Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Většinou je to nějaká pohodová činnost, spíše nečinnost. Rád posedím, pokecám, něco popiju, nebo jen tak něco pozoruju. Ale nedokážu pochopit ty lidi který se zboří třeba do školy nebo do práce a pak tam mají něco inteligentního stvořit, to já sem vždycky v takovým rozpoložení, že bych nic takovýho nedokázal :-)
Po brku nejsem schopnej normalne fungovat, tak si udelam pohodicku, pustim muziku, film nebo jsi jdu ujizdet v nejaky hre... ted treba Gothic 3.... ale takovy valeni venku na slanucku nekde u lesa na louce to je lahodka
Mě baví po jointu malovat, nebo si pustit nějakou dobrou muzičku a jen tak plout... Jinak klasika jsou procházky po přírodě nebo noční procházky po městě, to mě neomrzí nikdy...
Je to tutove proflakly, ale ja po jointu nejradsi davam cigaretku:-) . No a po ni v hospe fotbalek treba. Musim se pokud mozno prvnich par minut trochu hejbat, jinak zacnu tuhnout a casto usinat. Kdyz preckam prvnich deset minut letargie nejakym pohybem uz je to v cajku.
Po mem vytecnem spicku nejradeji posloucham hudbu,jelikoz jak jsem statej tak to strasne prozivam a vo to mne jdeNebo take casto chodivam do prirody a do lesu,kde je to 100x narezovejsi nez strizlivejSex ten ja rad i po praskoj ale co nemuzu po spekoj je spani,vzdycky kdyz si dam speka tak minimalne 3/4 hodiny nemohu usnout-tuhle prioritu jaksi nechapajíc ale nijak si nestezuju
ja si najprv zapalime cigo,a potom ideme s priatelkou pocuvat hudbu,alebo sa len tak rozpravame,a haluzime,a obcas si aj zasexujeme,to je bomba.
alebo chodime do prirody zo psom a v hore dame brko.
ja kdyz si dam jointika,tak mi nevadi chozeni v prirode a kdyz je ta moznost,tak vemu psa od kamose,at se taky vyblbne a ja se taky vyblbnu..jako jo....filmecek je taky v pohodicce...nebo zadiracka na hrach,ale radeji preferuju ti zkuřovačky na čerstvém vzduchu v prirode nebo nekde na vyhlidce...
kdyz se jedna o vyhlidku,tak si povetsinou dame speka nez jedem a pak nahore, jakoze sme zdolali tu vyhlidku a pak se tam kocham vyhledem...joint´=vylet..
Včera sme normálka vysedávali s kámošema a že si zahrajem fotbal, pár lidí si chtělo ještě zahulit. Tak se nás asi pět sebralo skočili sme do auta a jeli na pár špíčků, ty co nechtěli hulit na nás počkali a prej ať se vrátíme ještě za světla ať ten fotbal stojí za to. Samozřejmě sme se nehorázně spálili a přijeli za tmy, borci tam pořád čekali a nakonec sme v tý největší tmě šli hrát ten fotbal a hráli spálený proti nespáleným. No byl to malej narez! V ty tme to bylo o to lepší a ty haluze co sme tam tvořili:-) no to se musí zkusit!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-