Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší věc je předpěstovat si miláčky na konci zimy doma a pak je hodit na střechu paneláku(pokud v něm bydlíte). Má to ale dvě nevíhody. Nemůžete jich tam dát moc(tak 2-3)aby si toho náhodou nějaká nudící se hyperaktivní sousedka nevšimla a za druhé tam nemůžete chodit moc často(ze stejného důvodu-holt lidi jsou svině... )
Dva roky jsem pěstoval v mladým břízkovým porostu v e vojenským prostoru, vychytaný místo, chce to jen lehce upravit půdu. Bohužel letos byli už vykácený (
no já si to dal do křoví podél Labe TEDA JENOM JEDNU KYTÍ A VONI JÍ TY svině ZAVRAŽDILÍÍÍÍÍ tĚSNĚ PŘED TÍM NEŽ JSEM JÍ CHTĚL USMRTIT JÁ - jinak dobrý místo no
Par kytek se měl eště u babči na zahrádce a tobylo v poho .
V pohode je ta kukurice , letos jsem to mel u sloupu proste pohoda pak jsem mel jeste jiny mista ale tam mi vyrostli jen jednobrkovky kvuli nedostatku svetla takze jsem sklidil jen dve kytky.
Mala kuriozitka: Pred dvema rokama jsem objevil kytku samce na parkovisti na prazskym sidlisti. Byla 1m od chodniku, kde denne chodej stovky lidi. Nekdo si evidentne rok predtim balil brko sede na obrubniku parkoviste a seminko mu zapadlo do skviry v betomu. Merila tak 30 cisel.
Čus!Letos jsem to hodil do křoví u pole v Praze...a v pohodě!Sice jsem měl nahnáno ze zemědělců!Pamatuju ja jednou jsem šel zalejvat a teď přes pole strašně vyšlapaná cesta až tam,kde jsem měl kyti!!!Mno asi měsíc jsem tam nešel a pak sklidil...
...Vypadá to, že nějakému feťákovi vypadlo... - tak to je moc ! Jinak, my jsem to letos měli na krásnym místě - v nekonečným rákosí, kde půdu by člověk líbal, protože kýtim se moc moc líbí. Akorát nám tam asi měsíc před sklizní přišel nějakej chalan a ulámal ty nejlepší větve. To by mě zajímalo, komu se chtělo brodit 200 m obrovksejma kopřivama, jestli tam na konci náhodou nenajde nějaký to konopí... Prostě mysli, že šel najisto. Ještě, že byl tak slušnej a nevzal si všechno... Každopádně rákosí a kopřivy RULEZ !
Hele kukuřici bych nedoporucoval, je tam mrte vyschla puda a navic ne vždycky si vychytaš zemědělce kdy budou skllizet...skuste najit jak řika Dan... nejakej vetsi porostlej flek !!kopřivama!! mozno i v rakosi (nemam odzkouseno)...(kde se moc nevyskytujou lidi) a mezi ne prdnete par kytiček a uvidite jak to tam brutalne jede i bez nejakyho hnojeni a navic je vysoky procento uspesnosti, ze ti to nigdo nevycoruje....fakt ta máňa se mezi kopřivama paradne strati...ze vzdalenosti 3 metru uz musis fakt dobre cumet abys tu kytku uvidel a to ja je mel 5m vod silnice...nemeli sanci zmrdi jen bacha na ty vyslapany cesticky...pokazdy se tam k nim dostavejte jinou cestou a tak jednou za 14 dni...jinak pokud by tam byl negde pobliz jeste potucek, jako v mym pripade, tak staci jen jezdit kontrolovat samce a vobcas zaštipnout nejakou dobrůtku...jeste tak 4 měsice a můžem začit! Zdarek