Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
drinker hulič: díky já to vim, ve škole nám to hustěj do hlavy horem dolem...A k čemu jim to je?! Jo a moje máma neví, že když chci pěstovat, že to chci i hulit(to pozná) a už vůbec neví, že už s tim nějaký zkušenosti mám...Ale dík
jaman: tak hele frajere, 13 mi už fakt neni a i kdyby, tak je ti do toho úplný .!.!. asi se budeš muset smířit s tim, že dneska to de trochu rychlejš, než za tvých "mladých let"! Já se s váma rozloučim, až se mě bude chtít, třeba až přestanu hulit a to si eště počkáš... měj se a pozdravuj doma
sem začal v 16 když jsem koupil za 70kc pul pytliku cehosi zelenohovocemsemnevedel vubec nic. Zapalil a hned na poprve sam v Jesenikach sem behal po louce a bylo to squeli.
takze hulim asi 8 let.
Ja som prvy krat skusil travu ked som mal asi 7.Ale vtedy sa ziadne stavy nedostavily.Po dlhej dobe som hulil asi v 13 tenkrat som bol v pici jak svina... Teraz mam skoro 18 a hulim stale ale snazim sa to obmedzit lebo pocitujem ze mi to nerobi dobre mam problemy s vyjadrovanim cize slovna zasoba isla do pice a skuste sa ma opytat co som robil vcera...:-))))))
sme v jednadvacatym století ty se tady jeste necemu divís?
a diky tomu ze sem zacala hulit brzo ze me ted neni alkoholik ani zadna vykosena smazka, huleni mi vzdycky řeklo kdy mam dost-,,chce se ti spát"
no prakticky skoro přesně v 17ti
ale znám týpka co mu není ani deset a hulí jak fabrika, to už je fakt HC :/
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
tak ja som zacal v 12,ale iba tak ze skusim jak cigarety asi,nic to so mnou nerobilo a asi 1.x som bol nahuleny v 13-14 no a odvtedy to taham s prestavkami stale...takze kuzbe zdar!
No, já začla hulit v 15 a vzala jsem to dost hopem. Takže jsem nedopadla dobře, samozřejmě proběhlo mým životem peklo a to nedoporučuju nikomu. Pak už jsem dostala rozum a začla zas jen hulit. Kažopádně mi je dnes 27 a už jen hulím a chlastám. Snažím se nepřehánět.