Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

citace:
Původní příspěvek od skafto
Máte niekto osobné skúsenosti so Šamanom??? ako sa mu darí v našej klíme,aký má výnos...tento model mi dosť zachutil už pri prvej ochutnávke :-D ...

Používej FAQ nebo HLEDEJ .. Ne jeden grower pěstoval letos šamana na své zahrádce

Naposledy upravil MDe_ 01-12-2010 v 05:27 AM

Old Post 30-11-2010 v 20:04 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..
Stálý Člen

Karma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

Vo FAQ toho o Shamanovi veľa nenájde
skafto: Shaman a DP sú pravdepodobne najčastejšie out modely na G.cz
Pozri encyklopédiu a nájdi si pár threadov klik

Old Post 30-11-2010 v 20:48 PM
D.. je offline   Profil uživatele D..   Find more posts by D..   Foto galerie člena D..   Click here to Send D.. a Private Message   Add D.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1fono
Nový Člen

Karma uživatele 1fono - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Shaman je v pohode ale hlavne ho zastrihni aspon raz lebo sa malo vetvi.inak som s nim nemal ziadne problemy...myslim ze bol hotovy prvy oktobrovy tyzden..

Old Post 07-12-2010 v 09:08 AM
1fono je offline   Profil uživatele 1fono   Find more posts by 1fono   Foto galerie člena 1fono   Click here to Send 1fono a Private Message   Add 1fono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piklstain
Nový Člen

Karma uživatele Piklstain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

Ahoj chcem sa opitať hodia sa tieto odrody na Outdoor

Nepalese Dragon (Indoor/Outdoor) - www.ministryofcannabis.com
Skunk #1 (Indoor/Outdoor) - www.royalqueenseeds.com
G 13 Haze (Indoor/Outdoor) - www.barneysfarm.com
White Window (Indoor/Outdoor) - www.dutch-passion.nl

Poradte ktorá z tichto sa hodí najviac za odpoveď dakujem

Lekvár je skvelý vynález ,ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu ...
Kottonmouth Kings - Pack ur bowls ...
Kottonmouth Kings - Where's the weed at...

Old Post 25-12-2010 v 21:19 PM
Piklstain je offline   Profil uživatele Piklstain   Find more posts by Piklstain   Foto galerie člena Piklstain   Click here to Send Piklstain a Private Message   Add Piklstain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 245

chtělo by to občas vlastní iniciativu a zeptat se přímo prodejce/výrobce semínek oni ti rádi odpoví a když ne tak na to ser výběr je obrovskej...

Old Post 26-12-2010 v 07:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piklstain
Nový Člen

Karma uživatele Piklstain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

no raz som sa pital ale neodpovedali skusil som tu druhi krat tiež nič tak so msa nato v*jebal a ano vyber je obrovsky

Lekvár je skvelý vynález ,ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu ...
Kottonmouth Kings - Pack ur bowls ...
Kottonmouth Kings - Where's the weed at...

Old Post 26-12-2010 v 09:32 AM
Piklstain je offline   Profil uživatele Piklstain   Find more posts by Piklstain   Foto galerie člena Piklstain   Click here to Send Piklstain a Private Message   Add Piklstain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 247

a indika dominat ? mal by šancu dozrieť ? alebo by ma zaujímalo abko by som mohol ja nejako inciovať kvet bez zatemnovania ktoré by v mojich podminkach nešlo diki

Old Post 29-12-2010 v 12:44 PM
Borisek
Nový Člen

Karma uživatele Borisek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s kteroukoliv z techto odrud v tuzemskych podminkach: himalayan gold, white rhino, GWS, el nino, cheese (vsechno greenhouse) dik

Old Post 06-01-2011 v 15:38 PM
Borisek je offline   Profil uživatele Borisek   Find more posts by Borisek   Foto galerie člena Borisek   Click here to Send Borisek a Private Message   Add Borisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

citace:
Původní příspěvek od Borisek
tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s himalayan gold v tuzemskych podminkach dik

Tak za 1. bych doporučil zadat Himalayan gold atd. do vyhledávače, hmmmm?
Jinak já jsem jel tenhle model venku a asi takhle, první rok jsem měl jen jednu samici a naprostá hrůza, snad nikdy jsem neviděl nic horšího (už nikdy od GHS), žádný palice, jen listy do tvaru květu... Nedal jsem si ani jeno brko z 2m kytky! Rok na to jsem to zasadil aby se neřeklo, když doma byl plnej pakl semen. A nakonec i když stavba celý kytky vcelku prapodivná, tak výnos, vůně, chut i zmaštěnost docela průměr, možná i nadprůměr...
Loni zas 2 smaci...
Každopádně GHS pro mě skončily, všude jen samá reklama, 1. místa v Cannnabis Cupu, ale když už se tak vychvalujou, tak bych čekal nějakou stabilitu! Každej dokáže pokřížit pár modelů a když jsou dobrý, tak se tam vždy nějaká kvalitní matka najde, ale to je pro nás outdooráře docela k ničemu!

Co bych doporučil já, tak je The Purps od BC Buddepot, už mi pod rukama prošlo docela hodně věcí a tenhle model mě přesvědčil, že laťka, která pro mě tvořila první třídu v outdoor modelech se dá překonat a to několikanásobně, nedávno jsme tim přichucovali a umocňovali kvalitní geny z pod 4kila, což by mě vživotě nenapadlo, že se dá s outdooorem udělat!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 06-01-2011 v 15:47 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
muso
Stálý Člen

Karma uživatele muso - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

citace:
Původní příspěvek od Borisek
tak pomalu se blizi nakupka semen tak by me zajimalo jestli tu ma nekdo nejake zkusenosti s kteroukoliv z techto odrud v tuzemskych podminkach: himalayan gold, white rhino, GWS, el nino, cheese (vsechno greenhouse) dik

GWS som si siel, darilo sa mu velmi dobre, dozrel v polovici oktobra (ak si dobre pamatam). ale chut/efekt = priemer.

Old Post 16-01-2011 v 11:43 AM
muso je offline   Profil uživatele muso   Find more posts by muso   Foto galerie člena muso   Click here to Send muso a Private Message   Add muso to your buddy list     Navštiv homepage uživatele muso! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hardteknos
Stálý Člen

Karma uživatele hardteknos - 89% PěstitelskáKarma uživatele hardteknos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

cs gele ja vim ze mam hodne blbej dotaz ale co znamena femizovana semena a regular semena popripade jaky si mam koupit predem diki

Old Post 17-01-2011 v 17:30 PM
hardteknos je offline   Profil uživatele hardteknos   Find more posts by hardteknos   Foto galerie člena hardteknos   Click here to Send hardteknos a Private Message   Add hardteknos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

citace:
Původní příspěvek od hardteknos
cs gele ja vim ze mam hodne blbej dotaz ale co znamena femizovana semena a regular semena popripade jaky si mam koupit predem diki

zd tak feminizovaná semena znamenají že budeš mít samice, regular je to,že nevíš-mužeš mít jak samce,tak samici,tak i hermiho..regular semena jsou vhodné pokud by si chtěl nějaký vlastní kros-že bys sis regular samcem oprcal nějakou větvičku nějaký samice...a jaké si koupit? záleží na tobě jestli chceš feminizované nebo reguláry..byt tebou tak bych zauvažoval o těch feminizovaných.

Old Post 17-01-2011 v 17:45 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frenky 090
Stálý Člen

Karma uživatele Frenky 090 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

Zdravim chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo neporadil s výberem rostlinek na tento rok ... minulý rok sem pestoval ve skleniku mel sem tam NEW YOURK CITY DIESL a NEBULU akorat že me pri poslednich dvou tydnech kvetu zastihly nemile plisne a z urody mi zbyla takřka polovina ... chtel bych vybrat neco s mensim dobou kvetu a specifickou chuti spise na outdoor bud do skleniku nebo primo na zahradku poradite mi prosim nekdo ?

Old Post 07-02-2011 v 17:24 PM
Frenky 090 je offline   Profil uživatele Frenky 090   Find more posts by Frenky 090   Foto galerie člena Frenky 090   Click here to Send Frenky 090 a Private Message   Add Frenky 090 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frenky 090
Stálý Člen

Karma uživatele Frenky 090 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

taky bych uvazoval este o nake ciste SATIVCE neco jako je "Dolce Vita" nebo "Sacra Frasca".. mate nekdo zkusenosti s temito modely ...? .)

Old Post 10-02-2011 v 11:52 AM
Frenky 090 je offline   Profil uživatele Frenky 090   Find more posts by Frenky 090   Foto galerie člena Frenky 090   Click here to Send Frenky 090 a Private Message   Add Frenky 090 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 255

já zkoušim pure sativu nepalese jam od ace seeds dubi psal že můžu očekávat harvest uprostřed října

potom purple maroc feminiseds 95%sativa sklizen srpen/září

sacra frasca není čistá sativa ,) skoro nic není čistá sativa a to co je většinou nejde pěstovat v čr venku

Old Post 10-02-2011 v 13:05 PM
max.xx
Nový Člen

Karma uživatele max.xx - 88% PěstitelskáKarma uživatele max.xx - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Loni nedokvetly ani kytky ktere jiny roky dokvetly,nesvadel bych to moc na vzor nebulu jsem mel pred 2 roky a v pohode.

Old Post 13-02-2011 v 16:08 PM
max.xx je offline   Profil uživatele max.xx   Find more posts by max.xx   Foto galerie člena max.xx   Click here to Send max.xx a Private Message   Add max.xx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás