Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pekna sestava, koukam ze "penisy" jsou docela oblibeny, taky uz jich mam par pripravenejch na balkone. Pojedu je prvne, tak jsem zvedav kolik plodu bude mit idealni tvar . Jaky citrusy jedes ve foliaku? At to roste!
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Čus "penisy" jsem pěstoval už LP 2017,ale spíš to bylo takové to začátečnické pěstováni plné chyb atd. sklidil jsem pár papriček,ale žadná nebyla ten typický pěkný penis 😃..tak letos zkouším znovu stejně jako Habanero Tasmanian. To má zase úplně super vůni a taky ideální velikost plodu...
Citrusy mám:
Jeden semenáč(3roky),který jsem dostal darem od kámoše coby 2cm sazeničku a chystám se ho příští rok použít jako podnož a naroubovat.
Druhý je roubovaný pomerančovník Washington Navel,mám ho od ledna
Třetí je citroník Ponderosa(2letý řízek)..dorazil dnes.
Jo a ještě jeden roubovaný citroník,koupený v lidlu,ale nevím co je zač. Tajně doufám že Meyer 😁 odhadem tak 3-4 roky starý
Dnes jsem znovu poryl,ale ještě předtím jsem vysypal 80litrů kompostu s worm humusem po vyznačené "čáře"..využiju letos jen asi polovinu foliovníku pro chilli a rajčata,které mi darovala sousedka 😁... Musím si nechat zbytek nechat na masožravky a citrusy.
Nějak to tam budu muset nacpat. Co jsem počítal tak jsou to 3x rajčata a 7x chilli asi...
Za 2 týdny se uvidí jak se to tam vejde 😃
Ty květy a plody na paprikách ješte otrhám až je vysadím
Je to tady! Po třech a půl měsících jdeme ven.
Zatlučené tyčky a pod každou kytku jsem přihodil dvě lopatky předhnojeného substrátu. Zálivka vodou s lignohumátem. Přidal jsem ještě Slimex granulky na povrch proti slimejšům.
3x rajčata
Jalapeno Maylon
Jalapeno Chichimeca
Elephant's Trunk
Red Peter Penis Pepper
Habanero Tasmanian
Thai red
Numex Suave Orange
Byl jsem si vyplét foliovník..
Co vám budu povídat,mám pocit,že se to vůbec nehlo,kromě rajčat teda..
Tento způsob léta zdá se mi být poněkud neštastným
Moje milá babička mi vypěstovala cca 2kg kozích rohů a tak půlkila Elephantích chobotů, takže díky babi.. 😀
Plus jsem si dokoupil 2kg Jalapeňos abych se zásobil na zimu.
Všechno v láku na okurky,jedno víčko to nedalo,tak už jsem chutnal rohy a je to klasika,kterou mám rád 😉...
..a vzal si plachtu z fóliovníku. Tak byly ještě chvíli jen tak, ale jak to šlo časem stím počasím do kopru otrhal jsem vše, zralé,nezralé a nechal je za oknem na dozrání.
Z toho se chystám dělat Sambal Oelek.
Letos to byla bída,ale aspoň něco je 😉
Sezóna 2021
Čau tak už ani nevím kolikátým rokem (asi 4tým ) opět sázím chilli...
Letos jsem zkusil nové dodavatele semínek a sice GorolChilli.cz
Mám i druhy od Semínka-chilli.cz jako každý rok..
Plus sladké papriky pro mamču 😉..
Klíčeno klasicky jako každý rok, ani to nebudu vypisovat. Kdyžtak se vraťte o pár stran z5....
Takže odrůdy: Nagabrain Chocolate