Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hodně drsnej projekt z přízpěvku 209 jde vidět jak si to krásně pozohýbal a materiál vipadá velmi kvalitně. pěkný napad a nechám se trochu inspirovat K+ je samozdřejmost
peace
jasné ...deti.. tipnite si na grow ktorý skončil pred pol rokom ..ja by som vas tu vyhadzoval ihnedˇ ...toto tu už nemá žiadnu úroveń ...nie , že nemáte 18 rokov , ale ani 15 ....skončite aspoň strednú školu , samozrejme učnovku , lebo s vašou inteligenciou zrejme na viac nemáte ..a komentare typu ...máš to pekný si strčte do ryti ..je mi z toho na grc ...a zas ..kludne mi dávajte K- , ja Vám zato kludne dám K+ zato , že viete vôbec čitať ...s vašimy k- mi neviete ublížiť , lebo vaše slovo stojí za hovno...jaman
ja som tu vela nespravil , ale ako jaman som apoň založil tríd o pestovaní trávy a mesiac som sa sral kým som preložil a dal titulky pod film , ktorý dosť ludom pomohol...pestujte mikro , ale viac čítajte ...