Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, je to PHckem (je nekde kolem 8mi), jsem fakt lama, mel jsem to zmerit hned na zacatku(dosly mi kapky). ale bylo mi divny, ze to delala jen jedna kytka, ale zase mi mohlo dojit, ze kazda kytka na to muze byt jinak citliva.
mam u kytek velkou becku a v tom je 100 litru vody. Kdyz do toho naleju primerene octa a citronky, muzu to tak nechat? jako jestli se s tim neco nestane ;-)
Jeste mne napadlo koupit pytel raseliny a trochu jim tam hodit, mohlo by to pomoct?
A kdyz se mi to ph podari zase srazit, "odemcou" se ty koreny pak zase?
cus groveri.uz si nevim rady tyhle fleky se me delaj na 2 kytkach stejnyho modelu.Peace Maker.nevim co to muze bejt svilusky a dalsi havet vyloucena.Napadlo me spatny Ph nebo ze by byly nejaky potvory v hline a zraly koreny.Diky za kazdou pomoc.
hledal jsem to ve forech a nikde nic.jestli to nekde najdete ve foru tak to pak tady smazu.dikas
jus chcu sezeptat jestli nekdo znate dirky v listech vypadaj podobne jako se probira tady http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=dirky ale tohle je indoor takze to rozhodne nejni zadnej hmyz ci co urcite to bude prostredim nebo tak necim obevuje se to na novejch i starsich listech ale ne nejak moc a rozhodne tym kytky nejak netrpi je to POG jedu ho po 3ti a predtim se to neobjevovalo skrin 100 x 60 x 170 vytrena primalex polar, je to 6ks v 20L bublacich, vzduch 3krat Elite 802, 400w son-t agro, vetrak ruck 350m3, pasivni vsavani, RH 40-50, tpelo kolem 20ti, 2 tyden of bloom vel cca 70cm, ph kolem 6ti, EC 1,4 hnojky AH, enzym, PK, sem tam phytamin, thx za info
tak jsem meril Ph a je docela vysoky kolem 7 mozna naka desetinka navic.ale kytky vypadaj silne.pridavam dalsi foto.
foto 1 _peace maker
jak teda snizim Ph jak jsem cetl ve Faq tak pise nakou moucku tu jena tak nesezenu ale borec v zahradnictvi me rekl at tam pridam vyhaseny vapno......co vy na to?
Lepší bude dolomitickej vapenec ale nanasyp ho tam moc seženeš to taky v zahradnictví ...
tak od oka trochu na hlinu a jak budeš zalejvat rozpustí a sníží Ph ...
Kamo, zda se, ze je to i plisen, kup si Kuprikol50, male baleni, davkovani je 2g/0,5l vody, staci na spicku noze malou hromadku podle oka, je to chemka, nejvic napadeny listy otrhej, ostrihej a osetri postrikem, jinak me nic jinyho nenapada, at se uzdravi
no- ehm- zaprvé: je to hmyz, to je jasný .. řek bych že třásněnky, protože je to prokousaný skrz .... ale teď nevím, jestli jsem si to nesplet..no, v tomhle nejsem moc zkušenej, rači si to ještě prozkoumej. já su outdoorář, takže na to dlabu.
a za druhý: znič too!
good fight