Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ked uz sa cirkusak pochvalil s maximalkami ( inak good vahy ) tak hodim aj ja nejake
benchpress - 100kg ( no tych 6 krat zvdihnem )
bicak ( zdvihy obojrucnou tyckou ) - 45kg
drepy - 50kg ( no jo tak toto casto necvicim )
rozpazky - 18kg
tlaky v sede s jednoruckami - 28kg
inak som akurat po kreatine ( scitec ) a zerem protein od smartlabs+maltodextrin IVI...vaha sa pohybuje okolo 77kg...vyska ? vela nezijem posilkou ale bavi mato...
Původní příspěvek od Claune
Váha 68 kg
maximálky:
bench 70 maximálka ( tak dvakrát vytlačim uff )
tlaky s 28 kg jednoručkama
mrtvola asi kilo max
biceps zdvihy s velkou činkou 35kg max, možná bych dal 40 ale u toho
se kroutim jak magor a je to o ničem
rozpažky tak s 16kg jč
dřep jsem max nezkoušel ale na legpressu tak kilo, možná bych dal víc ale nechci to moc hrotil, nějak se bojim o kolena
Váha 73kg
maximálky:
bench 80 (tak dvakrát vytlačim uff )
tlaky s 33 kg jednoručkama
mrtvola 150 kg (pro mě nejoblíbenější cvik)
Dřep 110 Kg
Bez suplementací.
Jak na tebe zafungoval ten kreatin? O kolik šla hmotnost nahoru a o kolik výkon?
Původní příspěvek od Rhino Tak sem zkončil s TBT tréninkem a jedu zas standartní 2+1...
Pondělí: Biceps + Prsa
Úterý: Ramena + Trapézy
Středa: - volno -
Čtvrtek: Prsa + Biceps
Pátek: Záda + Triceps
Ke každýmu tréninku zapojim břicho :-)
A kde máš nohy??? Cvičit bicák dvakrát tejdně a tricák jen jednou se mi zda blbost. To samý platí u prsou a u zad, tyhle partie musej bejt v silový harmonii.
Nohy jedu v nedeli, když tam jdu.. Dost jezdim na kole a behám při sportu, takže jak tak na ně koukám se mi zdá, že v posilce je už cvičit nemusim...
Právě že musej bejt v silový harmonii, proto se snažim klást důraz na prsa a bicepc.. Tricáky mám trochu větší, tak abych nevypadal jako kretén, tak sem si ten trénink postavil na větší zatížení prsou a bicepsů.. Až se to "vyrovná" zase to proházim
Původní příspěvek od xerthon a kolik date zhybu? :-) samozrejmne s pekne sirokym uchopem
Dneska jsem dal 12 poctivejch širokejch jako na obrázku. (7-8 s 10kg kotoučem). Nejvíc, mě ale baví s trochu užším úchopem a podhmatem. Jsou lehčí a taky dobře fungujou. Tam si občas zavěsím i víc než 10kg.
Arnold měl taky shyby rád
Claune: Arnold je střevo a svalovci jsou hnusní... ale jinak jen respekt..
.. do posilky nechodim a zhyby nedělám, ani jinak necvičím.. když tak max s činkami.. už nějaký čas dělám thajský box a nemůžu si to vynachválit ..onehdy jsem zmlátil nebezpečně vypadajícího vyhazovače(skina) a to nejsem žádná korba, právě naopak.. zkoušel jsem i jogu ale u toho jsem nevydržel.
ale, jo. nojono, je to tvůj názor přeci
též jsem zkoušel jógu a nevydržel u ní :P
vlastně když jsem cvičil, tak právě všechny ty tři věci dohromady -> thai na kondičku a sebeobranu, posilování na zpevnění těla a zvýšení fyzické odolnosti a jógu na posílení té psychycké. Myslím, že zrovna tadle kombinace je hodně hodně hustá.. Byly to pestrý tréninky a zábavný. Ale když se na to člověk vysere, tak je to škoda no :cry: HEH, aspoň v životě jedna legenda, na kterou rád vzpomínat..
Ale ta bitka mi příjde nesmyslná, ikdyž jsou situace, blablabla.... byl to aspoň magor, který si o to řekl a nešlo jinak?
Trénoval jsi někdy ten thai zhulenej?
claune - na vahe som moc nepribral ale pred kreatinom som daval 85kg benchpress a teraz dam 100kg...celkovo som sa zvacsil aj ked vaha velmi nevyskocila hore...kreatin je dobra vec..mne pomohol...uz sa tesim na dalsi
cix : s tou bytkou jsem byl v právu ten typek si to vyloženě vyrýpal.. a čekal na příležitost až mi bude moct rozbít hubu.. ale jaxi mu to nevyšlo narad používam násilí ale jsou situace kdy prostě jinak nejde. .. takže buď já nebo on ..
jinak s kámošem cvičíme sparring (cvičení na procvičení pěstní techniky) jedině zhulení.. a jak nám to de jinak stínový box taky jen zhulený...