Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moc teplo v boxe, Vysoká teplota ve skříni : Problémy SEM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

citace:
Původní příspěvek od Mirex

Tak pořiď hobby stínítko, má to komín a funguje to podobně jako cooltuba, já s tím mám teď taky problémy, ještě že se má za dva dny ochladit.
Ale mám tu CT, v místnosti mám 29 stupňů a u kytek taky 29, svítím 400w MH.

právě že se mi do toho moc nechce, ne že bych na to neměl finance ale myslim si že ta cooltuba atd, nebude mít ve finále stejný výsledek jak stínidlo který používám (Adjust-a-Wing medium). právě mě napadl dokoupit ten tepelný štít, ale nevim jestli by to pomohlo, ale mělo by podle toho co k tomu píšou. ale jak to tak vypadá tak mi přes léto asi nic jinýho nezbyde než cooltube :-(. jako určitě ta cooltuba je hodně dobrá věc na teplotu ale neosvítí to tak tu plochu si myslim. nebo se pletu?

Old Post 01-05-2012 v 17:50 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 226

citace:
Původní příspěvek od Tommy92

právě že se mi do toho moc nechce, ne že bych na to neměl finance ale myslim si že ta cooltuba atd, nebude mít ve finále stejný výsledek jak stínidlo který používám (Adjust-a-Wing medium). právě mě napadl dokoupit ten tepelný štít, ale nevim jestli by to pomohlo, ale mělo by podle toho co k tomu píšou. ale jak to tak vypadá tak mi přes léto asi nic jinýho nezbyde než cooltube :-(. jako určitě ta cooltuba je hodně dobrá věc na teplotu ale neosvítí to tak tu plochu si myslim. nebo se pletu?

Já pod ní jen rostu, ale i kvet jsem pod ní a když hejbeš s kytkama tak to tak tragický neni si myslim, co ten powerlux, to by taky nemuselo bejt špatný.

Old Post 01-05-2012 v 17:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

ten powerlux vyjde na stejno jak to stínidlo hobby ne? ale jak tak koukám tak bych šel asi do toho stínidla hobby 50x40 cm to by mohlo bejt lepší než cooltuba a ten m2 by to mohlo nák osvítit

Old Post 01-05-2012 v 18:06 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
funec
Stálý Člen

Karma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

Zdar hošíci,

tak, mam HOMEBOX SILVER s kompletkou z Growshopu, som v druhom týždni rastu.
Teplotu mám okolo 29-30 stupnov, kvoli vlhkosti odsavanie nezapinam zatial vobec (snazim sa udrzovat vlhkost cez 80 percent). Ale kedze som pracujuca vacsina, skor ako po 9 hod. sa k boxu od rana nedostanem. Takze dojde voda v zvlhcovaci (mam picus za 8 stoviek z datartu, na drahsi zatial neni) a teplota stupne na cca 31. Ked zapnem sanie na cely den, vlhkost je 40 percent so zvlhcovacom, 25-30 ked sa vypne, co je neakceptovatelne.
Svietim 400W HPS, odtahujem cez koncovy pachovy filter.
Nemate niekto nejake tipy ako zariadit efektivnu pasivnu cirkulaciu (mam jeden klipsnak, ktorym tam cirkulujem vzduch a snazim sa ho smerovat pod lampu, nech fuka teplo prec od rastlin), pripadne ci sa oplati kupit jeden maly vetrak na odtah a nainstalovat ho na spodnu (povodne pritahovu) cast?
Na kvet podmienky vytvorim idealne, len nechcem brzdit rast, lebo mam malo casu kym budem musiet stahovat box do ineho bytu.

Diky a zhuluzdar

Old Post 29-05-2012 v 13:02 PM
funec je offline   Profil uživatele funec   Find more posts by funec   Foto galerie člena funec   Click here to Send funec a Private Message   Add funec to your buddy list     Navštiv homepage uživatele funec! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grove.Tekk
Stálý Člen

Karma uživatele Grove.Tekk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

tak presne stejny neproblem jsem čeče vyresil takto: Vzal jsem na 600w sodík + cooltube 150mm s křemikovym sklem.....ja vim,cooltube tolik neosviti,ovsem vykuchal jsem waveflector xl a spojil s cooltubou,kterou nechavam malym vetrackem odvadet zvlašt. S tim stinidlem osvitis celou plochu 1,25m x 1,25m a diky cooltube odvadis teplo pryc. Pokud svitis v noci,nemel bys s tim mit problem a samozrejme kvalitni větrák taky není od veci

Old Post 30-05-2012 v 09:34 AM
Grove.Tekk je offline   Profil uživatele Grove.Tekk   Find more posts by Grove.Tekk   Foto galerie člena Grove.Tekk   Click here to Send Grove.Tekk a Private Message   Add Grove.Tekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grove.Tekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 230

citace:
Původní příspěvek od Tommy92
ten powerlux vyjde na stejno jak to stínidlo hobby ne? ale jak tak koukám tak bych šel asi do toho stínidla hobby 50x40 cm to by mohlo bejt lepší než cooltuba a ten m2 by to mohlo nák osvítit

to vubec nepouzivej

Old Post 30-05-2012 v 09:35 AM
Grove.Tekk je offline   Profil uživatele Grove.Tekk   Find more posts by Grove.Tekk   Foto galerie člena Grove.Tekk   Click here to Send Grove.Tekk a Private Message   Add Grove.Tekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grove.Tekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 231

citace:
Původní příspěvek od funec
Zdar hošíci,

tak, mam HOMEBOX SILVER s kompletkou z Growshopu, som v druhom týždni rastu.
Teplotu mám okolo 29-30 stupnov, kvoli vlhkosti odsavanie nezapinam zatial vobec (snazim sa udrzovat vlhkost cez 80 percent). Ale kedze som pracujuca vacsina, skor ako po 9 hod. sa k boxu od rana nedostanem. Takze dojde voda v zvlhcovaci (mam picus za 8 stoviek z datartu, na drahsi zatial neni) a teplota stupne na cca 31. Ked zapnem sanie na cely den, vlhkost je 40 percent so zvlhcovacom, 25-30 ked sa vypne, co je neakceptovatelne.
Svietim 400W HPS, odtahujem cez koncovy pachovy filter.
Nemate niekto nejake tipy ako zariadit efektivnu pasivnu cirkulaciu (mam jeden klipsnak, ktorym tam cirkulujem vzduch a snazim sa ho smerovat pod lampu, nech fuka teplo prec od rastlin), pripadne ci sa oplati kupit jeden maly vetrak na odtah a nainstalovat ho na spodnu (povodne pritahovu) cast?
Na kvet podmienky vytvorim idealne, len nechcem brzdit rast, lebo mam malo casu kym budem musiet stahovat box do ineho bytu.

Diky a zhuluzdar

jojo,cece zkus spojit cool tube 150mm s nejakym xl stinidlem a maly vetracek zaridi nizsi teplotu a stalou vlhkost ve skrini

Old Post 30-05-2012 v 09:37 AM
Tommy
Nový Člen

Karma uživatele Tommy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

Zdravim, mam home box 60X60X140, lampa 250W HPS cooltube, vzduchový filtr. Chci se zeptat zda je realny dat po mesici bilou vdovu kterou mam na balkone do skrine, velikost rostlin cca 40cm.

Old Post 04-06-2012 v 13:05 PM
Tommy je offline   Profil uživatele Tommy   Find more posts by Tommy   Foto galerie člena Tommy   Click here to Send Tommy a Private Message   Add Tommy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy
Nový Člen

Karma uživatele Tommy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Jde mi hlavne o teplotu zda to rostlina vydrzi, a jestli to bude mit efekt. Diky

Old Post 04-06-2012 v 13:07 PM
Tommy je offline   Profil uživatele Tommy   Find more posts by Tommy   Foto galerie člena Tommy   Click here to Send Tommy a Private Message   Add Tommy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
babycakes
Nový Člen

Karma uživatele babycakes - 0% Pěstitelská

Nápad rada ohledně teploty Příspěvek č. 234

Ahoj , mám problém kytky jsem přepl už na květ a zjistil jsem že mi nestíhá odtah ...

Stínítko mám Adjust a wings 400w ( taktak e to vleze do skříně )
pokážde když zvednu stínítko tak kytky dorostou nemůžu to zvedat věčně to je jasné .

Odtah mám 684M3/h TT , hodil jsem rouru přímo k lampě aby teplý vzduch odtahoval

přívod vzduchu dva větráčky 120mm zaplý na PC zdroji ...
ofuk Huricane ..

skřín
delka je 120cm
výška je 170 cm
a šířka je 50,8 cm
------------
Celková teplota ve skříní je 39 - 35 - 34 °C Co mám dělat mám koupit silnější odtah ?

Světlo palí kytky co s tím ? zalévám jak mohu , modlím se aby neskolabovali .... když to pozohýbám tak to stejnak oroste to není řešení a teplotu to nesníží ...

Uvažuju ,pokud to půjde , že bych koupil cooltube a nejak to namontoval pod toho adjusta ...
a nebo koupil tento odtah http://www.bioplants.cz/cz/Detail/2...VK-315-1325m3-h

navíc vzduch tlačím v rouře n a vrch čili ho nevedu takže snižuju výkon v tuto chvíli vzduch čepám do místnosti kvůli výkonu .. ale sníží to stupně poze o 4 °C ... také mám ve skříni led ve flaškách ale totaky nevydrží ... ale uchladí aspon na okamžik ... Další napady ? zkušenosti ?
Uvítal bych kdyby mi někdo odpověděl co nejrychleji

Naposledy upravil babycakes 04-07-2012 v 17:59 PM

Old Post 04-07-2012 v 10:13 AM
babycakes je offline   Profil uživatele babycakes   Find more posts by babycakes   Foto galerie člena babycakes   Click here to Send babycakes a Private Message   Add babycakes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Karma uživatele tomahawk23 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

taky s tim bojuju ve svym prvnim kole..
zacal sem na 33°C a jsem na 28-29°C coz uz se da.. odtahem to asi neni, koupil jsem kuli tomu vetsi 150 TT s regulaci otacek a je vicemene jedno na jakej vykon to jede, jde hlavne o to odkud presne to nasava ten vzduch.. nacpal jsem sono az k objimce kde je vybojka, ale zaroven tak aby to nestinilo.. mimochodem mam taky a-wing large

Old Post 07-07-2012 v 10:26 AM
tomahawk23 je offline   Profil uživatele tomahawk23   Find more posts by tomahawk23   Foto galerie člena tomahawk23   Click here to Send tomahawk23 a Private Message   Add tomahawk23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spikec
Stálý Člen

Karma uživatele Spikec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Ahoj,

zdravim vsechny growery. Potreboval bych trochu poradit
Moje sestava:
Homebox 80x80x160
400w svetlo
odtah ufo 420m3/h + regulator
2x klipsnak
3 membranovou zvlhcovacku
Mam takovy problem, ze se mi nedari udrzet stalou teplotu ani vlhkost, kdyz pustim moc odtah, tak se mi rychle odtahne vlhkost, vpodstate i kdyz jede malo, tak za 10 minutek se mi stahne vlhkost z cca 82% na 45% a teplota jde ke 30 stupnu. Ted jsem jeste koupil predzasuvku s senzorem teploty a na tom mam zvlhcovacku. Rekl bych, ze zakladni problem je teplota, ktera se mi dost rychle zvedne na 30, ted mi vpodstate jede cykl, 30stupnu, zapne se zvlhcovacka a kdyz je v boxu 25 stupnu, tak se vypne, vlhkost se tim zvedne cca na 60-70% a asi za 10 minut klesne vlhkost na 43 a teplota se zvedne na tech 30 a takhle porad dokola, ale cykli se takhle stridaj fakt casto a nevim si ted moc rady....prosim o jakoukoliv radu...diky moc

Take a toke and all your worries go up in smoke

Old Post 14-09-2012 v 19:48 PM
Spikec je offline   Profil uživatele Spikec   Find more posts by Spikec   Foto galerie člena Spikec   Click here to Send Spikec a Private Message   Add Spikec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

to Spikec:
A to zkoušíš bez květináčů?

Old Post 14-09-2012 v 21:05 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spikec
Stálý Člen

Karma uživatele Spikec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

jj, zatim testuju, mam tam ted jen ctyri rockwooly s noname seminkama

Take a toke and all your worries go up in smoke

Old Post 14-09-2012 v 22:42 PM
Spikec je offline   Profil uživatele Spikec   Find more posts by Spikec   Foto galerie člena Spikec   Click here to Send Spikec a Private Message   Add Spikec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

Ahoj. Ten odtah ti vede kam?Kolik stupnu a jakou vlhkost mas mimo box? Poradne utesni box aby odtah fungoval tak jak ma a vlhkej a teplej vzduch odvadej pryc z mistnosti jinak ti bude vlhkost porad stoupat.Pokud ti z 82% klesne na 45% znamena to ze to nasava suchej vzduch, zkus dat zvlhcovacku pred privod vzduchu. Chce to ladit a ladit . PS: S teplotou ti pomuze cooltube.

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Old Post 14-09-2012 v 23:21 PM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

citace:
Původní příspěvek od Spikec
jj, zatim testuju, mam tam ted jen ctyri rockwooly s noname seminkama

Jak ti určite došlo,tak problém je v tom, že tam nemáš květinače naplněné substrátem,které udržují vlhkost .

Old Post 14-09-2012 v 23:37 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás