Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no s tim substratem je to taky blbost... ja mam na podobny chytraky z obchodu normalne uz averzi... spis tipuju ze se potreboval neceho zbavit tak chudaka ukecal at veme druhy hnojivo na kvet misto rustovyho, ze tam je vlastne dusiku spousta lol (nebo se pletu?)
kvalitni neznamena nahnojeny... lightmix od biobizzu hnojim vzdy uz po dvou tejdnech a terra proffesional plus toho v sobe o moc vic nema.
Terra profi (bez plus) je dokonce light i v porovnani s lightmixem. A presto jsou to substraty kvalitni.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jono.
On mi to vlastně radil přímo na Plagron royalmix (zemina kterou už nesnášim)
Ale i tu jsem měl podle mě pohnojit občas růstovkou a né se na to ze začátku vykašlat.
A pak se divim že vykvete míň než půlka toho co má.
Původní příspěvek od crazyben no s tim substratem je to taky blbost... ja mam na podobny chytraky z obchodu normalne uz averzi... spis tipuju ze se potreboval neceho zbavit tak chudaka ukecal at veme druhy hnojivo na kvet misto rustovyho, ze tam je vlastne dusiku spousta lol (nebo se pletu?)
kvalitni neznamena nahnojeny... lightmix od biobizzu hnojim vzdy uz po dvou tejdnech a terra proffesional plus toho v sobe o moc vic nema.
Terra profi (bez plus) je dokonce light i v porovnani s lightmixem. A presto jsou to substraty kvalitni.
To co si vyjmenoval kvalitní substráty nejsou. Kvalitní substrát je třeba od guanokalong. Stačí si přečíst složení a porovnat to s lightmixem a musí ti to být jasný. S guanokalongem se dá odjet kolo úplně bez přihnojování, takový ty indiky hotový do 60. dne uplně bez problémů.
ale koukam skoro 2x drazsi nez lightmix... za tu cenu s nim fakt nemam problem (zas das vic za hnoje). Terra profi PLUS taky neni nahnojena a je taky draha, ale substrat pecka... žadnej perlit i tak vydrzi vzdusnej mnohem dyl nez ten lightmix a krasne rovnomerne prosycha.
Nemam duvod Ti neverit ze je to pecka substrat (asi sam zkusim), ale ja kvalitu nerozlisuju jen podle toho jak je to nahnojeny. Kazdopadne typek co mu radil druhou kvetovou hnojku do royal mixu je vul... mozna kdyby mel jistotu ze za 14 dni prepne. To by snad ten bloom stacil, jenze nez naroste pet kytek v takovym boxu tak to chvili trva v hline.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben guankalong sem dosud nezkousel
ale koukam skoro 2x drazsi nez lightmix... za tu cenu s nim fakt nemam problem (zas das vic za hnoje). Terra profi PLUS taky neni nahnojena a je taky draha, ale substrat pecka... žadnej perlit i tak vydrzi vzdusnej mnohem dyl nez ten lightmix a krasne rovnomerne prosycha.
Nemam duvod Ti neverit ze je to pecka substrat (asi sam zkusim), ale ja kvalitu nerozlisuju jen podle toho jak je to nahnojeny. Kazdopadne typek co mu radil druhou kvetovou hnojku do royal mixu je vul... mozna kdyby mel jistotu ze za 14 dni prepne. To by snad ten bloom stacil, jenze nez naroste pet kytek v takovym boxu tak to chvili trva v hline.
Gaunokalong používá kvalitnější rašelinu, díky které nehapruje ph a celkově je ten substrát prostě složenej tak že funguje jako úrodná půda. Canna profi taky není špatná. Guanokalong je ale něco na ten způsob jak si někteří groweři v zahraničí míchají svoji no-till hlínu. Ale jako je fakt předraženej, tak jak všechno pro pěstitele trávy.
he tak teď si mě dostal... takhle sem to nikdy nekoumal... maximálně sem koukal na poměry živin NPK
ale napadaj mě dva důvody proč to tak je:
1. alga je organika... terra od canny minerální. Když to řeknu jak idiot... tak organika i menrální hnojivo funguje trochu jinak, minerál je kytka schopna okamžitě sežrat, v organice musí pracovat bakterie, takže se živiny uvolňují postupně a chvíli to trvá.
Kdyz si srovnam terra flores a bio flores, tak v bio rade je dusiku taky vic nez v mineralu a to jsme u stejnyho vyrobce.
2. maj to upravený na míru svejm substrátum
Nejlepší růstovka pokud jde o organiku je stejně levnej fishmix od biobizz, jen to trochu smrdí
Ono lít minerální hnojiva do hlíny je dneska už nesmysl, ale každej nějak začínal. Pokud chceš jet minerál tak využij jeho výhody a val hydro, pokud chceš jet hlínu tak budeš mít daleko větší úspěchy s organickým hnojivem. A za mně je teda nejlepší růstovka v organice kompost
Docela mi to přijde už dost nakvetlí.
Pravděpodobně to dneska naposled pohnojim (zase s trochou víc dusíkem).
A až to vyschne, provedu proplach, mám to rád hodně čistý
Zkuste mě zastavit...
(Dnes pošlu nějaký fotky)
Myslel jsem že je už zelenější, ale jak to porovnávám tak se mi to nezdá. Určitě to ale neni horší.
Už mi přijde že jsou dost nakvetlí, tak jsem to propláchnul.
Přidal síť ať se větve roztáhnou a posunul světlo co nejníž... stejně v tý zíme nic nepálí zdá se. (blíž než 25,30cm to ale určitě neni)