Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Super řada . V prvních kolech jsi měl některé vrcholovky lehce spálené. Jak z palic rostly takové kulaté zdeformavané lístky, což zvyšovalo podíl chlorofylu v sušině a určitě to muselo být znát na chuti. Mě většinou lehce zhořkne. Dá se to porovnat když zahulíš ten vršek a pak nějakej pěknej spodnější květ. Ale v posledních dvou kolech je vše v cajku.
Chvála a karma letí.
Jen tak dál. Množstvím modelů mi to připomíná jeden film. Jeden model na erekci, drujhej na hraní her, třetí proti heheroidům, .... Stačí si vybrat .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
to growmajk3 - díky, no přepínal jsem je na velikosti od 25-33cm. A mají od nějakých 75cm do 95cm, takže se vytáhli solidně. Ovšem nejvíc narost chronic x mazar ten má nějakých 110cm
to prenda - Díky, to máš recht, ze začátku týká se prvních 4kol sem neměl ještě přímej ofuk na lampu, od té doby to je v pohodě A vzhledem k tomu, že lampu mám asi 30cm nad vrcholkama tak se není čemu divit, zvláště když bylo léto Mám rád právě tu různorodost, kdo by taky chtěl kouřit furt to samý, že
Bohužel Kandy Kush I a Chronic x Mazar, jsou oba v pravém zadním rohu a tam se mi je nedaří čistě vyfotit bez světla, tudíž alespoň za světla. Jinak Kandy Kush I má největší šištičky
Kytičky začínají pomalu dozrávat, něco ještě hnojím a zbytek už flushing Zatím nejvíce sativové geny má OG 18, takže tam si ještě počkám Něco už se začíná i hezky vybarvovat...