Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Deckardph: tak hlavně nevim jak se přepíná kytka na květ přípravkem, jestli to za něco stojí, a jestli to neni nějaká brutal sračka chemická, nezapomeň, že to pak dáváš do plic
přepnout kytku na květ zásadně fotoperiodou, kterou musíš dodržovat, tvrzení že kytka jak jedou začne kvést tak dokvete a musí dokvést je velká blbost, už několikrát jsem viděl nakvetený kytky v klidu přejít zpět do růstu
když nakveteš kytku a sluneční perioda se už skoro blíží k hodnotám květu a né růstu, tak sice kytky furt kvetou ale tak nějak na půl respektive na hovno, palice řídký vytahaný, no podle mě se to ani nevyplatí nakvejtat brzy, pokud nemáš možnost dělat krátkou fotoperiodu na květ, a to asi ve skleníku moc nejde
osobní zkušenosti mám a to zejména s kytkyma na parapetu (venku za oknem) a právě když jim dávám 12h tmy, tak kvetou jak zběsilý klidně v červnu, kdybych ale přestal zatemňovat a myslel si, že to třeba po 3 nedělích na květu, kytky dokvetou sami i při periodě na růst, tak se mi palice vytáhnou a zřídnou, prostě to bude na piču...
jj taky mam skusenost ze kdyz sem kytku prepnul na kvet fotoperiodou a potom ji znova daval 18 h tak se znova prepla na rust takze zaver je takovej ze bych mel ten superbud pouzit teprve az bude venku priblizne tech 12 h a nebo zatemnovanim na 12 h a kdyz to i pri 12 h svetle nebude chtit prepnout na kvet tak teprve Superbud no ono v tom sklniku je to pohoda pac to bude mit mnohem viiic casu dozrat nez ciste jenom out thanx PEACE
Deckardph: neudelas spatne, kdyz ho das pri takovejch 14 hodinach, kytky v prirode nereagujou jenom na 12h, ale jak se postupne zkracuje perioda, tak citi blizici se konec a ty jim akorat pomuzes se pekne rozkvest ,,, spousta in modelu je zvykla na 12h a tak v prirode maj problem zacit kvest, ale kdyz bude den tech 14 hodin, uz nezacnou znovu rust
TouchWood nechci hazet OT ale tvuj prispevek nema zadny vyznam pokud nepopises podminky v jakych to rostlo jestli si prepinal na kvet kdy si zasadil cim si hnojil atd atd priste prosim si rozmysli nez neco napises diky PEACE
v poho, vypestoval som vonku v polotieni Master Kush, dozrel na konci septembra /září mal 80 cm, jeden pekný tučný vrcholec, cca 35cm, na sile nestratil, takže ide to len sa treba starať
FRANTA: K2 nie je ziaden problem. dobry objem ma. kamos ju zasadil von len tak na skusku a len sme cumeli. mozno to bolo tou podou. ona sa totiz to, alebo niekto/nieco ju, zlomilo a ona sa naparadu zrastla. isla potom sice sikmo ale sak to je jedno predsa. a vysledny efekt bol fakt ze vyborny. sluk, dva. dame treti? jasne dajme. treti. o 30 min. nemali sme davat ten treti
Hele borci pestuju poprve , na fimku sem se vysral uz je nato pozde ale tedkom diz se me kytky nadherne vytahujou[asi 80 cm] me napadlo co s spodnima patrama mam je stipnout ???
Prece pak rostlina vic povali navrch ale zase na druhou stranu bude min kosata co vi nato ???[zalezi mi hlavne na vynosu )]
dik =p)
hoooj . pestoval nekdo venku power plant????cekam od toho hodne ,tak me nekdo poteste. zatim to vypada tak......... sazel jsem to dyl. hlina je royality mix od plagronu.
pokud to budes mit na balkone a muzes to pak zatemnovat treba v nejake skrini, tak z toho udelas brutalni palice (samozrejme umerne velikosti kytek)
ja bych to vic zastipal., at jsou z toho spis keře, nez vytahly "jednostonkovky" na menší kytky na parapetu či balkoně se mi osvědčlili hlavně kytky "tipu" indika, hodně větvící se (větví se skoro sami brutálně stačí jedna vlna zaštipování)
důležitý je mít "velkej" květník, aby kytky jeli co nejrychlejc a měly vzhledem k nižší velikosti tlustější stonky = větší palice
letos jedu podruhý venku na parapetu 2 bubláky, tak sem zvědavej jak to dopadne, loni se to nepodařilo protože mi to napadla půdní houba, jen se bojim aby mi tu někde nepřežila zimu a nenapadla mi to znovu, je to pěkná svině...uvidime, pokud se to povede, založim thread "bublaci za oknem" i s fotkama
omluvte výpadky právě jsem testoval kamarádovo hash
no jelikoz jsem to zasadil pozde a dal to schvalne do kensich kvetinacu,aby to nejak neprerostlo,tak jsem to stipat nechtel.aby se to zbytecne nezastavilo na tejden,nebo jeste dyl..... ale udelam jednu kytku podle tve rady a jednu necham normal a uvidime.....
myslis ze zrowna pwp dorusta az pozde a je potreba zatemnit???????? ja se docetl na overgrow ze konci nekdy kolem zari az rijna. ma nekdo jeste nejake poznatky na pwp balkon??????
i když ty indoory necháš venku dokvést až v září/říjnu bez zatemňování, budeš mít třetinový palice o proti tomu když budeš zatemňovat
nehledě k tomu, že zatemňování je ideální, že můžeš uvést kytku do květu už třeba v půlce července, prostě až budeš chtít, já už jedině takhle... aŤ se ti daří
oton: Jak zatemňovat venku když kytka je vsazena do země a nejde s ní pohybovat. Co použit za materiaál? Jak to upevnit? ..... Tvé nápady bych chtěl znát... dddd