Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak kdyz se sjedu s marijanky, tak sem skouřenej, ale jeto tak jak kdy jednou speeed pak zas sleeeep,srandy kopec pokazde,muzika poslech luxusek, žravka nemine nikdy
HH já sem hrozně vážnej a připadaám si jak bůh (nabo budha) ale někdy se prostě smněju všemu nebo je uper meditace mámte tu u nás takovou skalní stěnu hned nad potokem za kterým je louka a za ní les a já vyjdu na tu stěnu(vede na ni zestrany cesta) a já si tam sednu zažehnu dýmku a pozoruju tu fascinující přírodu a jen tak se kochám a hulim
tak třeba já mam takový stavy,že si to vždycky hrozně užívam...nejsem člověk,ktetej hulí denně,ale třeba jednou za tejden,14-náct dní,takže když už si dam,tak to fakt stojí za to....nejvíc si to se spolubydlícím užívámě tak,že sedíme na gauči v obýváku a posloucháme takovou uklidňující hudbu(louis amstrong např. :-) )
ak sa citim v pohode vacsinou s malym poctom ludi tak sa rozkecam skor tak filozoficky. ak je viac ludi alebo ak je tam niekdo kot sa mi "nezda" tak som celu dobu ticho. potom ked pridem domov tak susim kukat na telku alebo sa bavit s mamkou bo ma chyta depka a skoro vzdy mi robi problem zaspat bo mam dost depku pri zaspavani. viem ju potlacit ale radsej som to vysadil a dam si uz len sem tam a zvazim kde a s kym to potom nemam zle stavy. co uz nie som jediny na koho to to doslo.
když se u nás v partě ( asi 10 jak kdy a v jakém složení) zhulíme tak děláme zvířecí zvuky fakt nářez :-D třeba já su Kůň :-D ... kamoš krůta další prase atd .-D prostě děláme zvuky těch zvířat a užíváme si jak chcem, záleží taky na genetice každá dává neco jiného... nekterá tlemivost jiná vysmánost atd prostě prdel a furt kecáme většinou nejaké hnupiny a nebo poslocháme hudubu atd :-D
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
hej ja myslim že ten stav zaleži na tom kolik si toho date jakou mate naladu a v jake jste společnosti...ja osobně si dam johnyho a sem v klidu vysmatej pořad bych něco dělal nenudim se až na nějaky vyjimky např když se přehulim z kyblu pak du hodinu na slunko a pak zase domu a vykysnu někde ale to se stava hodně malo pořad mě to bavi a chutna Mi nechapu jak se ale muže někdo z marihuany poblit viděl jste to už někdo někdy? moji 2 kamaradi se poblili viděl jsem to na vlastni oči a nechapu to prej že je to z te travy ale mě se po tom niikdy špatně neudělalo co u vas?
tak tohle jsem si už taky zažila,ale stává se to tak jednou za rok...je to hroznej stav,kdy se ti motá snad úplně všechno,nemůžeš se ani trochu pohnout a když se tě někdo lehce dotkne,tak ti to připadá jako obrovská rána no a většinou to končí poblitím...jediný co na to pomáhá je usnout
jo ? a kombinovalas travu s alkoholem ? protože to se stava vice lidem ale čistě z brka se poblit........ ? nvm no a kolik jsi toho vyhulila teda jestli si na to ještě vzpomeneš ???
mno asi takhle s alkoholem trávu zásadně nikdy nekombinuju,vim,že to fakt jako pak je konec....ale co si tak vzpomínam,tak poprvý jsem tenhle stav měla když jsem začínala hulit,tak po skunku ,ale toho nebylo moc a naposled co jsem ten šílenej stav zažila,tak to bylo po haši a toho jsem měla asi tak čtyři brčka ve třech lidech...ono se nepobliješ čistě z toho brka,ale máš pak takový stavy jak se ti všechno motá,že se pobleješ z toho jak je ti...nevim jak ti to vysvtělit,ale jako tohle zažil snad skoro každej,že se předávkoval hulením...
Původní příspěvek od white-w tak tohle jsem si už taky zažila,ale stává se to tak jednou za rok...je to hroznej stav,kdy se ti motá snad úplně všechno,nemůžeš se ani trochu pohnout a když se tě někdo lehce dotkne,tak ti to připadá jako obrovská rána no a většinou to končí poblitím...jediný co na to pomáhá je usnout
Můžu potvrdit, zhulil jsem matku ve snaze jí pomoct od bolení v krku, smotl sem ji špeka z mixu nakých lamp, a matka kosila a kosila a kosila a nemohla se hýbat nemohla pohnout ani rukama ani nohama ničím. Jako vypadalo to běsně, furt domě valila, že umírá ať ji zavolám 155 :E , no hegeš , ale tenhle stávek si zavinila sama , na balkón už šla s řečmi , já se z toho pobliju, a tím, že si fakt vsugerovala tenhle pocit tk se ji to stalo.
for SmallDudeZombie:mno děláš si prdel?tak jako to si fakt hovado!:-)))) to já bych to svý mámě nedala ani omylem,ale je fakt,že otčím to chtěl taky vyzkoušet,tak mu brácha něco smotnul a v konečným výsledku se z toho zblili oba páč měl ten modýlek docela grády :-D
¨NEVÍM JESTLI TO NENÍ DIVNE ALE HULENÍ SE STALO MOJÍM KONÍCKEM A HULÍM PRAKTICKY KDY TO JDE VÍM ZE TO NENÍ UPNE DOBŘE ALE NEMUZU SI POMOCT KDYZ HULÍM TAK JSEM SICE ZHULENÝ ALE ZEVNEJSKU JSEM NORMALNÍ CHOVAM SE TAK JAK VZDYCKY VYPALENÝ JAK TASKA ZATO KDYZ NENÍ CO PODPALIT TAK TO POZNAT JDE ...