Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je uplna normalka, kytky si nechaj strasne moc libit i kdybys prisel o pulku stonku (podelne) kytka si poradi. Fakt, to jen tak neco nezabije, nebo aspon nezbrzdi :P
..... uz 3 tyzdne vidim len blizny na mojich rastlinach , stihnu dozriet ? do kvetu sa im dajak nechce ... toto sa mi este nestalo , v polke augusta som uz mal vzdy aspon male sisky ... sakra ... ako ste na tom vy ? ma niekto podobny problem ?
Uplně stejný. Mám řezy Northern Light, Sensi Skunk a Bubble Gum a vůbec nic... Ani jeden model nechce do květu. Minulej rok jsem jel LowKillera a ten začal kvést začátkem srpna. Doufám, že nebudu na květ čekat až do 23. Září
Hardy
... ja mam krizence White Rhino x Belladona X KC36xShiva Shanti
White Rhino x Belladona X Aloha White W. 98
Power Plant X Sour Diesel x Jack Herrer
Strawberry Diesel X Molokai Frost
no cakal som ze zacnu kvitnut kedze ako som pisal , prve blizny uz som videl niekedy pred mesiacom ,asi koncom července , no stale su na tom podobne , vidim len o par blizien viac vzdy ked pridem na pole , a naznak kvetu o nicom , asi to nesu naj modely na OUT ...
keby ta to zaujmalo , tak tu je moj Thread , budem tam neskor sem-tam pridavat info ako to ide ... piiis
mam šamana,pasion1,time warp,frisiana ....no a zatim mi nekvete nic nechápu to protože jsem to i hnojil na květ už před třema nedělema...no nechápu to...
Původní příspěvek od auroraindika mam šamana,pasion1,time warp,frisiana ....no a zatim mi nekvete nic nechápu to protože jsem to i hnojil na květ už před třema nedělema...no nechápu to...
Mám čtyry Shamany a už mi kvetou všichni, jeden je trochu napřed, ten kvete o týden dýl.
foto nemám (teda mam, v mobilu jenze nemám kabel, a moje pc nemá bluetooh..)
durman poison (feminozovany) - 2-3,5 m , už kvete + udělal sem 2 řízečky 8 června. cca 14 dni doma za oknem pak šly ven. a mají něco kolem 80-90 cm, stále rostou..