v polovici oktobra (ak si dobre pamatam). ale chut/efekt = priemer.
Původní příspěvek od hardteknos cs gele ja vim ze mam hodne blbej dotaz ale co znamena femizovana semena a regular semena popripade jaky si mam koupit predem diki
zd tak feminizovaná semena znamenají že budeš mít samice, regular je to,že nevíš-mužeš mít jak samce,tak samici,tak i hermiho..regular semena jsou vhodné pokud by si chtěl nějaký vlastní kros-že bys sis regular samcem oprcal nějakou větvičku nějaký samice...a jaké si koupit? záleží na tobě jestli chceš feminizované nebo reguláry..byt tebou tak bych zauvažoval o těch feminizovaných.
Zdravim chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo neporadil s výberem rostlinek na tento rok ... minulý rok sem pestoval ve skleniku mel sem tam NEW YOURK CITY DIESL a NEBULU akorat že me pri poslednich dvou tydnech kvetu zastihly nemile plisne a z urody mi zbyla takřka polovina ... chtel bych vybrat neco s mensim dobou kvetu a specifickou chuti spise na outdoor bud do skleniku nebo primo na zahradku poradite mi prosim nekdo ?