Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bdu mít tak 8 kytek a nechci aby se mi nak oprcaly pže etě nevim co bdou samci a co samice...jak tomu můžu předejít a zabránit? stačí je mít nějakou vzdálenost od sebe? a případně jak daleko?
nepomůže ti nic než ho vyrvat a z roomu vyhodit, jinak oprcá vše co mu bude stát v cestě (samce jde spotřebovat i jinak než na hulčo, např. mast, mlíko nebo nějakej jinej produkt)
citace:
Původní příspěvek od GRIS bdu mít tak 8 kytek a nechci aby se mi nak oprcaly pže etě nevim co bdou samci a co samice...jak tomu můžu předejít a zabránit? stačí je mít nějakou vzdálenost od sebe? a případně jak daleko?
Původní příspěvek od donsalvatore uz to tu zaznelo asi stokrat, ale ani jednou jeste nepadla stoprocentni odpoved na ktery by se vsichni shodli.
Kdyz se mi z feminizovanych semen podari udelat hermouse a ten mi stastnou nahodou osuka me samice, budou samice produkovat zase za a)feminizovana semena b)od vseho trochu c)jen dalsi hermouse ??
ten jednou rika tohle,druhej zase onohle.tak nevim:/
Tak to máš celekm kámo smůlu na femirizovaný semena zaponeň, na to je nějaká sračka kterou se semena polejvají něco jako běžné moření polních plodin, ale z5 k tvému dotazu myslím že správná odpověď je B.
Přikláním se k tomu, že to bude z větší části dělat hermouše, ale je tu i šance na samičky i když malá.
Tak to máš celekm kámo smůlu na femirizovaný semena zaponeň, na to je nějaká sračka kterou se semena polejvají něco jako běžné moření polních plodin, ale z5 k tvému dotazu myslím že správná odpověď je B.
Přikláním se k tomu, že to bude z větší části dělat hermouše, ale je tu i šance na samičky i když malá.
coze? cim se polejvaj? o tom slysim prvne, co je to za pripravek? je mozny, ze kdyz ti poleju manzelku, tak se nam narodej jenom holky?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
cuz , možná sem tenle problem vyřešil bez čekání na vizualní kontakt a v podstatě skoro na začátku ...
a tady to je
já to poznám ze suchýho listí , stačí jen malej kousek (ja sem použil ty prvni dva lístky co na začátku "odpadnou" .... )
stačí přejet zapalovačem a nasát nosem trochu toho koure co s toho vyleze a pokud máte aspon trochu vyvinutější čich tak snadno poznáte co je samec a co je samice ........ protože samec je humus a samice se pozná protože má takovej jemnější smrádek ........ problem nastane možná u hermáče mno .....
zatím je to takovej experiment protoze mý kyti sou zrovna v tý testovací fázi ale dal bych botky za to že to funguje :-)
třeba to někomu pomůže ... pro mě to bylo hustý zjištění a sem na 85 % přesvěčenej že to bude oukey
kdyby to tu už bylo tak sory za demenci a smazat plz thx .......