darxtar
Stálý Člen
|
mam od rezkara info, ze mu treba 60-65dni, 65dni pre smakovitu chut a v 65. den som ich aj vybral z hliny. Myslim, ze su sklidene tak akurat a co som chutnal, tak chut ako aj sila vyborna. z WR vyslo celkom malo, ale zato je to jedno z najsilnejsich zmastovakov, ake som kedy fajcil. Haze vyborna nakopavacia nalada, silny a dlhy zfajc. Ten plastik z haze ako aj z WR sundali 3 ludi takze velka spokojnost. Vynos nebude nic extra, ale to viem uz dlhsie. Jednak rastlinky prisli o spodky (obcasne pofajcievanie posledne tyzdne), dalej su sisky celkom makke a pri vysuseni stracaju dost vahu. Uz dnes, 24hod susenia su sisky len polovicne. strata vahy experimentalneho vrsku pri rychlosuseni v trube z cerstveho stavu 3.8g --> 0.9g (0 percent vody). No, ale vsak uvidime. Ja som kazdopadne spokojny, velmi kvalitne to odrody. Skoda tych WR, mali i po vybrati strasne male korienky, pritom ale zdrave biele relativne, tak neviem. A to som pouzival aj BIOMAGIX, rozne preplachy a i tak sa im nedarilo. Jednoznacne boli WR narocnejsie na podmienky a vobec sa im nedivim, ked v raste nemali zvlhcovacku a rastli pri 30 percentach. Preto dlzka rastu bola 6 tyzdnov. Druha vec, moja "85w" usporka pod ktorou som ich mal (http://www.growelectric.cz/85-w-usp...lue-p-1574.html) ma prikon v skutocnosti len 30w ! Velmi nedoporucujem tuto cinsku znacku, do mikro skriniek tu "85w"kludne, za necele 4 stovky je to dobra kupa, ale vyssie vykony jedine osvedcene Plug n Grow (125w zerie 100-105w, 200w by mala nieco okolo 170-175, este ju nemam zmeranu), alebo nurturlite a pod znacky. Ale ako vidite, ani 6 rastliniek nemalo nejaky problem rast pod 30w, osobne som prave prekvapeny. O to horsi bol ale sok po vymene lampy a nastala v pripade WR chloroza. ja som zltnutie pripisoval chybajucemu drasliku, ini zase k zlemu pH (to bolo vzdy dobre), dalsi zase nedostatocnym hnojenim (to zas pravda nebola ), pravda je taka, ze islo o chlorozu z presvetlenia. Niektori dokonca radili dat tienidlo blizsie k rastlinkam, takze tu chlorozu som si ani nepripustal. Nakoniec som problem pripisal nedostatocnemu hnojeniu, mnohi to potvrdili a ja som zvysil mnozstvo hnojky. Zvysoval som postupne az nad doporucenie vyrobcu a White Rhino velmi rychlo ukazalo presolenie pody a listy schli a opadavali. Sisky vsak rastli normalne a tak som to prestal nejak rapidne riesit. Mam na mysli opadavanie stonkovych listov. Nic vsak nebolo na mliecko, ktore som chcel ochutnat, ale nevadi. Presolenie som zacal riesit enzymami od Bcuzz - Atazyme a s hnojenim som 2 zalivky prestal. Nasledne som hnojil uz len opatrne polovicnymi davkami a poslednych 10 dni nastaval preplach. Celkom 4 zalivky za ten cas, 1. 5l s atazyme, 2. 5l voda s citronom, 3. 13l voda s citronom, 4. 13l voda s citronom. Vytok z poslednej zalivky bol prakticky bez zafarbenia. Chut oboch vzoriek vyborna, neskrabe, necitit ziadnu chemiu, ale musim si pockat na poriadnejsie dozretie. Haze mozem kazdemu doporucit i do prveho kola, rastie to rychlo, nie je to narocne a pri vhodnych podmienkach sa podakuje naozaj peknym vynosom. A ta lahodna vona a chut...
Naposledy upravil darxtar 19-03-2010 v 18:23 PM
|