Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro porovnani mam i kytky v substratu, oproti nft sou cca o 15cm mensi a tak tyden pozadu s nakvetem. Nejsou to cice zadny rozvetveny kere, ale i tak maji kolem 30cm . Kdo nekdy ukoncil povedenej grow v hydru tak se moc nechce vracet k substratu, ale i tak to neni na skodu se to obcas prubnout , ma to taky svoje vyhody.
Edit, tak sem se dozvedel ze sensi cal mag xtra se neda kombinovat s ph formuli . Budou si muset vystacit s hesi boost. Nebo pak jedine zkusit vzit revive ,jestli to teda jde kombinovat. A nebo pridat vic connoiserum bloom A . Tam je konkretne CA .
a nebo dojedu tak jako vzdy ,pac mam vzdy flekaty listy v nft a nikdy jim to nevadilo. ne i nic hroznyho, tyka se t celkem cca 4 kytek . Drzte aspon palce at me to neshnije
Pro ty co cumily i ty co mi fandi , vsiml sem si ze nemam foto celku , pro predstavu jak to tam vubec roste , vcera foceno , coz je noc po 24dnu v kvetu. Napocital sem celkove 180 az 190 vetvi s potencialem ,tak se necham prekvapit co z toho vzejde, zatim to vypada hodne nadejne . Vse si zapisuju , ec, ph kdy ve kterym dnu bylo a pokud se to osvedci tak budu delat podrobnej "radoby navod" jak docilit aspon trochu prumerne sklizne. Dik vsem co sleduji a podporuji.
Hps uz se konecne vytahuje nad ledky a zacina to dost bujne kynout. Vse posoudim az uvidim cisla na vaze. Good luck.
V shopu mi bylo sdeleno ze sensi cal-mag se smi pouzivat s advanced nutrient . Az potize ustanou,tak se jako prevence dava revive a to 1ml/l , da se i polovicni davka.
Caal mag zveda ec , revive pri prevenci minimalne .
Takze od pondeli nasadim cal-mag a uvidim co se stane , prinejhorsim koupim i revive.
Edit, plna davka cal mag, ted pokracuju s revive.
Pred tim den na vode , vse vycisteno , vydesinfikovano. Dnes sem zkousel desinfikovat i vodu ,tak uvidim co to udela.dost mozna ze tam sou nejaky bakterie ,prece jen je to stara studna.
Jinak ph porad pada dolu ,nechteji moc zrat ,ale deficit se prinejmensim zastavil, poskozeny listy sou otrhany , hlavni je ze vidim kazdej den zmenu na kvetu ,pomalu ale jiste to kyne. Ikdyz mohlo by to valit lip nebyt tech deficitu.
Obe foto Ledky day 29
Cauvec , mas to pěkný , já mám taky bigbuda od vision , teprve zacne masivní kynutí , já ho zpozoroval az cca po 35.dnu květu . Přát at se daři nemá cenu , ať se nic nezkur** . HF
Medi, ted uz je to skoro podle mych predstav ,az na ty deficity cal, mag. Takze bude na chvili pauzicka.
Maldess , dik ,s tim pocitam ze to zacne jak ma po 30 dnu a vic. Ted se jim moc nechce papat ,ale pocitam ze to zase zacne az bude poradnej nakvet .snad se do te doby nic neposere a hlavne dam do kupy to ph. Ale myslim ze je to tim ze zerou vic vodu a ph jde dolu. Diky za podporu
Jedna fotka ze vcerejska pod ledkama, coz je 32 den . Jeste sem nic nechtel upnout ,ale me se proste libi tak se podelim
Druha fotka ,big bud v substratu, taky nevypada spatne
Nene ,jen ohybal . To je zrovna kytka se 4 vetvama.
Nic neni strihly, nektery sem neohybal a ostatni jen prez sit a kolinka. Nektera ma 2 vetve ,jina 6 . Slo mi o to srovnat vysku v plose , kraje mam trochu vyssi ,tam sem neohybal.
No do krasy to ma daleko momentalne to mam rezavy jak pomerance , delam co muzu aby to vypadalo aspon trochu dobre, i kdyz palice krasne jedou, na 33 den vypadaji hodne dobre ,ale nejspis se to trochu podepise na vynosu. Celej cal mag sem hodil do kopriv , studnicni voda s ec3 je idealni reseni ,takze je to namichany s destovkou.
Jinak ted hnojim minimalne , zerou stejne vim vody ,tak vice mene jen dolival , ph se uz drzi na 5.8 ,coz znaci aspon jeden uspech , ted uz to ukaze jen cas , citam ze maj tak 2 tydny na kynuti . necham se prekvapit , dalsi up bude nekdy v tydnu kolem 40 dne kvetu.
Diky vsem za podporu