Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Smart Ahoj,zasadil jsem už delší 2 semínka fastbuda,jedno už začalo klíčit,takže ho nechám,druhý sem sázel dneska. Ale ten první fastbud co už chvilku roste je nějakej divnej,má 3děložní lístky... Je to normální? Čím to může být? Květinka roste cca 11 dnů (Od nenaklíčeného semínka)
normální to neni...je to nějaká mutace...ale nemusí to znamenat vůbec nic špatnýho...
Zdravím,
už mě přišli semena od Natural seeds (česká seedbanka kterou vlastní 5semen.cz)
Koupil jsem všechny jejich samonakvétačky Ak47 , Mazaro , Skunk One po 6ti semenech. Využil jsem akce 2 + 1 zdarma celkově to i s poštovným vyšlo na 790Kč Už jsem dal klíčit Mazara a Skunk. Průběžně budu dávat report...
Hoj pane,no se samonak. nemam zkusenosti ale podle fotky jsi na zacatku kvetu a tak 3 tydny urcite bude malo,pocitej tak +/- 55-65 dni kvetu. Automat jede cca 2 mesice celkem a z toho i vypliva ze tvuj odhad je fakt malej. Koukni na web te seeds banky,urcite to tam je a na tech obalech od semen to mas taky napsane. Ale jak rikam auto od vykouknuti 2 - 2,5mesice. At to roste,peace
Edit: to Ak-47 70-75 dni od vykliceni (info 5semen.cz)