Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fr00st
co ti jebe , durman poison , snad durban boha. .... durman je nieco celkom ine ale tiez z toho jebe , no neviem , ale durban bratu durban , kazdy si to myli aj ja som sa mylil , ale ked nemas 15 rokov tak pis spravne Durban je pomenovany podla juhoafrickeho mesta ,..... no ja nevim , proste durban , uz ma to jebe ... do piiičče DURBAN KURVA
JEDU: AMNEZIA HAZE x MAZAR , MASTER KUSH, KC 36, HOLLANDS HOPE, MANDALA No1, MOTHERS FINNEST A BLUEBERRY
VŠECHNO KVETE JAK MÁ+TEĎ TY TROPY...S PRŮBEHEM LETOŠKU JSEM SPOKOJEN, JEN BB SI DÁVÁ NA ČAS A ZAČÍNÁ KVÉST AŽ TEĎ, ALE TO JE NORMÁL, KAŽDEJ ROK HO DOJÍŽDIM POD SODOU
FOTO DODÁM, PIC
TAK FOTO JE ZE VČERA - Master Kush
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
Swiss cheese - 2,5 metra - slusny macek ale zatial absolutne nic len nejake naznaky
Master Kush - Blizny uz asi mesiac ale kvitnut tak poriadne s amu nechce
Kaya Gold - cca 2 metre - tiez len mierne naznaky
Passion 1 od DP - kvete
Frisian dew od DP - kvete
The Ultimate od DP - nekvete - blizny měsíc a něco a fůrt kulový
Pineapple chunk od Barnyho - nekvete a pořádně se mu nechtělo ukázat ani pohlaví
vše ve skleníku ....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
myslíte, že mi to v pohodě dokvete, když to je 100% indica (kmen pro lékařské účely) - odrůdu bohužel nevím a teprve se zahušťovala zevnitř a až před pár dny se začaly ukazovat pod každým kvítkem blizny (preflowers), ale květy ještě nežačaly.
Jsem z toho lehce nervózní, protože zatím mi kytky vždy začaly kvést od konce července do půlky srpna.