Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dude: vyborne, jen jsem na chvilku premyslel, co se to stalo Super, ze jsi tam upravil ten vapik, jenze uz nemuzu hlasovat
btw: papirky nesmi dojit. Uz to mam docela vychytane. Jedny mam v kuchyni, jedny pod kalendarem, jedny v batohu, jedny v aute (a presto mi jednou kompletne dosly na vsech mistech), takze mam jeste jedny zcela nove necerpane u sousedky, od ktere mam pro pripad nouze klice
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
tak uděláme soutěž v rychlobalení
fšichni ze stejných papírů, stejné množství materiálu
já si rychlý brko dám tak za 2 min.
esteticky na úrovni smotaný je horší - tak pět minut, ae výsledek stojí za to - jsem na své "umění" celkem pyšen
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Podle mě při motání nejde o rychlost, ale hlavně o to smotat prento i za extrémních podmínek (tj. venku, při dešti, za tmy, při total zkouřenosti, atd. )
když si nejsem jist budoucností, taxi larvy umotám rači doma v klidu a suchu, a pak už jen odpaluju a odpaluju...
a gdyž je fuck kríze, tak nastoupí bong
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Kdyz to tady tak pozoruju, asi si zalozim galerii sluken a vsechny vycistim a nafotim. Spousta se jich asi ztratila, ale kdyz moc lidi nekouri z fajek, je treba ukazat jejich kouzlo.
A jaxem koukal na tu Bílou Vdovu (nemyslim kytky, ale ten přiblblej film, kerej dávali nedávno na CzT 2 a na kerej sem se celkem těšil a z kerýho sem byl potom fuck zklamanej ) taxem si fšimnul, že v tý Anglii (teda Skotsku, nebo gde) huley dooost diwný džojnty - bez filtru, motaný snad z hajzlpejpru či co
No dost sem se teda divil, ale napadlo mě, esi třeba na Grouwru nebalí larvy taky tak a co ho k tomu vede
me moc anglicke filmy nebavi, ale Bila vdova v original zneni byla super, co se ti tam nelibilo? Bali se vsude jinak. Tady treba hodne lidi mota cely papirek dokola, ja ho odtrhavam a bez filtru jsem teda balit jeste nikoho nevidel
co se mi tam nelíbilo?
třeba čaj z listí a babičky byly děsně zmaštěný
výtlemy tý starý paní co to poprvý zkoušela, atd.
Hlavně sem se na ten film těšil a celkově mě prostě zlkamal...
a k tomu balení brček - možná to tak nevyznělo ale jen mě zajímalo esi tak někdo balí (v tom "filmu" podlě mě byly balený BEZ filtru)
jen tak, teoreticky
ps: co třeba brka z baličky cigaret? Ty by byly taky dost zajímavý