Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám jinou zkušenost. Pod mars hydrem mi nebrali nikdy tolik calcia a magnesia jak pod Verem. U chloroby C2 (taky cina, ale cob čip) mi taky tak necucali vápník jako pod Verem.
U CXB 3590 byl deficit, ale menší.
To jsem jel vesměs stejné odrůdy.
Zdravim přátele zeleného listu chci se s vámi rozloučit jelikoz z nějakého důvodu se mi přestalo líbit v ČR a chci se podívat do Holandska do zeme tulipánů mlejnu kde je fizl v pohodě jentak te nezbali. Tak chci zavzpomínat na odrůdy pod hps je to cca 30 modelu co jsem za svou kariéru vypěstoval a. Na 100% vim nazev a původ odrudy tak jdem na to
Nother lightsxak-47 fair seeds jel jsem semena odruda na to ze fair seeds byla dobra hodnotil bych 3/5.
Pamir gold dutch passion jel jsem semena pod 600 w bylo tam toho 400g co pamatuju bylo to omrdany model tak 4/5.
Sour disel 2 humboldt jel jsem semena mel jsem dve phena indika 8 tydnu tokvalita2/5 a druhé sativa pheno 3/5
Haze no. 1 spliff seeds naprostý seno 5/5 jel sem semena
Super skunk sensi seeds jel jsem rezy Dobry vynos kvalita 3/5
Monshine haze rezy guerilla Dobry palo 2/5
Grape puff rezy guerilla top palo co jsem kouřil muj 3 nejoblíbenější vzorek 1/5
Critical mass rezy jel jsem cca 5x a ohodnotil bych takovej komerční indika model kvalita 3/5 průměr
Diky všem pochybovačum i těm kteří mi drželi palce diky za k+ aladinxxxx hlavne tobe uz se tesim jak se zhulime dale pak diky ledideal za pujceni panelu kupuji ho rownou skvělá vec.
Na grower nezanewru pojedu zde led bude se o ni starat známí a davat sem fotky tak uvidíte jak se bude dařit zacatecnikovy pod led
Jo a na Slovensko bych se fakt nechtel stěhovat to by muselo padnout hodne lidi abych tam vubec jel neříkám ze tam nechci příroda masakr ale to by se muselo změnit hodne peace lidi
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Poslední dobou se tady vyrojilo hodně pochybovacu s karmou 0+1,2,3 a ti tady dělají pěkně dusno. Tvůj pěst minulý byl krasavec. Na to že jsi jel led poprvé, tak super.