Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
chorus
Stálý Člen

Karma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Tak jsem to proplách ph 5.7 - vytekla šťáva ph 6.7

Stejně mám 13 dní do harvest timu takže tam rvát už nic nebudu.

Díky za radu Sihusete

Old Post 09-08-2007 v 08:22 AM
chorus je offline   Profil uživatele chorus   Find more posts by chorus   Foto galerie člena chorus   Click here to Send chorus a Private Message   Add chorus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dztd
Stálý Člen

Karma uživatele dztd - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

jj, je to PHckem (je nekde kolem 8mi), jsem fakt lama, mel jsem to zmerit hned na zacatku(dosly mi kapky). ale bylo mi divny, ze to delala jen jedna kytka, ale zase mi mohlo dojit, ze kazda kytka na to muze byt jinak citliva.

mam u kytek velkou becku a v tom je 100 litru vody. Kdyz do toho naleju primerene octa a citronky, muzu to tak nechat? jako jestli se s tim neco nestane ;-)

Jeste mne napadlo koupit pytel raseliny a trochu jim tam hodit, mohlo by to pomoct?

A kdyz se mi to ph podari zase srazit, "odemcou" se ty koreny pak zase?

Naposledy upravil dztd 10-08-2007 v 08:17 AM

Old Post 09-08-2007 v 09:57 AM
dztd je offline   Profil uživatele dztd   Find more posts by dztd   Foto galerie člena dztd   Click here to Send dztd a Private Message   Add dztd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajasss
Nový Člen

Karma uživatele Pajasss - 0% Pěstitelská

Dotaz nevim si rady Příspěvek č. 243

cus groveri.uz si nevim rady tyhle fleky se me delaj na 2 kytkach stejnyho modelu.Peace Maker.nevim co to muze bejt svilusky a dalsi havet vyloucena.Napadlo me spatny Ph nebo ze by byly nejaky potvory v hline a zraly koreny.Diky za kazdou pomoc.

hledal jsem to ve forech a nikde nic.jestli to nekde najdete ve foru tak to pak tady smazu.dikas

Naposledy upravil Pajasss 15-08-2007 v 16:30 PM

Old Post 13-08-2007 v 13:46 PM
Pajasss je offline   Profil uživatele Pajasss   Find more posts by Pajasss   Foto galerie člena Pajasss   Click here to Send Pajasss a Private Message   Add Pajasss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajasss
Nový Člen

Příspěvek č. 244

Tedka ve stredu si budu kupovat Ph testr tak uvidim jestli to nebude to PH

Old Post 13-08-2007 v 14:06 PM
Pajasss je offline   Profil uživatele Pajasss   Find more posts by Pajasss   Foto galerie člena Pajasss   Click here to Send Pajasss a Private Message   Add Pajasss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

...tohle je geneticka vada - kytky ti normalne dojedou...nedelej vubec nic...

Old Post 14-08-2007 v 09:59 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kseroks
Stálý Člen

Karma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% Pěstitelská

Hydroponie dírky v listech Příspěvek č. 246

jus chcu sezeptat jestli nekdo znate dirky v listech vypadaj podobne jako se probira tady http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=dirky ale tohle je indoor takze to rozhodne nejni zadnej hmyz ci co urcite to bude prostredim nebo tak necim obevuje se to na novejch i starsich listech ale ne nejak moc a rozhodne tym kytky nejak netrpi je to POG jedu ho po 3ti a predtim se to neobjevovalo skrin 100 x 60 x 170 vytrena primalex polar, je to 6ks v 20L bublacich, vzduch 3krat Elite 802, 400w son-t agro, vetrak ruck 350m3, pasivni vsavani, RH 40-50, tpelo kolem 20ti, 2 tyden of bloom vel cca 70cm, ph kolem 6ti, EC 1,4 hnojky AH, enzym, PK, sem tam phytamin, thx za info

Old Post 14-08-2007 v 20:15 PM
kseroks je offline   Profil uživatele kseroks   Find more posts by kseroks   Foto galerie člena kseroks   Click here to Send kseroks a Private Message   Add kseroks to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kseroks! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajasss
Nový Člen

Příspěvek č. 247

cus.dikas za pomoc doufam ze to je ta geneticka vada dneska zmerim ph a uvidim co a jak

Old Post 15-08-2007 v 15:19 PM
Pajasss
Nový Člen

Příspěvek č. 248

tak jsem meril Ph a je docela vysoky kolem 7 mozna naka desetinka navic.ale kytky vypadaj silne.pridavam dalsi foto.
foto 1 _peace maker
jak teda snizim Ph jak jsem cetl ve Faq tak pise nakou moucku tu jena tak nesezenu ale borec v zahradnictvi me rekl at tam pridam vyhaseny vapno......co vy na to?

Naposledy upravil Pajasss 15-08-2007 v 16:36 PM

Old Post 15-08-2007 v 16:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 249

Lepší bude dolomitickej vapenec ale nanasyp ho tam moc seženeš to taky v zahradnictví ...
tak od oka trochu na hlinu a jak budeš zalejvat rozpustí a sníží Ph ...

Old Post 15-08-2007 v 17:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IceJoker
Nový Člen

Karma uživatele IceJoker - 0% Pěstitelská

Uhnívání lístů --pls help Příspěvek č. 250

Začínají mi uvadat listy.... ted nedávno sem to přelil .... dá se s tím ještě něco udělat ?? thx za pomoc ...

Old Post 17-08-2007 v 09:04 AM
IceJoker je offline   Profil uživatele IceJoker   Find more posts by IceJoker   Foto galerie člena IceJoker   Click here to Send IceJoker a Private Message   Add IceJoker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 251

Kamo, zda se, ze je to i plisen, kup si Kuprikol50, male baleni, davkovani je 2g/0,5l vody, staci na spicku noze malou hromadku podle oka, je to chemka, nejvic napadeny listy otrhej, ostrihej a osetri postrikem, jinak me nic jinyho nenapada, at se uzdravi

Old Post 17-08-2007 v 09:17 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

no- ehm- zaprvé: je to hmyz, to je jasný .. řek bych že třásněnky, protože je to prokousaný skrz .... ale teď nevím, jestli jsem si to nesplet..no, v tomhle nejsem moc zkušenej, rači si to ještě prozkoumej. já su outdoorář, takže na to dlabu.
a za druhý: znič too!
good fight

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 19-08-2007 v 09:41 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

Cca po měsíci ... :-/

Old Post 26-08-2007 v 09:44 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

a nějaká svině..

Old Post 26-08-2007 v 09:50 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 255

Mozna bych to jeste postrikal Talstarem, ten by mel zlikvidovat vsechno, je to chemka, postrik primo na skudce

Old Post 26-08-2007 v 10:09 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Příspěvek č. 256

Skoušel si ten postřik osobně? Mělo by to zabrat.. Poptám se u nás v zahrádkářství a když tak bych ho koupil. Díky

Old Post 26-08-2007 v 19:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás