Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau
mikael: máš mooc dobrý nápad akorát je na mě moc náročný nemam nic na dělaní řezů..a nemam zrovna cestu do growu,ale 100%to prostříhám a ještě nějako rozprostřu po boxu..pač už se opravdu blížím max vížce mého boxu
přemýšlel se i o tom že celý bubbler přesunu..třeba do nějakýho většího prostoru ale pořád mám jen tu 400W lampu což bych řek že je hodně málo světla na otevřený prostor...a jinak budu poprvé i měnit vodu v budbleru tak za 24H noví up,to už bude i prostříháno teď mám velký problémy se dostat k zadním kytičkám tak zatím
čuste
tak sem tu zas po par dnech.. a mam pád novinek.. tak nejdříve o kytičkách..krasně se celí obalují paldama,výšku vršku sem srovnal +-75cm a výška boxu na kytičky je 110cm tak že bych měl mít ještě +-35cm místa..Mno nevím jestli mi to dokáže uchladit 400W pač bych řek že tech 150W je opravdu málo..
Tak vás opět zdravím dnes je to přesně 5týdnů od zasazení rostlinek do bubbleru..tudíž holky měly 2týdny Růst(150W)pak 3týdny Květu(150W)a dneska sem do boxu zamontoval (osran400W na květ)jako minulý grow...(pač když ho mam tak proč ho nepoužít )a to tam bude až do konce...
tak a zas nějaká foto dokumentace
Tak sem tu zas
mám pár novinek...
už sem lampu se stínítkem zvednu do opravdu max.. výšky..
ted sou vršky rostlin tak 15cm od lampy.teploty se zvedly na 35%ale to až tak po 10h svícení tak že mě to neva
a ted malé odskočení..
mam ve skleníku 5x řízky tak sem se na ně šel taky rovnou podívat a nafotit.ty má děda (pěstovat ja konzumovat) skvělá dohoda
toto sou 2x JH