Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Pinus: já měl loni na balkóně takovou pěknou kytku, která se nakonec ukázala jako hermouš.. bylo mi jí líto vyhodit a tak jsem poctivě trhal a trhal koule a na podzim jsem byl velice mile překvapen kvalitou onoho matroše )
takže jestli tam máš možnost pravidelně chodit trhat tak se na to nevyser
... pár koulí mi stejně uniklo a puklo ale tolik voprcaný to nebylo a nakonec jsem měl radost z těch semínek, že můžu příští sezónu jet dál tenhle model ..... a letos už se zase těšim z tý známý vůně a jsou to čistý samice ( zatim nejeví známky hermaforditismu )
přeji good grow !!
pinus - spojeno, kazdopadne jsi mohl dotaz smerovat do jednoho z tech threadu od hanulky - v tom poslednim zminovanem tam, se v podstate resi stejny problem...
Zadařil se mi hermáč z kytičky Orange Bud...nedivil jsem se, všechny rostliny, co mi z těch semen (Nirvana S.) vyrostly, byly nějakým způsobem zmutované, nerostly k ničemu. Asi špatná serie, kdoví.
No, nicméně tahle kytiz, krom koulí, nejeví žádný známky degenerace, a protože mam citovej vztah k tomuhle modelu, dal jsem ho separátně a budou seedz..;-)
hermáče sem měl a není to nic hezkýho... uhlídat se to dá jen velmi těžko a to obvzlášť na velkejch kytkách.. stačí aby jeden květ prasknul a je to... bude z toho stejně houby výnos a květy rostou fakt rychle tkže deně otrhat všechny nebo utrhnout kytku... doporučuju se zbavit kytky páč je to prostě genetická vada
já mám hermáče.. masakr.. dvoumetrová kytka... všude pálky.. začaly se dělat koule.. otrhal sem skoro všecky.. všecky co sem viděl.. a přestal je dělat.. ted je kytka samá pálka a je nádherná. .dělá m iradost.. a nic kolem neoprcala.. takže legal
každopádně wohlídat se to nedá,známej byl minulej rok milosrdnej a nechal ho mezi ostatníma a dopadlo to dost napíču..takže přebírá do dneška,makat to maká dobře,ale je to na prdel,taky si myslel že to uhlídá,..první bobule a brousim šavly..
Tak sem to tady celý přelouskal a koukám, že ten kdo má kytky už pěkně rostlý o který stojí a projeví se jako hermafrodit, tak si daj tu práci a obíraj. No a komu se jako hermafrodit projeví rostlina slabá a nerostlá, tak de pryč Asi tak to budu řešit i já letos, tak si pořádně vyčkám jak se holky ukážou
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
zedy asi tak.. právě že to byla moje nejsilnější rostlina...prostě by m ito rvalo srce vykácet něco tak hezkýho. .a ted mi dělá radost nejvíc páč je z nich nejlepší
Zhermovala mi jedna kytka, kterou nechci likvidovat, naštěstí jen v malým množství a tak sem schopnej to uhlídat. Jen se chci zeptat když otrhávám ty samčí koule, tak se snažím nesahat na jiný kytky, abych je třeba sám neopyloval, nebo je to blbost? Jak vypadá uzavřenej a rozvinutej samčí váček? Je to blbost házet ty otrhaný koule kolem kytek po zemi, nebo už hned po odtrhnutí nejsou schopný kytky opylovat? Stačí si mejt ruce od pylu? Mám tady totiž kytky který nechci mít oprc ať se děje co se děje a tak se snažím jak jen můžu, aby k tomu nedošlo, jde mi jen o to, když už to tak hlídám a otrhávám, abych neudělal jinou blbost a nakonec to neposral třeba sám. Díky za odpovědi
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Mno..dokud ta koule nepraskne a nezacne se z ni sypat ten pyl tak se kolem tech kitek snad muzes ochomejtat bez problemu ja je teda vzdycky hazel na zem a oprcany sem to nemel ale delal sem to v rannym stadiu s pinzetou aoni se tam pak uplne prestaly tvorit nebo pomuze kdyz ten kvet normalne uriznes a nechas se to rozvetvit pokud uy se ti to poradne nevetvi
Původní příspěvek od jaccob.petr Mno..dokud ta koule nepraskne a nezacne se z ni sypat ten pyl tak se kolem tech kitek snad muzes ochomejtat bez problemu ja je teda vzdycky hazel na zem a oprcany sem to nemel ale delal sem to v rannym stadiu s pinzetou aoni se tam pak uplne prestaly tvorit nebo pomuze kdyz ten kvet normalne uriznes a nechas se to rozvetvit pokud uy se ti to poradne nevetvi
Díky moc za odpověď podle toho co píšeš to vypadá, že ty koule co odrbávám každej den snad ještě nejsou dozrálý, sou tvrdý, zelený, zavřený a když je rozmáčkneš tak sou spíš mazlavý, než aby se prášily, tak to je OK!Ještě jednou díky. Jo a ještě nevíš kdy tak dozrávají ty samčí koule a pozná se to tak že se ten váček rozevře jako poupě?
mno takjeden tejden ty koule zraju rostou a nafukujou se..a pak po tejdnu to zacne praskat a je napruser zadelanoale kdyz to utrhnes ryhle kdyz je to jeste tak porozevreny tak se nic nestane..takzeto hcce rychlou ruku a dobry oci...nejlip si s tim poradis pinzetou kde to muzesl likvidovat rovnou od zarodu a nemusis mit haluzeze kdyz nikam odjedes natejden tak to budes mit oprcany
Lidičky zlatí, po 6 týdnu přepnutí na květ jsem objevila palice i semínka po celé kytce od nejmenších paliček dole po obrovskou palici na vrcholu.. Ostatní kyti jsou v pohodě, pouze čisté palice.. Máte někdo zkušenost jak je totok možné?? Pokud by byl Hermouš - budou z palice semínka a ne semena i palice a budou oprcaný všechny kytky, kdyby mi to prcnul samec třeba dotykem atd bude třeba jen jedna palice nebo čás kytky a část té vedle, třeba a ne pravidelně celá kytka.. a jen jedna.. To fakt nechápu..?? Poraďte někdo prosím, fotky klidně zašlu..