Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od nikolajmorozov tu wappu z prispevku cislo 220 za tejden urcite nesekej, ta ma pred sebou jeste minimalne 20+ dni. ta amnesii(jestli se nepletu) co je na prvnich dvou fotach v posledniho prispevku vypada hodne dobre! to bude slusnej kour )) k+
Jj tu nemocnou wappu ve fólii sekat nebudu tu jedinou ne jinak zbytek 3wappy si myslím budou zralí a AMNESIA pěkně nabírá na hmotnosti..dikes
Biele Blizny sa ti objavujú stále nové a nové aj keď je už hotová.. Niektoré modely sú zrelé aj keď majú len polovicu bliezien hnedých.. Tak to neber tak ze keď máš biele Blizny ešte niekde tak nieje.. 🌱😉
Původní příspěvek od drago101 Biele Blizny sa ti objavujú stále nové a nové aj keď je už hotová.. Niektoré modely sú zrelé aj keď majú len polovicu bliezien hnedých.. Tak to neber tak ze keď máš biele Blizny ešte niekde tak nieje.. 🌱😉
No jasný rostou furt nové blizny..ale řekl bych že 70%je hnědých,a u Wappy více tak dnes večer je sejmu,dikes
[QUOTE]Původní příspěvek od drago101 Presne tak už sa ho chystám kúpiť aj ja lebo inak nemá človek istotu.. 😋 skus si odfotit trichomi bližšie a pre kontrolovať to [/QUOTE
Jasný podle toho co jsem četl tak mají být trichomi mléčný??díky za radu
Áno tak keď je vecsina už mliečnych alebo keď sa ti objavia prvé jantárove ale to už záleží od teba vyskúšaj seknut keď budu mliečne a niektoré skus seknut už keď budu prvé jantárove a uvidíš ktoré ti viac vyhovujú
Dragoune a Smola objednal jsem si 5x ginger Punche podle vašich doporučení abychom to jeli i stejně,ale někdo sem tam prehulil a poslal mi 10x AK AUTO,tak jsem tam psal a že semena si mám nechat a pošlou mi zdarma toho gingera,tak na druhý kolo toho bude požehnaně, toť aktuální info večer jdu stříhat tak se mějte
Původní příspěvek od Mara w2 Dragoune a Smola objednal jsem si 5x ginger Punche podle vašich doporučení abychom to jeli i stejně,ale někdo sem tam prehulil a poslal mi 10x AK AUTO,tak jsem tam psal a že semena si mám nechat a pošlou mi zdarma toho gingera,tak na druhý kolo toho bude požehnaně, toť aktuální info večer jdu stříhat tak se mějte
Neeeeeee tak to máš jake šťastie ,,, fajnovo teda, teším sa s tebou daj si záležať
Dneska styl Zohan-krycí jméno kadeřník
Amnesia sejmuta a následně prostrihána do ztracena 😁
To samé 3 mini Wappy
3kusy ještě dorůstají konečky tak je necháme
Další jsem prasknul.. tu nemocnou autopilotku od babičky.. příspěvek 183. tam jsem měl problém u květu s listy a obecně s kytkou..smolla mi napsal příspěvek že problém s kořeny..a měl pravdu...nebyly tak propustný jako ostatní,nemohla přijímat ziviny... buď špatnej substrát nebo špatná genetika (všechny měli stejný podmínky+-) takže se přikláním ke genetice...Smola k+ za názor který se potvrdil=kořeny nepřijímají živiny
Nazdárek,tak jsem prosušil první várku ještě něco vysí ve spíži,ale moc toho už nebude a dorůstá mi ještě poslední wappa ve foliaku,čekal jsem míň ale z první várky je 31g uvidím kolik bude celkem až sejmu wappu a dosuším zbytek