Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
cipa
Nový Člen

Karma uživatele cipa - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Mno, neviem ci je to hlaska, skor porekadlo ,kazdopadne ma dostava neustale

ako sa do lesa vola, ...... taka kurva z neho vyjde.

Old Post 13-06-2005 v 12:15 PM
cipa je offline   Profil uživatele cipa   Find more posts by cipa   Foto galerie člena cipa   Click here to Send cipa a Private Message   Add cipa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100Thermal
Stálý Člen

Karma uživatele 100Thermal - 49% PěstitelskáKarma uživatele 100Thermal - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

mám rád hlášku ANI OBRAZ ANI ZVUK. Je taková krásně výstižná...

Old Post 13-06-2005 v 12:19 PM
100Thermal je offline   Profil uživatele 100Thermal   Find more posts by 100Thermal   Foto galerie člena 100Thermal   Click here to Send 100Thermal a Private Message   Add 100Thermal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

FROM SOUTH PARK:
-A ted prichazi Ježiš el Kristus !!!!
-hele,to je ten chlápek z telewize !!!

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 13-06-2005 v 18:33 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TOXIC...SG
Nový Člen

Karma uživatele TOXIC...SG - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

vsichni sme sledovali kamose CASPERA a po chvili z kamose vypadlo : ,,Caspre proc ses vorosenej ty nejses pivo. Mas zajimavy halusky ....'' no mazec my sme chccipali ale to by ste museli slyset

Old Post 15-06-2005 v 16:04 PM
TOXIC...SG je offline   Profil uživatele TOXIC...SG   Find more posts by TOXIC...SG   Foto galerie člena TOXIC...SG   Click here to Send TOXIC...SG a Private Message   Add TOXIC...SG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PeaceMan
Nový Člen

Karma uživatele PeaceMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

To sme se s kámoše jednou nehorázně vypálili do školy a já sem při fyzice začal zívat...a on se na mě kouk a povídá"Cože?Jestli souhlasim se vstupem do Evropské unie?"...oba sme vybouchli a šli za dveře,by ste museli zažít!!

Old Post 16-06-2005 v 19:51 PM
PeaceMan je offline   Profil uživatele PeaceMan   Find more posts by PeaceMan   Foto galerie člena PeaceMan   Click here to Send PeaceMan a Private Message   Add PeaceMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lopman
Stálý Člen

Karma uživatele lopman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

Já sem jednou huhlil ňákýho skaňoura s kamošem a von na mě skoro u konce brka, když už sem byl našrot: "Ty toho špeka držíš jak prase joistyk" a to už sem se válel na zemi smíchy. Myslim že ej to hláška z Perníkový věže ale nejsem si jistej.

Old Post 16-06-2005 v 20:42 PM
lopman je offline   Profil uživatele lopman   Find more posts by lopman   Foto galerie člena lopman   Click here to Send lopman a Private Message   Add lopman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
molik
Stálý Člen

Karma uživatele molik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

Ja nevim, jestli je tu vtipny mluvit o hlodech, ktery jsem sam vyrknul, ale preci. Byli jsme jednou na rozhledne v Praze a koukali na mesto. Ja koukal zrovna na to krasny svitici cerveny srdicko a rikam - Copa je tamhleto za bordel, to bude nakej luxusni, ne? No a pak jsem se dozvedel, ze je to vlastne Prazsky hrad, kterym bylo srdicko ozdobeno) No a v te same rozhledne: Tyjo. to neni az zas takova vejska, tipuju tak do 100m. A nade mnou cedulka: Vyska 93m ¨)

Old Post 16-06-2005 v 22:16 PM
molik je offline   Profil uživatele molik   Find more posts by molik   Foto galerie člena molik   Click here to Send molik a Private Message   Add molik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

citace:
Protože nemáte Internet Explorer ani Netscape 6 ani Operu, za trest tu neuvidíte žádnou reklamu, che!

MAZEC
(bohužel OhniváLiška)

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 16-06-2005 v 23:37 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krishna
Stálý Člen

Karma uživatele Krishna - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

Ja: wole,som tam bol vkuse taky na handry,ze ked som sa pozrel na tabulku ako sa vola ta ulica....tak kym som stihol sklopit zrak na mapu a porovnat to,tak uz som zabudol,ze aka to bola kurva.....NO vseobecne nejak vela zabudam......kurva o com som to hovoril predchvilou?
kamosh: ...hovoril si ,ze vela zabudas....
ja:....no vidis kurva som zabudol,ze som hovoril,ze vela zabudam

Old Post 17-06-2005 v 13:53 PM
Krishna je offline   Profil uživatele Krishna   Find more posts by Krishna   Foto galerie člena Krishna   Click here to Send Krishna a Private Message   Add Krishna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

Nej nadavka jakou jsem kdy slysel:"ty si mexicky neznalec casu!"

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 18-06-2005 v 18:43 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Chčije a chčije...

Old Post 18-06-2005 v 19:15 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

Kema když tahal ze zbytku brka: Hehe, to pálí

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 18-06-2005 v 19:53 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D0ktor
Nový Člen

Karma uživatele D0ktor - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

...Hašený Mraž...

Pohádka:"....Mezitim sme si dali marihuanovou pauzu a otec se vydal k vrcholu. A táta? V kopci mu došel dech."(možná to byla reklama, nebo ůryvek z rodinýho vejletu...).

Old Post 19-06-2005 v 14:55 PM
D0ktor je offline   Profil uživatele D0ktor   Find more posts by D0ktor   Foto galerie člena D0ktor   Click here to Send D0ktor a Private Message   Add D0ktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

Mě bylo dneska řečeno:
"Ty seš blbej až to dveřma tříská!"

Viva México!

Old Post 20-06-2005 v 20:24 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meSaja
Nový Člen

Karma uživatele meSaja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

Tady nějaká z moravy: Vyřiď si řiť!

Dva vypálení na záchodě: neteče? neteče? kape,kape. á už teče!!! gratuluju. A tak mi se tu bavíme No není to krása

Je v Miami nějaký hmyz??? Tak když se nás na toto zeptal kámoš, tak sem myslel, že to nerozchodím

Trochu vám to tu zahltím, ale mám toho tolik!!!! jednou sme tak leželi s jedním typanem na louce a on povídá: Já mám nalakované nechty, a já na to: to se hodí.... ..... k sukni.

Včera s kámošem na zmrzlině(točené) ůů ty vole podívej,co je to za hmotu???

Ty vole,ráno sem se probudil, podívám se z okna a tam byly skvělé mraky,ůplně vžum vžum!!!

Scénka na procházce po poli: z dálky zvuk traktoru... Pavle!!Zemědělci, rychle s pole!!!! Následoval ůtěk před zemědělci a pak apsolutní pobafko

Po hulu, vodce a matonce povídám kámošovi: Já sem žabí prezident. Tak drž hubu, nebo tě hodím žabám!!

Ale máme to tu pěkné,že?

After hulo : Pozor,sledují nás zajíci!

edit. sory chlape ale kdyz mas vic prispevku k jednomu tematu co te napadnou naraz davej je radeji k jednomu prispevku at to neni pak tady na sto stranek,, takhle je to prehlednejsi. dix chell

Naposledy upravil chell 21-06-2005 v 08:08 AM

Old Post 20-06-2005 v 23:08 PM
meSaja je offline   Profil uživatele meSaja   Find more posts by meSaja   Foto galerie člena meSaja   Click here to Send meSaja a Private Message   Add meSaja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 256

Ty vole, čum jak ten chlápek parkuje!
Promiň, co si řikal, já sem se koukal jak ten chlápek parkuje...

Old Post 22-06-2005 v 17:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás