Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to --> FiFo
ano smekni to aj s tymy mini listkami takto ako to je naznacene alebo trosku vizsie ako napisal JAHmaican... ale pouzzi novu ziletku fest ostru a smekni to jednym tahom....3mem palce nech ti to vijde
to --> FiFo
mno, tak neviem ci si to nerobil zbitocne ked je rastlina chora...sak uvidis... A aka je mala? Najskor rezat nad tretim stvrtym poschodim!!!
jestli to fiknes takhle nebo o milimetr vis uz zas takovou roli nehraje...pro kytku je dulezite, ze ji zamezis ve stoupani a bude muset vyrazit bocni vetve...teda samozrejme taky jeste zalezi jak mas vysoko lampu a kolik wattu, nakolik to prosvitis a podobne,ale to uz se dostavame nekam off topic
Já bych to tak definitivně nestříhal-(FiFo31121990: cus! takhle bych to rizl ja ;-) snad ti to pomuze...) Stačilo by pouze ustřihnou ty úplně nejvrchnější lístky, patra mezi sebou zkrátí vzdálenost a kytka bude kompaktnější. Hodí se to spíš na outdoor, protože se zde snadno získá bush efekt (malý prorostlý křoví).
Ahoj prosim jak by to mělo vypadat když to zastřihnu jako normalne ne touhle technikou ? mělo by to zhnědnou a rust malinky lístky kolem toho bo jak .. ? : ) Thx za odpoveď
Čágo ... nepěstuju moc dlouho a zkušenosti mám pouze s outdoorem, stejně tak letos chci pěstovat jen venku, tudíž se chci zeptat, tahle metoda platí jen pro skříň nebo i pro gáňku rostoucí pod sluncem ?
díky zudýý
Původní příspěvek od Zoder Čágo ... nepěstuju moc dlouho a zkušenosti mám pouze s outdoorem, stejně tak letos chci pěstovat jen venku, tudíž se chci zeptat, tahle metoda platí jen pro skříň nebo i pro gáňku rostoucí pod sluncem ?
díky zudýý
když zastřihneš takhle kytku která je pod lampou, tak to bude úspěšný, když na ní bude svítit slunko tak už ne
to je jako ten thread jestli vadí kytkám dešťová voda
trocha selskýho rozumu do toho přemejšlení ;-)