Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
totok preliatim nebude, mal som podobny problem.. cca mesiac dozadu... pohnojil som, dost dusiku, a je to
a tie divne som otrhal, ale myslim ze to by malo byt jedno...
dusik--->N...
cize V HNOJIVE a nie ziadnek kyseline musi byt N...
dusik ma kazde hnojivo na rast, no da sa kupit aj samostatne, ale ten ti teraz uz tak netreba, rastliny zacinaju pomaly kvitnut, cize ak to nieje nic akutne, vys*al by som sa na to
pohnojil jsem Plagron : Grow ale jen jednou... a postrikal phytaminem. od pristiho tydne jsem chtel zacit P:alga boom. ta nazloutla totiz uz stejne zacina nakvetat. tak budu doufat ze se to hodi nejak do cajku. Moc vsem dekuju a budu pripadne informovat o prubehu ;-)
chm tak nevim nejak postupne zacinaji zloutnout vsechny, ne moc, ale stejne listy se zlutymi okraji se objevuji uz skoro na vsech kyti .. pritom to bylo za tento tyden dvakrat pohnojeno P:Grow (5ml / L) 5l kazde kytce... zmeny moc videt nejsou.. aspon co se tech listu tyce. Myslite ze bych to mel zkusit vic koncentrovane? nebo treba castejc? Zase bych to nechtel prehnat...
no minule utery a v nedeli, to si nemyslim, ze je tak moc... ale dneska jsem se nasral a nalel k te nejvic zlute kytce 5l vody s 20ml P:alga bloom. Protoze to fakt vypada na ten draslik. kua to mne stve