Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Stanton:
odtah mi vede sonem k oknu. Mimo box mam 22-25 stupnu a 40-45 vlhkost. Jinak dik za rady, zkusim si s tim jeste pohrat a asi budu muset popremejslet o cooltube.
to Mr.Sordo:
no rikal jsem si, ze za behu uz s kvetinacema to asi taky bude jiny, ale dost jsem se lekl toho skakani teploty a vlhkosti a chci se ujistit, ze vse funguje tak, jak ma, dokud nezacnu na ostro. Taky diky za rady.
Musim priznat, ze jsem netusil, ze bude docela tezky sladit teplotu s vlhkosti. Zkusim tam hodit ty kvetinace s hlinou a uvidime.
Původní příspěvek od Spikec
no rikal jsem si, ze za behu uz s kvetinacema to asi taky bude jiny, ale dost jsem se lekl toho skakani teploty a vlhkosti a chci se ujistit, ze vse funguje tak, jak ma, dokud nezacnu na ostro. Taky diky za rady.
Musim priznat, ze jsem netusil, ze bude docela tezky sladit teplotu s vlhkosti. Zkusim tam hodit ty kvetinace s hlinou a uvidime.
To delas dobre, lepsi jak postavit box,zasadit a zjistit ze tam nejsou vhodne podminky pro zivot
tojo, ale stale se mi to nejak nedari. Koupil jsem si cooltube a do parnicku jsem dal jeden rockwool uz s malicko povyrostlou kyti z noname. Pokud nejede nejakou dobu zvlhcovacka, tak mam v parnicku klidne 36 stupnu....lampu mam cca 30 cm od parniku, nevim jestli je to moc blizko na takovyho prcka. Jinak, ufo mam ted hozeny pred cooltube, aby neslo teplo primo z vybojky pres ufo. Sice nemam pritah, takze mam mensi podtlak, ale co mi radil jeden clovek z jednoho shopu, tak pry na tohle pritah nepotrebuju. Fakt uz nevim.
Původní příspěvek od Spikec . Sice nemam pritah, takze mam mensi podtlak, ale co mi radil jeden clovek z jednoho shopu, tak pry na tohle pritah nepotrebuju.
jasny, diky, je to lepsi, akorat mam ted kyti trochu vytahly, tak jsem lampu stahnul na 50 cm a pozdeji zkusim jeste niz. Spis si ted kladu otazku, jak potom udrzim vlhkost. Ted mi to jede v parnicku a tam se ta vlhkost krasne drzi, jenze az budou holky vetsi, tak je dam do hliny (nevim ted teda presne kdy by se mely davat do hliny, kdyz mi to jede zatim v rockwoolu, ale predpokladam, ze tak za 14 dni?) a to uz v parniku nebude a vlhkost bude strasne kolisat. Sice zvlhcovacku mam, ale to by musela jet snad porad a jeste regulovane. Kdyz se mi zapne parkrat za den, tak to ufo hned vytahne.
Dej je do hlíny hned,nejlépe do malých kvetináčů a jestli se ti moc vytáhly tak je zasyp až skoro po první (děložní) lístky.Z rockwoolu si nemají kytky odkud brát živiny.K té vhlkosti,si myslím že ty kvetináče taky pomůžou.
edit: k těm kvetináčům:http://grower.cz/pestovani/navody/h...traty/8.html#35
tyjo, tak nevim, presadil jsem do kvetniku do all mixu. Zalil jsem jen krapet, aby to mohlo dejchat, ale vlhkost klidne 43. Nevim jestli by bylo dobry dat na kazdou kyti pet lahev. Mam tam jeste kybl s tou membranouvou zvlhcovackou a kolem kyble dva rucniky. Membranovka trochu caka, takze rucniky pohltej vodu a melo by to taky zvedat vlhkost, ale nic moc. Jako UFO mi jede perma za svetla, tak nevim, jestli tam nehodit nejaky cykly. Prikladam foto.
nazdarte, moja otazka znie ci by som to uz moc prehnal keby som dal 600w svetlo do growboxu S (80x80x160)... dakujem za rady, teraz mam 250w ale chcem minimalne 400w. no a rozmyslam ze ci uz nezainvestujem este trosku ked uz idem upgradovat...
Původní příspěvek od francox nazdarte, moja otazka znie ci by som to uz moc prehnal keby som dal 600w svetlo do growboxu S (80x80x160)... dakujem za rady, teraz mam 250w ale chcem minimalne 400w. no a rozmyslam ze ci uz nezainvestujem este trosku ked uz idem upgradovat...
Nejakym chlazenim vybojky by ses mozna s teplotama dostal na unosnou hranici, ale rekl bych, ze je to plytvani lumenama a energii... Ja bych 600 W nedaval do mensiho boxu nez je 1x1 m - 1,2x1,2 m idealni s dobrym stinidlem klidne i 1,5x1,5m...
ja nevim no, ja mam treba porad problem uchladit 400w v homebox 80x80x160 a to jsem poridil cooltube asi to vidim na aktivni pritah, ale stejne nejak neverim, ze to stahnu.