Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vsichni sme sledovali kamose CASPERA a po chvili z kamose vypadlo : ,,Caspre proc ses vorosenej ty nejses pivo. Mas zajimavy halusky ....'' no mazec my sme chccipali ale to by ste museli slyset
To sme se s kámoše jednou nehorázně vypálili do školy a já sem při fyzice začal zívat...a on se na mě kouk a povídá"Cože?Jestli souhlasim se vstupem do Evropské unie?"...oba sme vybouchli a šli za dveře,by ste museli zažít!!
Já sem jednou huhlil ňákýho skaňoura s kamošem a von na mě skoro u konce brka, když už sem byl našrot: "Ty toho špeka držíš jak prase joistyk" a to už sem se válel na zemi smíchy. Myslim že ej to hláška z Perníkový věže ale nejsem si jistej.
Ja nevim, jestli je tu vtipny mluvit o hlodech, ktery jsem sam vyrknul, ale preci. Byli jsme jednou na rozhledne v Praze a koukali na mesto. Ja koukal zrovna na to krasny svitici cerveny srdicko a rikam - Copa je tamhleto za bordel, to bude nakej luxusni, ne? No a pak jsem se dozvedel, ze je to vlastne Prazsky hrad, kterym bylo srdicko ozdobeno) No a v te same rozhledne: Tyjo. to neni az zas takova vejska, tipuju tak do 100m. A nade mnou cedulka: Vyska 93m ¨)
Protože nemáte Internet Explorer ani Netscape 6 ani Operu, za trest tu neuvidíte žádnou reklamu, che!
MAZEC
(bohužel OhniváLiška)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ja: wole,som tam bol vkuse taky na handry,ze ked som sa pozrel na tabulku ako sa vola ta ulica....tak kym som stihol sklopit zrak na mapu a porovnat to,tak uz som zabudol,ze aka to bola kurva.....NO vseobecne nejak vela zabudam......kurva o com som to hovoril predchvilou?
kamosh: ...hovoril si ,ze vela zabudas....
ja:....no vidis kurva som zabudol,ze som hovoril,ze vela zabudam
Pohádka:"....Mezitim sme si dali marihuanovou pauzu a otec se vydal k vrcholu. A táta? V kopci mu došel dech."(možná to byla reklama, nebo ůryvek z rodinýho vejletu...).
Dva vypálení na záchodě: neteče? neteče? kape,kape. á už teče!!! gratuluju. A tak mi se tu bavíme No není to krása
Je v Miami nějaký hmyz??? Tak když se nás na toto zeptal kámoš, tak sem myslel, že to nerozchodím
Trochu vám to tu zahltím, ale mám toho tolik!!!! jednou sme tak leželi s jedním typanem na louce a on povídá: Já mám nalakované nechty, a já na to: to se hodí.... ..... k sukni.
Včera s kámošem na zmrzlině(točené) ůů ty vole podívej,co je to za hmotu???
Ty vole,ráno sem se probudil, podívám se z okna a tam byly skvělé mraky,ůplně vžum vžum!!!
Scénka na procházce po poli: z dálky zvuk traktoru... Pavle!!Zemědělci, rychle s pole!!!! Následoval ůtěk před zemědělci a pak apsolutní pobafko
Po hulu, vodce a matonce povídám kámošovi: Já sem žabí prezident. Tak drž hubu, nebo tě hodím žabám!!
Ale máme to tu pěkné,že?
After hulo : Pozor,sledují nás zajíci!
edit. sory chlape ale kdyz mas vic prispevku k jednomu tematu co te napadnou naraz davej je radeji k jednomu prispevku at to neni pak tady na sto stranek,, takhle je to prehlednejsi. dix chell