Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

Je to peoblém kam kyti zasadot - když sou dneska lidi který choděj a sklízej cizí pole a to mě s..re

Old Post 01-10-2004 v 08:42 AM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

Nejlepší věc je předpěstovat si miláčky na konci zimy doma a pak je hodit na střechu paneláku(pokud v něm bydlíte). Má to ale dvě nevíhody. Nemůžete jich tam dát moc(tak 2-3)aby si toho náhodou nějaká nudící se hyperaktivní sousedka nevšimla a za druhé tam nemůžete chodit moc často(ze stejného důvodu-holt lidi jsou svině... )

Old Post 02-11-2004 v 14:18 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
narbe
Stálý Člen

Karma uživatele narbe - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

...jooo...mezi koprivama je to goood...letos prvni poradnej outdoor mezi koprivama, no až na to že to bylo všechno hermo...ale kvalitka:-)

Old Post 02-11-2004 v 14:23 PM
narbe je offline   Profil uživatele narbe   Find more posts by narbe   Foto galerie člena narbe   Click here to Send narbe a Private Message   Add narbe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudu
Nový Člen

Karma uživatele Dudu - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

Nej je to na zahradě u sebe doma, nebo v lesní školce. Dokonce i u hlavní cesty jsem měl jednu a super, pod svícnem je největší tma.

Old Post 02-11-2004 v 22:20 PM
Dudu je offline   Profil uživatele Dudu   Find more posts by Dudu   Foto galerie člena Dudu   Click here to Send Dudu a Private Message   Add Dudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Juga
Stálý Člen

Karma uživatele Juga - 6% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 229

Travka venku-dobrá věc!

I love you Seeds of MARIHUANA Tráva způsobuje potěšní!

Skříň 250W ve sklepě
Popel z cigaret?

Old Post 05-11-2004 v 17:42 PM
Juga je offline   Profil uživatele Juga   Find more posts by Juga   Foto galerie člena Juga   Click here to Send Juga a Private Message   Add Juga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Perclus
Nový Člen

Karma uživatele Perclus - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

Dva roky jsem pěstoval v mladým břízkovým porostu v e vojenským prostoru, vychytaný místo, chce to jen lehce upravit půdu. Bohužel letos byli už vykácený (

Old Post 13-11-2004 v 15:26 PM
Perclus je offline   Profil uživatele Perclus   Find more posts by Perclus   Foto galerie člena Perclus   Click here to Send Perclus a Private Message   Add Perclus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

já měl letos 4kytí vysazený na kraji lomu,kde nikdo nechodí.Byly to už krásný, skoro půl metrový keříky, když kus lomu ustřelili....Prostě haluz...

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 13-11-2004 v 15:51 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

no já si to dal do křoví podél Labe TEDA JENOM JEDNU KYTÍ A VONI JÍ TY svině ZAVRAŽDILÍÍÍÍÍ tĚSNĚ PŘED TÍM NEŽ JSEM JÍ CHTĚL USMRTIT JÁ - jinak dobrý místo no

Par kytek se měl eště u babči na zahrádce a tobylo v poho .

Old Post 03-12-2004 v 14:42 PM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

V pohode je ta kukurice , letos jsem to mel u sloupu proste pohoda pak jsem mel jeste jiny mista ale tam mi vyrostli jen jednobrkovky kvuli nedostatku svetla takze jsem sklidil jen dve kytky.

Old Post 16-12-2004 v 09:39 AM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrZ
Stálý Člen

Karma uživatele DrZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Mala kuriozitka: Pred dvema rokama jsem objevil kytku samce na parkovisti na prazskym sidlisti. Byla 1m od chodniku, kde denne chodej stovky lidi. Nekdo si evidentne rok predtim balil brko sede na obrubniku parkoviste a seminko mu zapadlo do skviry v betomu. Merila tak 30 cisel.

Old Post 01-01-2005 v 19:59 PM
DrZ je offline   Profil uživatele DrZ   Find more posts by DrZ   Foto galerie člena DrZ   Click here to Send DrZ a Private Message   Add DrZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

Čus!Letos jsem to hodil do křoví u pole v Praze...a v pohodě!Sice jsem měl nahnáno ze zemědělců!Pamatuju ja jednou jsem šel zalejvat a teď přes pole strašně vyšlapaná cesta až tam,kde jsem měl kyti!!!Mno asi měsíc jsem tam nešel a pak sklidil...

Old Post 02-01-2005 v 12:57 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
420kotliik
Stálý Člen

Karma uživatele 420kotliik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

DrZ : to se stava casto...proste nekomu vypadne seminko kdyz treba bali speka...nekdy to dopadne jako na tomhle obrazku
http://www.thcradio.net/ganja/funobr/images/ganja4.jpg

http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!

Old Post 02-01-2005 v 14:59 PM
420kotliik je offline   Profil uživatele 420kotliik   Find more posts by 420kotliik   Foto galerie člena 420kotliik   Click here to Send 420kotliik a Private Message   Add 420kotliik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele 420kotliik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrZ
Stálý Člen

Karma uživatele DrZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

To by me zajimalo, co na tom v Brne zkoumali...

Old Post 02-01-2005 v 17:15 PM
DrZ je offline   Profil uživatele DrZ   Find more posts by DrZ   Foto galerie člena DrZ   Click here to Send DrZ a Private Message   Add DrZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

...Vypadá to, že nějakému feťákovi vypadlo... - tak to je moc ! Jinak, my jsem to letos měli na krásnym místě - v nekonečným rákosí, kde půdu by člověk líbal, protože kýtim se moc moc líbí. Akorát nám tam asi měsíc před sklizní přišel nějakej chalan a ulámal ty nejlepší větve. To by mě zajímalo, komu se chtělo brodit 200 m obrovksejma kopřivama, jestli tam na konci náhodou nenajde nějaký to konopí... Prostě mysli, že šel najisto. Ještě, že byl tak slušnej a nevzal si všechno... Každopádně rákosí a kopřivy RULEZ !

Old Post 02-01-2005 v 18:34 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

Hele kukuřici bych nedoporucoval, je tam mrte vyschla puda a navic ne vždycky si vychytaš zemědělce kdy budou skllizet...skuste najit jak řika Dan... nejakej vetsi porostlej flek !!kopřivama!! mozno i v rakosi (nemam odzkouseno)...(kde se moc nevyskytujou lidi) a mezi ne prdnete par kytiček a uvidite jak to tam brutalne jede i bez nejakyho hnojeni a navic je vysoky procento uspesnosti, ze ti to nigdo nevycoruje....fakt ta máňa se mezi kopřivama paradne strati...ze vzdalenosti 3 metru uz musis fakt dobre cumet abys tu kytku uvidel a to ja je mel 5m vod silnice...nemeli sanci zmrdi jen bacha na ty vyslapany cesticky...pokazdy se tam k nim dostavejte jinou cestou a tak jednou za 14 dni...jinak pokud by tam byl negde pobliz jeste potucek, jako v mym pripade, tak staci jen jezdit kontrolovat samce a vobcas zaštipnout nejakou dobrůtku...jeste tak 4 měsice a můžem začit! Zdarek

Old Post 03-01-2005 v 13:43 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

To by me zajimalo jaka je sance ze takovy seminko odhozeny pri baleni vyroste? Asi moc ne to by to by ta CR byla pjekne zarostla.

Old Post 04-01-2005 v 12:55 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás